ThePainkiller 4384 Napisano April 1, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahha, mozda neki dan uz litru rakije:DMoze...ja sam za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Монтиране нове гуме, не знам дал је због олакшања еврића у џепу, ал' чини ми се да много боље држи мотор у кривини. После балансирања нестало и трешење волана... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14584 Napisano April 1, 2016 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dok su ti prljave ruke skini cep od rezervoara i kompresorom izduvaj rupicu za odusku i crevo si mogao dok je bio rezervoar dole,cisto da ima bolji protok vazduha posto se nakupi prasine i prljavstine.Uradjeno jos juce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam jos jednog koji ima nove opanke Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 1, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan A где су? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 1, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A где су? U kombiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Vidis to je i meni bilo sumnjivo al drugar koji je montirao kaze, sedi teraj, tu su one sigurno.. I seo i vicem brrrrm brrrrm i tako jedno pola sata, i posle me stavili u kola i odvezli kuci na spavanje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 2, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A ti s tem novim opancima,jel si revitalizovao gumice na lancaniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Revitalizovano! Pa zar si sumnjao?! sredjeno sve po protokolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 2, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E tako volem da čujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 2, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Повишени визир или оно седиште? -Чему дати предност?? После 310км гузица почела да трне, а ветар ми доста смета нон стоп. А за оба, нажалост, нема се тренутно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14584 Napisano April 2, 2016 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ide sutra iz Subotice i okoline? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Повишени визир или оно седиште? -Чему дати предност?? После 310км гузица почела да трне, а ветар ми доста смета нон стоп. А за оба, нажалост, нема се тренутно. Po meni vizir Prva sledeca svar na kojoj necu stedeti...planiram da porucim madstad mehanizam za vizir i da nadam se konacno resim taj problem. Imam nadogradjen Ivanov vizir koji meni nazalost ne odgovara sta vise jos mi svara vecu buku, sitne vibracije a vizir od kacige ni pri 60 km/h ne mogu da otvorim. Vetar nikako ne mogu da izbegnem i veci je rizik i zamor za mene buka u neprirodan polozaj u koji se namestam ne bi li umanjio problem. A sto se tice sedista uvek mogu da sidjem i odmorim, mada je naravno i dobro sediste bitno Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 2, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ide sutra iz Subotice i okoline? idu dva motora iz kule.u 9 i 30 na nis pumpi na izlazu iz kule prema vrbasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ide sutra iz Subotice i okoline?idu dva motora iz kule.u 9 i 30 na nis pumpi na izlazu iz kule prema vrbasu.Ok dolazim.Dali krećete ili se tek nalazite u 9 i 30? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 2, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazimo se u 9:20, sipamo gorivo i krecemo u 9:30. Kupimo Janka u Kisacu usput... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazimo se u 9:20, sipamo gorivo i krecemo u 9:30. Kupimo Janka u Kisacu usput...Važi biću tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 2, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazimo se u 9:20, sipamo gorivo i krecemo u 9:30. Kupimo Janka u Kisacu usput...Važi biću tamoOk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 2, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kaд оно на Мишелуку? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 2, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 11. Видимо се! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 2, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 9-9:30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 2, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Значи још једном сатница да не буде забуне: Мишелук - 11:00 (11:30 полазак) Венац 12:00 Па ћемо даље све успут договарати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 3, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Počelo spremanje, oblačenje, pakovanje, nje, nje ...:-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman, stavio sam slem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...