Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Могао бих и ја да се придружим, иако имам пропелер Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Да знаш да сам и претпостављао да ћеш и ти доћи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je da se malko ranije nađemo, ostaje više vremena za vozanje i druženje...Meni više odgovara oko 11h na mišeluku, mada kako većina odluči ja sam za svakako... komso da dodjes po mene usput ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan znaci Miseluk u ?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan У недељу у 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko nas krece iz Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je da se malko ranije nađemo, ostaje više vremena za vozanje i druženje...Meni više odgovara oko 11h na mišeluku, mada kako većina odluči ja sam za svakako...komso da dodjes po mene usput ti je Moze, naravno...cujemo se u nedelju pa te pokupimo usput... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Mart 29, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ko krece iz Bgd najbolje da se nadjemo sat ranije na nekoj pumpi pa laganica. Meni odgovara sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem iz Borce, Astral isto, Marko isto. Ali mozemo I da se okupimo na predlozenom mestu kod Aman prodavnice? U 9? Pa da krenemo do 9:30? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem iz Borce, Astral isto, Marko isto. Ali mozemo I da se okupimo na predlozenom mestu kod Aman prodavnice? U 9? Pa da krenemo do 9:30? Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 29, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Могао бих и ја да се придружим, иако имам пропелер Sreća pa je nizbrdica, mislim - ako treba pogurati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Могао бих и ја да се придружим, иако имам пропелер Sreća pa je nizbrdica, mislim - ako treba pogurati Немојте само да он води, позаглављиваћемо се сви Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem iz Borce, Astral isto, Marko isto. Ali mozemo I da se okupimo na predlozenom mestu kod Aman prodavnice? U 9? Pa da krenemo do 9:30? Jes, jes i Astral, a gde je ta Aman prodavnica?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja sa TRANZITOM (kombi) ne radi mi TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja sa TRANZITOM (kombi) ne radi mi TDM Ma moze, sve moze.. Spakuj i neki alat, ti ces biti tehnicka podrska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Алат за шта, за чега? Р.Ѕ боље да понесе неку жицу и ћумура, а ми да се организујемо за коју килу меса и пропратног материјала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakva ce biti tehnicka podrska bez alata.. ? Malo selotejpa i paljene zice da krpimo ove sto ne voze TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ма само га пусти низ Фрушку гору, докотрљаће се ваљда до Дунава, близу је Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem iz Borce, Astral isto, Marko isto. Ali mozemo I da se okupimo na predlozenom mestu kod Aman prodavnice? U 9? Pa da krenemo do 9:30? Jes, jes i Astral, a gde je ta Aman prodavnica??Cim predjes most na raskrsnici sa desne strane imas parking ispred Amana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Koliko nas krece iz Beograda?Ja idem sa gospodjom, jedino me moze spreciti ono sa cuskijama i tako to. Krecem iz Zemun Polja nadam se oko 10.00. Ako zelis mozes sa mnom. Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa satnicom nikako nije moj hir vec sve zavisi od lepse polovine, moze biti da cu na vreme po Brunu68 a moze biti i po Grinicu, nema vam nikakve garancije osim da idem. Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem iz Borce, Astral isto, Marko isto. Ali mozemo I da se okupimo na predlozenom mestu kod Aman prodavnice? U 9? Pa da krenemo do 9:30? Jes, jes i Astral, a gde je ta Aman prodavnica??Cim predjes most na raskrsnici sa desne strane imas parking ispred AmanaDogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko nas krece iz Beograda?Pa mozemo se svi naci kod dogovorenog Amana u 9, 9:30 polazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 30, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Могао бих и ја да се придружим, иако имам пропелер Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Да знаш да сам и претпостављао да ћеш и ти доћи Како да пропустим окупљање кад је на мојој драгој и милој ФГ.Могао бих и Слобу повести па да мало сренемо поред пута добро знаним стазама и богазима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 30, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Могао бих и ја да се придружим, иако имам пропелер Sreća pa je nizbrdica, mislim - ako treba pogurati Навигаре, не се сикирај, машина ради као праћка Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem iz Borce, Astral isto, Marko isto. Ali mozemo I da se okupimo na predlozenom mestu kod Aman prodavnice? U 9? Pa da krenemo do 9:30? Jes, jes i Astral, a gde je ta Aman prodavnica??Cim predjes most na raskrsnici sa desne strane imas parking ispred Amana Ko o cemu baba o ustipcima tako i ja o benzinskoj pumpi Ja dolazim sa Senjaka a Bane iz Sremcice. Dajte neko mesto koje je svakome na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...