Svaler 1990 Napisano Mart 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја накачио танк пад и рам за таблице као знак распознавања, чак и две лого налепнице које сам добио од Пабла као знак извињења, ал нико не бенда ни 5% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Krece sezona polako, mozemo se organizovati neki vikend i provozati, sesti, popricati o bjb vikend voznjama da ne pricam, to se ne propusta Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre?? Pa nisu motori krivi sto smo mi ruzni, treba da se druze, to im je u prirodi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Био би то сјајан излет до НС-а Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 20, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Био би то сјајан излет до НС-а cekam vas u novom sadu a onda pravac Kisac u bazu MC KISACHCROWSA na slovacki kulen samo dajte datum da se organizujemo janko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Био би то сјајан излет до НС-а cekam vas u novom sadu a onda pravac Kisac u bazu MC KISACHCROWSA na slovacki kulen samo dajte datum da se organizujemo janko. Tvoj kulen (koji jedva čekam da probam) je lako prenosiv i do Fruške gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Mart 20, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Био би то сјајан излет до НС-а NS mu dodje zlatna sredina za vecinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za, gde god se sastali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 20, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da će mi motor biti sklopljen u toku nedelje pa sam i ja za okupljanje u NS-u ili na Fruškoj Gori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 20, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pratim i slazem se sa svakom lokacijom .... kad je mogo biti mz skup u kisacu ,,mojom maleckom zaslugom sto se mi barem nebi malo druzili tu negde u okolini pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 20, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to beše i ono paintball takmičenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Био би то сјајан излет до НС-а hahaha, nije da teras vodu na svoju vodenicu bio bi definitivno! Nisam bio par meseci tamo kod vas, a jos ako bude nedelja pa stignem na najlon! Ihaaaa Хахаха, ма нијееее и недеља би била одлична Да ли негде у граду, на Мишелуку или кафица на већој надморској висини за нас (на Венцу), како год хоћете. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Например, само мој мали предлог, скупљање и мало блеја на Мишелуку, па заједно до Венца на пићенце или кафицу, па онда можемо уз ФГ који километар, има стварно лепих видиковаца са којих се лепо види наша равница. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolazis u na sajam ili u Bgd ja video u MotoLendu nisam pitao ali izgledaju superNisam narednih 3 meseca u Srbiji pa neću moći na sajam a ovde gde sam sad bi me koštali oko 70e pa kontam dali da nosim ili su tamo isto toliko .Prošle god sam hteo da kupim jaknu ovde u Canadi dodjem kući ona kod nas jeftinija . Ajde pitam pa javim Sent from my LG-D852 using Tapatalk Ja u nekoj gužvi pa se ne javljam , ja sam onaj dan kad si mi napisao za MotoLend poslao njima email sa upitom za stitnike ali naravno kod nas ljudi imaju email adrese samo da bi im stalno gubili lozinke . Niko nije odgovorio.Mada ko zna sutra je ponedeljak. Ako ti slučajno bude usput ti pitaj pa javi. I hvala unapred. Pozz svima. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 20, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Например, само мој мали предлог, скупљање и мало блеја на Мишелуку, па заједно до Венца на пићенце или кафицу, па онда можемо уз ФГ који километар, има стварно лепих видиковаца са којих се лепо види наша равница. Mislim da bi Beograđanima i Šapčanima bila bolja tura Ruma, Vrdnik, Rakovac. Da se ne smaraju preko Inđije ili Iriga. Mogli bi se naći u restoranu Vidikovac, u Ledincima. Imaju veliki parking i otvorenu terasu. Odatle - sky's the limit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ej cekajte, nemojte sl. nedelju molim vas, nisam jos gume montirao(kupljene), a imam neko veselje u subotu van Beograda pa necu stici to da odradim.. Stvarno ne bih voleo da propustim okupljanje. a sto se tice mesta gde cemo, sve mi jedno, kako se vi dogovorite, ja se slazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 20, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može i za dve nedelje. Još jedan predlog za okupljanje - http://www.etnoselo-vk.rs/ Astral - jeli li našao kornjaču, nešto se i ja razmišljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, jako losa ponuda je bila, svega 5-6kom,od toga je samo jedna bila moj broj(nisu se udostoili ni par brojeva da ponesu) ali je kostala 13000, a toliko kosta i u redovnoj prodaji i u inat nisam hteo na sajmu da je kupim, pazario sam samo rukavice. J..bo ih sajam, necu se vise ni truditi da posecujem doticnu manifestaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 20, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Jel to beše i ono paintball takmičenje... da al nije uspelo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu mooze paintball! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 20, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja sam pobrkao - to su bili skuteraši u Žablju, oni su imali paintball. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Paintball није у Жабљу, него у Раковцу. Имају и мањи полигон на Новом Насељу, био, али ми ово делује као много бољи сценарио. Него, маните то пуцање, прво да се договоримо за неку вожњу и да се упознамо, па отом-потом, можемо договорити и то. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može i za dve nedelje. Još jedan predlog za okupljanje - http://www.etnoselo-vk.rs/ Astral - jeli li našao kornjaču, nešto se i ja razmišljam... Dobro izgleda ali su Baš ozbiljno skupi. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 20, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može i za dve nedelje. Još jedan predlog za okupljanje - http://www.etnoselo-vk.rs/ Astral - jeli li našao kornjaču, nešto se i ja razmišljam... Dobro izgleda ali suBaš ozbiljno skupi. Nećemo spavati tamo, popijemo kaficu, skupimo se, pa palimo dalje. Kontam da ćemo se skupljati bar sat vremena, pa bolje da sedimo negde u bašti. Meni "mindeđ" gde se nalazimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Mart 21, 2016 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam ja u nedelju, cene pića nisu visoke, nes kafa 120 din.Inače kada je sunčan dan jako je lepo na terasi ili klupama ispred mada može da bude gužva. Jel ovo okupljanje samo za vlasnike TDM-ova ili može još neko da vam se pruključi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...