Alekre 13147 Napisano Avgust 8, 2017 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja inace vozim na Continentalu, trenutno je na felnama Metzeler Z6, jos uvek su super ali ja volim da zamenim gume kada udju u trecu godinu bez obzira na kilometrazu. RoadAttack 2 mi je favorit, mada se ozbiljno razmiljam da namontiram i probam Avon 3D XM ako mi svabe daju dobru cenu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Avgust 8, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti daju ono baš dobru cenu uzmi dva para i traži dodatni popust na količinu. ( mislim jedan par bih ja kupio) Ali.. Avon, reče li neko nešto lepo za te gume ? Bilo bi mi ono "bez veze" da za 50 eura uštede trpim 2 godine na točkovima nešto što je "onako" umesto nečega sto je "vau", mislim pod uslovom da je to baš tolika razlika u kvalitetu jer o Avonu baš malo znam. Imaš li možda neka pozitivna iskustva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Avgust 8, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ! I još lepše ! Ajde da pomognem Alekre-u da ostvari popus' na količinu A što ovo "RoadAttack 2 mi je favorit" ? Ja sam gledao onu Astralovu preporuku Angel GT ali po cenama u Guevari takav par bi me koštao oko 350 eura, što me malo rastužilo . Moram da potražim koliko bi izašao Alekreov favorit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Angel Gt ima cenu ali ta cena nosi odredjenu sigurnost + sto kazu da prelazi 20-30% vise km. Ja sl. put stavljam Angel Gt. Da napomenem da sam Miselinom prezadovoljan,nigde me nije izdala guma a vozio sam po kisi mnogo vise nego sto sam hteo i voleo,a Boga mi i po vrelini. Dobar Miselin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 8, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Svaka je guma dobra kad se ( u setu ) plati 250E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Avgust 8, 2017 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja bas za kupovinu po Srbiji, skuplje su kod nas gume. Avon nije bezveze, samo je nepoznat na ovim prostorima. Poslacu upit za 900ku pa cemo otprilike znati sta i koliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja drugaricu ,prodaje za Avon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nekome trebaju gume, mislim da je ovo dobra kombinacija.Da napomenem da nemam nikakve veze ni sa prodavcem ni sa oglasom.Čisto sam naleteo pa da pomognem nekome ako traži.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 10, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ovo je najjeftinije sto sam ikad video. pitanje je samo koj je dot? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ovo je najjeftinije sto sam ikad video. pitanje je samo koj je dot?2016 koliko sam video na slikamaПослато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14987 Napisano Avgust 10, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Popravio migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Opravio sam je, svaka mi čast Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima čovek istu dimenziju Dunlop GPR 300 za 190eur set. Isti broj kao sa slike, malopre videh.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, potrebna sajla kvačila za 4tx komplet sa ručicom kvačila sa držačem.Moja može sigurno da izguli još dosta, ali ja bih to zamenio ipak preventivno. Ako neko ima nek se javiПослато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U platneru se ceka 2 nedelje i kosta oko 5000 samo sajla. Da znas. A polugu mozes naci na kp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan U platneru se ceka 2 nedelje i kosta oko 5000 samo sajla. Da znas. A polugu mozes naci na kp.Našao sam neke oglase lik je rastavio komplet 4tx u delove, samo je nedostupan, pa da vidim sta ima.A tu sajlu ću najverovatnije morati iz platnera.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Bobana sajle meni pre neki dan napravili KM sajlu 650din, moras samo uzorak da odneses.Ceka se jedan dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Bobana sajle meni pre neki dan napravili KM sajlu 650din, moras samo uzorak da odneses.Ceka se jedan dan HvalaПослато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mada postoji bitna razlika izmedju originala i pravljenihМада постоји и битна разлика између 650дин и 5.000дин 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Originalna sajla pored toga sto je dugotrajnija, oblozena je nekim slojem plastike/silikona pa lakse ide kroz buzir i kvacilo bude mekse. Ali da, cena je kod Bobana zaista prihvatljiva. @Nenadbg88 ako budes pravio napravi o meni jedan komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Originalna sajla pored toga sto je dugotrajnija, oblozena je nekim slojem plastike/silikona pa lakse ide kroz buzir i kvacilo bude mekse. Ali da, cena je kod Bobana zaista prihvatljiva. [mention=27762]Nenadbg88[/mention] ako budes pravio napravi o meni jedan komad.Pa nemam pojma ni sam, razmišljam se malo o tom odnosu cena-kvalitet.Prvo moram u svakom slučaju promeniti ručicu, pa ću inda videti da li da menjam sajlu ili ne. Sajla ko sajla nije loša, ali je i mene privuklo to što je da sajla mekana kao puter. Ja seo na drugarov fazer 2010 kvačilo mekano neverovatno.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa bobanova sajla je ok da je imas u koferu kad krenes na put. Za toliko ce izdrzati da te vrati kuci i tako to.. Pa nek je i tvrdja poluga. A inace original je prava stvar. Ali jesu zacepili cenu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pa bobanova sajla je ok da je imas u koferu kad krenes na put. Za toliko ce izdrzati da te vrati kuci i tako to.. Pa nek je i tvrdja poluga. A inace original je prava stvar. Ali jesu zacepili cenu.. Ма зато само хидраулика бајо мој Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3059 Napisano Avgust 13, 2017 8-bit, 1886 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nenade, kod tebe je sajla iz metalproizvoda NS, to ti je isto sto i boban sajle. Ja bih ti ipak preporucio original. Ove domace se vremenom tegle, odnosno postanu elasticne, pa ne povlace dovoljno kvacilo. A hidraulika je zakon. Ja je imam sada na oba motorceta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Avgust 14, 2017 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko sraf za unutrasnji panel ili zna neko ko ima rasturenog TDM-a da pazarim? Skoro sam radio servis, izgleda da ga nisam dovoljno zategao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...