bdada 14987 Napisano Jul 14, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 27.6.2017. at 22:15, bocca_bastard je napisao: Evo i od mene. Na fotki brat Astralni ne propusta priliku da majstorise 3-4TX-a kada je slika van grada uglavnom su sedista podignuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 14, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, bdada said: 3-4TX-a kada je slika van grada uglavnom su sedista podignuta Aaa ne! Mi ne dizemo sedista, kod nas se ulje meri bocno na okcetu bloka motora,a sipa gore kod hladnjaka! Ako si zbog toga mislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam probao jednog 900 i iskreno vise mi odgovara sedenje na Stromu...Korman bi morao da zamenim jer je dosta uzak i morao bi da ga podignem malo sto ajde i nije neki problem, sediste je uze, vizir bi morao da zamenim mada i tad mi se cini da bi dosta vetra bilo bas u kacigu...sve u svemu ocekivao sam da ce mi taj motor bas dobro sesti ali prvi utisak nije takav mozda bi se vremenom navikao na to. Ovo mi je prvi motor brzinac jer sam dosad vozio maxi scooter pa mi je sad sve cudno ali kako stvari stoje mislim da ce ipak Strom biti parkiran u garazi uskoro... U svakom slucaju hvala svima koji su ostavili svoje komentare vezano za moja pitanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 14, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zastitu od vetra kao na maxy scooter-u retko koji motocikl ima.. A vala i sirinu sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 14, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Astral je napisao: Zastitu od vetra kao na maxy scooter-u retko koji motocikl ima.. A vala i sirinu sedista. Ima... Honda ST1100... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 14, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ima... Honda ST1100... Има и... Хонда златно крило Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 16, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan SALE_CA, ja sam pre par godina prešao sa Xcitinga500Ri na V Stroma 650 i to zbog primedbe moje žene kako je skuter mali (valjda je svim ženama problem kad je mali) i neudoban zbog malih točkova i loših srpskih puteva. E sad, moji prvi utisak je bio kao kad iz putničkog auta sedneš u džip, znači robusnije i snažnije, brzo sam se navikao na kvačilo jer sam pa opet u mladosti vozio motore. Veliku manu kod stoma sam uočio a to su kočnice (originalne pločice su bile jer je malo prešao za godinu dana koliko je bio star) u odnosu na Xciting Ri. Dakle za putovanje u dvoje sa koferima, odlična odluka (naravno prema finansijama). Naravno jači motor daje velike prednosti kod ubrzanja. Preglednost je bolja jer sediš višlje. Potrošnja goriva je 4-4,5lit po magistralnim i lokalnim putevima. U ostalom o tome imaš dosta pisano u temi o V stromu a i na hrvatskom sajtu KLV-V strom. I još jedno moje zapažanje, a to je da su mnogi posle Stroma prešli na GS-a. Srećna ti kupovina i vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 17, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima! U pitanju je kako ga vi nazivate mali strom @djolji Vozio sam xcitinga 500 tri sezone mada doduse nije bio Ri... hvala na odgovoru, iskreno nije mi ni u planu da stavljam tri kofera na motor sem ako bas taj koji kupim bude imao tri kofera pa nekad okacim....zadnji kofer i tank torba mi je sasvim dovoljna za put( barem meni) a sto se tice kocnica znam da im je to boljka i mislim da cu odma staviti neka druga kljesta i nadam se resiti taj problem! Vidimo se uskoro na drumu, pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 22, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko ot TDM-aša iz Bg-a raspoložen za piće neko?Malo smo utihnuli Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 22, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ono jes! Ja bi rado al sam blize slanoj vodi nego BG-u trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 22, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put je bila rečenica "daj bože da odem bar u rumuniju ove godine". Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 22, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cudni su putevi Gospodnji !! a Rumuniju cuvam za Avgust . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 23, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam očigledno i dalje neuk što se tiče nekih stvari.Dakle kada ujutru pogledam stanje ulja na okcetu pokazuje jedno stanje ulja,A kada ga pustim da proradi malo pa ugasim pa proverim, drugo stanje pokazuje sa čini mi se većim nivoom ulja. Koje stanje je ispravno?4tx je u pitanju.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14987 Napisano Jul 23, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan To drugo je ispravno,"suvi karter" kada odradi par minuta sacekas 3-4 min. pa proveris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 23, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. :-)Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Rece ti bdada, upalis, radi na leru 5 min, ugasis,stoji 5 minuta i onda gledas prozorce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Učlanjujem se i postavljam pitanje: Gde uzimate nove Gume? Ima li nešto/neko u Srbiji? Vidim da se ljudi voze do Gorana iz Hrvatske i rade povrat pdv-a. Ima li šta bliže a da je povoljno? P.s moram da promenim avatara stara kawa na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo moje u moto land-u pred sajam prosle godine.. Ne secam se tacne cene ali oko 230€ pilot road 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Jul 24, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Astral said: Ja sam uzeo moje u moto land-u pred sajam prosle godine.. Ne secam se tacne cene ali oko 230€ pilot road 3. Hvala puno kolega! Možda izguram sezonu sa postojećim pa sačekam sajam, videću šta je najbolje kad se posavetujem sa motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Na samom sajmu nema popusta,oni kazu da ima, al cene govore suprotno. Gledaj da ih uzmes pre sajma,kad oni narucuju sveze za sajam a par nedelja pre samog dogadjaja. To im je sigurica (sto se prodaje tice) i slatke pare ,a ti dobijes zaista popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 24, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je normalno da mi na 5 hiljada pocepa litar ulja?Moram da kažem da sam ga poslednjih par hiljada prilično cepao, sa devojkom pozadi i koferima Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14987 Napisano Jul 24, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za TDM na ovoj temperaturi,pd opterecenjem i gasom moglo bi se reci normalno,sta vise verovatno je tu kilu ili skoro kilu sprzio zadnju 'iljadu. Naravno zavisi i od ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 24, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ulje je Motul 10 w50, generalno ga svi pljuju .Hvala na odgovorima i savetima@bdada, sad mi je mirna glava Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako si terao po autoputu u obrtajima ,to to je to.. Mada ,verovatno nisi ti dosad merio nivo kako treba,ne iskljucuj to kao opciju. Pa sad kad si video stvarnu situaciju od jednom fali litra. Ne kazem da je tako ,nego da moz' biti. Po vrucini u obrtajima ,mora malo da se doliva pa ne moze se juriti samo na benzin ,to je previse jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jul 25, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se naruce gume Shinko, tip donosi iz Grcke cekam da mi za par dana javi cenu za 150 70 17. Sve informacije kod Bokilica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...