Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• U prolazu, 40 postova

Ja sam zadnji put stavio Motorex i zadovoljan sam... Opet sam ga kupio posto cu iduce nedjelje da radim servis...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: TDM 900

Da probamo jos jednom...;)

Moze li neko od kolega koji imaju centralne nogare za tdm900 da nam izadju u susret i da svrate do Sebe kako bi uzeo mustru za izradu istog? A sigurno ima nas vise koji smo zainteresovani da ugradimo centralni...:)

Pozdrav

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

Janko, kada se nadjemo negde pa da poslusas agregat sada kako radi pa da vidis razliku kada je bilo Motul u njemu i sada kada je Eni...

pozdrav stvarno se moramo naci jer moram menjati kod mene pa da vidim  sta to ima u tvom motoru----

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

pozdrav otkad znam za motore a imo sam ih dosta jedino motul 5100 sam sipo sad posle dosta polemike neznam ni sam sta cu kupicu jestivo jbg-i to od suincokreta .

U taj motor je sipano MOTUL 5100. Menjač lepo radi, motor takođe. Smatram da bi trebalo da ostaneš pri njemu. Za razliku od mnogih, ti bar znaš šta je sipao prethodni vlasnik. :D

Nisam samoproklamovani stručnjak za ulja. To što se razumem, razumem se za sebe i ne volim preterano da pametujem jer je to dosta osetljiva tema u kojoj svako ima svoje definicije i shvatanja. Smatram da ukoliko neko hoće da sipa 100% kompatibilno ulje, tu je Yamalube. Sve ostalo je kompromis. Ako se dobro sećam da je za 850 cena bila oko 1500 RSD/lit što nisam hteo da platim. Ja sam sad naručio: https://www.louis.eu/artikel/castrol-grand-prix-oil-4l-10w-40-special-edition-fuer-yamaha-tdm-900/10038255?filter_bike_id=1040&list=154461511&filter_article_number=10038255

ok poslusacu tvoj savet  ionako sam veran motulu-----

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Океј, глуп сам

Како правилно да пребацим оно подешавање амортизера на Hard?

Када га руком пребацим, не дође скроз до краја, и како седнем на мотор истог момента се врати на Soft.

Како?

• moto merkat °°, 4899 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Mozda ti je zaprljan zub koji treba da zakaci,vidi se sa desne strane motora kada stanes u gornjoj zoni amortizera,naprskaj odmascivacem i operi pod jakim mlazom.

Ako nisi koristio dugo tu opciju verovatno se samo prljavstina natalozila pa ne moze da zakaci.

• 8-bit, 1881 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650

Bilo mi loše danas, registracije za TDM-a 2001. god. - sa tablicom 28.000 din. :grr:

Za auto sam platio oko 20.000.

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL

Кад буду људи схватили да је нама мотор потреба а не луксуз, биће касно! Треба направити општи бунт, протест или шта год већ, још само да се сложимо. Да ми је знати само шта раде ова наша силна удружења из сваког засеока? Чини ми се да су направљена и основана само са једним циљем: контрола масе! Да богда сви банкротирали!

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Океј, глуп сам

Како правилно да пребацим оно подешавање амортизера на Hard?

Када га руком пребацим, не дође скроз до краја, и како седнем на мотор истог момента се врати на Soft.

Како?

Podigni masinu na dizalicu ili ako imas centralni stender i podigni zadnji tocak od zemlje i onda okreni polugicu na hard...;)

Zadnja viljuska mora biti potpuno rasterecena...

• Ne silazi, 7395 postova
  • Motocikl: TDM 900

Zdravo,

treba mi savet u vezi prtljaga:

Imam Maksiju K53 i 2 x Givi E360 zajedno sa Wingrackom 2. Ako Wingrack 2 pakujem, izgubicu grabrail.

Druga opcija je da kupim bravariju, samo za bocne. Za centralni imam Yamahin koji se srafi na grabrail.

Da li su lepse sipke ili Wingrack? Meni se nekako Wingrack ne uklapa ali hocu da cujem i druga misljenja.

vehicle2113_1.jpg

• moto merkat °°, 4899 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Bilo mi loše danas, registracije za TDM-a 2001. god. - sa tablicom 28.000 din. :grr:

Dali u normalnoj drzavi moze polisa osiguranja za R6 sa 120 hp da bude 11700 din. a za TDM 16000 din.   :lud: idiotizam klasifikovati motocikle po ccm.

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Dali u normalnoj drzavi moze polisa osiguranja za R6 sa 120 hp da bude 11700 din. a za TDM 16000 din. :lud: idiotizam klasifikovati motocikle po ccm.
Pa naopaki smo kako god da uzmes.. Svi mere po kilovatima, samo smo mi pametni pa merimo po zapremini :/

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja