Luchka 9 Napisano Mart 9, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadnji put stavio Motorex i zadovoljan sam... Opet sam ga kupio posto cu iduce nedjelje da radim servis... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 9, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba nosac sva tri kofera,givi maxia.i dva kofer malo starije proizvodnje. 150e,sve namontirano na tdm.u. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan moze neka slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze samo nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 9, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ne sve u kompletu,kofer je ledalizovan, P.s.sve je na 3vd, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da probamo jos jednom... Moze li neko od kolega koji imaju centralne nogare za tdm900 da nam izadju u susret i da svrate do Sebe kako bi uzeo mustru za izradu istog? A sigurno ima nas vise koji smo zainteresovani da ugradimo centralni... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12811 Napisano Mart 10, 2016 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U manualu pise da se ulje na TDM900 menja na svakih 10000km. Da nije previse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 10, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Janko, kada se nadjemo negde pa da poslusas agregat sada kako radi pa da vidis razliku kada je bilo Motul u njemu i sada kada je Eni... pozdrav stvarno se moramo naci jer moram menjati kod mene pa da vidim sta to ima u tvom motoru---- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 10, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav otkad znam za motore a imo sam ih dosta jedino motul 5100 sam sipo sad posle dosta polemike neznam ni sam sta cu kupicu jestivo jbg-i to od suincokreta . U taj motor je sipano MOTUL 5100. Menjač lepo radi, motor takođe. Smatram da bi trebalo da ostaneš pri njemu. Za razliku od mnogih, ti bar znaš šta je sipao prethodni vlasnik. Nisam samoproklamovani stručnjak za ulja. To što se razumem, razumem se za sebe i ne volim preterano da pametujem jer je to dosta osetljiva tema u kojoj svako ima svoje definicije i shvatanja. Smatram da ukoliko neko hoće da sipa 100% kompatibilno ulje, tu je Yamalube. Sve ostalo je kompromis. Ako se dobro sećam da je za 850 cena bila oko 1500 RSD/lit što nisam hteo da platim. Ja sam sad naručio: https://www.louis.eu/artikel/castrol-grand-prix-oil-4l-10w-40-special-edition-fuer-yamaha-tdm-900/10038255?filter_bike_id=1040&list=154461511&filter_article_number=10038255 ok poslusacu tvoj savet ionako sam veran motulu----- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 10, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Spreman za Bokilica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 11, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Q, q šta mu uradi?!? :O jel ga spremas za 3.brzinu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 11, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Bokilic treba da sredi tu 3. brzinu, a dogovorili smo se da ja skinem masinu i da mu je donesem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Океј, глуп сам Како правилно да пребацим оно подешавање амортизера на Hard? Када га руком пребацим, не дође скроз до краја, и како седнем на мотор истог момента се врати на Soft. Како? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Mart 14, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti je zaprljan zub koji treba da zakaci,vidi se sa desne strane motora kada stanes u gornjoj zoni amortizera,naprskaj odmascivacem i operi pod jakim mlazom. Ako nisi koristio dugo tu opciju verovatno se samo prljavstina natalozila pa ne moze da zakaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 14, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi loše danas, registracije za TDM-a 2001. god. - sa tablicom 28.000 din. Za auto sam platio oko 20.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Лоповска држава, лоповски намет! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Кад буду људи схватили да је нама мотор потреба а не луксуз, биће касно! Треба направити општи бунт, протест или шта год већ, још само да се сложимо. Да ми је знати само шта раде ова наша силна удружења из сваког засеока? Чини ми се да су направљена и основана само са једним циљем: контрола масе! Да богда сви банкротирали! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 14, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Океј, глуп сам Како правилно да пребацим оно подешавање амортизера на Hard? Када га руком пребацим, не дође скроз до краја, и како седнем на мотор истог момента се врати на Soft. Како? Podigni masinu na dizalicu ili ako imas centralni stender i podigni zadnji tocak od zemlje i onda okreni polugicu na hard...Zadnja viljuska mora biti potpuno rasterecena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12811 Napisano Mart 14, 2016 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, treba mi savet u vezi prtljaga:Imam Maksiju K53 i 2 x Givi E360 zajedno sa Wingrackom 2. Ako Wingrack 2 pakujem, izgubicu grabrail. Druga opcija je da kupim bravariju, samo za bocne. Za centralni imam Yamahin koji se srafi na grabrail. Da li su lepse sipke ili Wingrack? Meni se nekako Wingrack ne uklapa ali hocu da cujem i druga misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Wingrack, дефинитивно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Mart 14, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi loše danas, registracije za TDM-a 2001. god. - sa tablicom 28.000 din. Za auto sam platio oko 20.000. Dali u normalnoj drzavi moze polisa osiguranja za R6 sa 120 hp da bude 11700 din. a za TDM 16000 din. idiotizam klasifikovati motocikle po ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Mart 14, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Wingrack, дефинитивно Takodje moj glas za Wingrack,nije "bravarija" za 900-tku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 14, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi loše danas, registracije za TDM-a 2001. god. - sa tablicom 28.000 din. Za auto sam platio oko 20.000. Dali u normalnoj drzavi moze polisa osiguranja za R6 sa 120 hp da bude 11700 din. a za TDM 16000 din. idiotizam klasifikovati motocikle po ccm.Pa naopaki smo kako god da uzmes.. Svi mere po kilovatima, samo smo mi pametni pa merimo po zapremini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 14, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Pa wingrack naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12811 Napisano Mart 14, 2016 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Thanks Gentlemans. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...