ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaista mislio ovo sto sam napisao, bez ironije, ne znam zasto mene citiras? Laksi si od jokera,dosta Salu na stranu,pretresam oglase cisto da sam u toku sa cenama i kada dodje vreme za zamenu guma narucujem kod Olivera,naj povoljniji je sa cenama i bez popusta. Istina Ahahahaah Šalu na stranu, za komplet je dobra cena. Meni samo za prednju, nije toliko povoljnije da bih ranije menjao gumu koja se još može voziti, a ne bih da mi za 1000 dinara stoji bar godinu dana u garaži. Fair enough... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kome nije povoljno, nek trazi drugde. Javljaj sta ti je rekao pa da narucujemo! Poslao sam mu poruku da mi javi mogućnosti isporuke i cenu. I pitao sam ga za DOT. Pošto je u haosu oko naručivanja robe, javiće mi se čim bude mogao... Znači, za sada imamo 2 seta, za Zloboleon i LuckyVladano...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2596 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 1618 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš proveri šta ima u dimenzijama : 110/80-19 150/70-17 Trebalo bi mi 3 seta ovih guma pa ako ima dobru cenu uzeo bih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš proveri šta ima u dimenzijama : 110/80-19 150/70-17 Trebalo bi mi 3 seta ovih guma pa ako ima dobru cenu uzeo bih Ok. Proveravam pa javljam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 19, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cena strava, iskreno. Samo recite kako se organizujemo (pare, preuzimanje i sl.) i eto mene! Edit: kad kažem strava, mislim odlična - da ne bude zabune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cena strava, iskreno. Samo recite kako se organizujemo (pare, preuzimanje i sl.) i eto mene! Edit: kad kažem strava, mislim odlična - da ne bude zabune Oliver se trenutno ne javlja na telefone jer je u guzvi. Cim mi se javi, ja sve dogovaram sa njim i porucujem. Obavesticu vas blagovremeno o svemu. Najverovatnije ce poslati kurirskom sluzbom svakom ponaosob, ali to cu sve sa njim dogovoriti pa javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ce mislim trebati ove sezone i nova obuca za GSA, ali jos ne znam koja tacno pa ne narucujem sada i za njega, ali pitaj i za ubuduce kako da narucujemo Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš proveri šta ima u dimenzijama : 110/80-19 150/70-17 Trebalo bi mi 3 seta ovih guma pa ako ima dobru cenu uzeo bih MICHELIN ANAKEE 3 110/80 R19 59H i 150/70 R17 69H u paru 211 eura. MICHELIN ANAKEE 3 110/80 R19 59V i 150/70 R19 69V u paru 216 eura. DUNLOP TRAILSMART 110/80 R19 59V i 150/70 R17 69V u paru 217 eura. METZELER TOURANCE NEXT 110/80 R19 59V i 150/70 R17 u paru 231 euro. METZELER TOURANCE 110/80 R19 59V i 150/70 R17 u paru 211 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Oliver salje gume Aks kurirskom sluzbom, postarina je oko 300-400 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad su porecene gume: Michelin Pilot Road 3 2CT 110/80 ZR18 58W i 150/70 ZR17 69W u paru 207 evra. Michelin Pilot Road 3 2CT 120/70 ZR17 i 180/55 ZR17 u paru 215 evra. Trebalo bi da stignu do kraja nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10590 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Meni ce mislim trebati ove sezone i nova obuca za GSA, ali jos ne znam koja tacno pa ne narucujem sada i za njega, ali pitaj i za ubuduce kako da narucujemo Sent from my LG-H815 using Tapatalk Ti da promenis komplet opremu u kojoj si vozio TDM-a! Ne ide da brukas Yamahu tako sto ces u istoj opremi sesti na taj autobus G(radskog) S(saobracaja) !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sve gume (osim Metzeler tourance next koje su dot 2014) su dot 2015 i 2016. Michelin pilot road su 2016. Po recima, Andreje (Oliverova sestra zaduzena za trgovinu gumama) sve gume se skladiste na odredjenim temperaturama u prostorijama bez svetla i sve su zasticene slojem protiv vlage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 20, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan obriso sam glupost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 20, 2017 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan obriso sam Promenio Februar 21, 2017 član demro.st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam o njemu nista sem da sam ga video kod Bokilica u garazi dok je radio moj motor..Tada je izgledao fino.. Al ja generalno slabo pratim desavanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Februar 20, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Janka.. Ima li tragova havarije na motoru, ne daj boze varen ram, krpljene plastike..? Vuce li motor u neku stranu, kakva je ciklistika? Ima li cudnih zvukova iz agregata, dimi li, puno troši? E moj Janko, devojka od 22 ima istoriju, sasvim sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sve gume (osim Metzeler tourance next koje su dot 2014) su dot 2015 i 2016. Michelin pilot road su 2016. Po recima, Andreje (Oliverova sestra zaduzena za trgovinu gumama) sve gume se skladiste na odredjenim temperaturama u prostorijama bez svetla i sve su zasticene slojem protiv vlage. Ako su 2016-o onda definitivno moze. Za BMW bi narucio naknadno. PS: poruka kolegi (sam ces se prepoznati ) - kad ti dam krug, uslikacu te pa cu te do kraja zivota ucenjivati tom slikom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sve gume (osim Metzeler tourance next koje su dot 2014) su dot 2015 i 2016. Michelin pilot road su 2016. Po recima, Andreje (Oliverova sestra zaduzena za trgovinu gumama) sve gume se skladiste na odredjenim temperaturama u prostorijama bez svetla i sve su zasticene slojem protiv vlage. Ako su 2016-o onda definitivno moze. Za BMW bi narucio naknadno. Andrea kaže da su sve Pilot Road koje su dobijali do sada bile 2016 DOT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 20, 2017 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Janka.. Ima li tragova havarije na motoru, ne daj boze varen ram, krpljene plastike..? Vuce li motor u neku stranu, kakva je ciklistika? Ima li cudnihplastike su cele zvukova iz agregata, dimi li, puno troši? E moj Janko, devojka od 22 ima istoriju, sasvim sigurno.. Послато са D2303 уз помоћ Та obriso koment. Promenio Februar 21, 2017 član demro.st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 20, 2017 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Janka.. Ima li tragova havarije na motoru, ne daj boze varen ram, krpljene plastike..? Vuce li motor u neku stranu, kakva je ciklistika? Ima li cudnihplastike su cele zvukova iz agregata, dimi li, puno troši? E moj Janko, devojka od 22 ima istoriju, sasvim sigurno.. Послато са D2303 уз помоћ Тапат,, pozdrav Promenio Februar 21, 2017 član demro.st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Februar 20, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, mislim da te neko tovari da bi ga uzeo za male pare.. Послато са D2303 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 20, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sada se izvinjavam, nema potrebe za tovarenjem. Znam zato sto sam proslih nekoliko meseci (od letos) cunjao, pregovarao... i kupio. Molim da mi niko ne zameri, mozda cu i ja jednog dana prodavati?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Janka.. Ima li tragova havarije na motoru, ne daj boze varen ram, krpljene plastike..? Vuce li motor u neku stranu, kakva je ciklistika? Ima li cudnihplastike su cele zvukova iz agregata, dimi li, puno troši? E moj Janko, devojka od 22 ima istoriju, sasvim sigurno.. Послато са D2303 уз помоћ Тапатока podrav sto je najcudnije nema nikakvih tragova sve je u najboljem stanju nevuce nigde ,,,ovo mi je treci tdm a zamisli de najbolje od svih da nisam sazno ove stvari bio bi prezadovojan stvarno neznam dal je bilo neszo ram nije varen sve sam preglego nema nikakvihh savijanje i ostecenja plastike kao nove ...il su nove dekle ciste bez ogrebotina stvarno dal se neko zeza il sta je bokilic ga radio al kao ne seca se sta da je ziv i sto pre da nam ozdravi kolega teheinpankl...neznam napisati vozio ga kaze sve u najboljem reudu al mene prosla zelja od kako sam sazno dijagnozu,,,,,,,,, Napisao sam ti i u oglasu... Skini lepo ti taj TDM sa prodaje, picni ga za svoju dušu i teraj... Ako je i imao burnu prošlost, sada je ok... Ima tu da se radi svega po malo, ali to uopšte nije tako strašno kako ga ti doživljavaš sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Februar 20, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Sada se izvinjavam, nema potrebe za tovarenjem. Znam zato sto sam proslih nekoliko meseci (od letos) cunjao, pregovarao... i kupio. Molim da mi niko ne zameri, mozda cu i ja jednog dana prodavati?! Ne znam kako i zasto si se pronasao? Jesi li gledao Jankov motor? Podelio bi sa nama sta te je odbilo da ga kupis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 20, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan E vidiš, moj motor ima prvu registraciju u Srbiji na moje ime. Mislim da sam svakome s kim sam o njemu pričao rekao sve što mi se dešavalo s njim, a toga nema puno. Nedugo posle čujem priču od dečka, ne znajući da priča o mom motoru, "natovarenu" kojekakvim glupostima. Od tad, i da imam šta, nikome ništa ne pričam. No, za gume, pitanje: Koja je od ponudjenih opcija Metzzelera bolja za TDM850 3vd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...