DarkoČa 1760 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovakve bočne kofere, extra su. Sve pohvale, srećno sa prodajom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 4, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Vratih se u sektu : D Ima malo igranja sa sitnicama ali motor, lancanici, kocnice, menjac su full.. Moram gume da menjam zbog godina i sitnice koje me nerviraju : D 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2426 Napisano Jun 4, 2021 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Više ne voziš bušne patike !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jun 4, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje zdravo na slikama. Sa srećom da služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Update TDM- a sa memory sedištem Odlično odrađen posao prema zamišljenom i ideji, najvažnije da dupe nije otrnelo u povratku kući Zrenjanin - Čačak 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Jun 7, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde da nadjem srafove za bocne plastike? Trazio sam u nekoliko radnji u Beogradu i niko ne drzi slicne srafove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Jun 7, 2021 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Zovi Plattner. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Jun 7, 2021 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Okramovski said: Da li neko zna gde da nadjem srafove za bocne plastike? Trazio sam u nekoliko radnji u Beogradu i niko ne drzi slicne srafove... Yamaha TDM900 2003 Spare Parts - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Yamaha TDM900 2003 – buy all your parts now in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online retailer 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Potreban nosac zadnjeg kofera za 4tx, ako ko ima, neka salje ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jun 9, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @MotorcyclistHeheheheh 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jun 11, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, imam jedno pitanje. Danas pustim korman u vožnji i on počne da se blago trese levo desno. Ne osećam u vožnji neke vibracije, svaki dan se vozim po 150-200km, uglavnom po auto-putu tu negde 110-150 i ništa. Al' kad ne držim korman, trese. Šta mislite da bi moglo da bude? Odakle da počnem? Da napomenem da su gume već 5 godina i da su na samom kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Jun 11, 2021 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Top case, gume, loše podešeno oslanjanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jun 12, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Alekre said: Top case, gume, loše podešeno oslanjanje. Kako misliš Top case, misliš da nije na sredini ili nešto? Misliš da to može da ima toliko uticaja? Prednje vile su simetrično podešene, to sam proverio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Jun 12, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Najveci uticaj za voblinh ima kofer tj,. Top case, iz mog iskustva. Probaj bez kofera isto to pa javi utiske. Kod mene sa i bez kofera totalno druga prica. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jun 12, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Nole Bg said: Najveci uticaj za voblinh ima kofer tj,. Top case, iz mog iskustva. Probaj bez kofera isto to pa javi utiske. Kod mene sa i bez kofera totalno druga prica. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Ima logike... Znam da je bio miran korman kada sam probavao motor, pre kupovine, al' tada nije kofere bio namontiran. Probam pa javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 13, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desavala pa sam posumnjao na sirenu jer je bila u obliku trube a srafi se na trouglu vila, racunam strujanje vazduha a ona nepravilnog oblika. Zamenio sam je ali nisam probao kako je sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole93 16 Napisano Jun 14, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, kupio sam jaknu i pantalone od jednog člana sa foruma, iako je tvrdio da ce biti taman na moju kilazu i visinu na kraju nije pistao za povracaj novca. Inace odelo je vrhunski ocuvano, sa svim protektorima, koza kao nova bez ikakve ogrebotine. Ako imate nekog kome treba, meni ja malo a hitno mi treba drugo. Cena 20.000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10413 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupujem ništa dok ne probam. Ne znam kakav vam je bio dogovor, očigledno ne dovoljno precizan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данас се мало почастили после Требиња и пута.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Jun 15, 2021 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ova za kočnicu ti nije dobra. Treba ti Brembo RC19 tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Alekre je napisao: Ova za kočnicu ti nije dobra. Treba ti Brembo RC19 tu. И то ће да падне. Него ово ми је стигло коплет па да не будем шарен к’о детлић... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Jun 15, 2021 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stoji Renthal 755, podmazivač, maglenke, ništa nisam stigao da montiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Alekre je napisao: Meni stoji Renthal 755, podmazivač, maglenke, ništa nisam stigao da montiram Имаш а као да их немаш.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Meni stoji Renthal 755, podmazivač, maglenke, ništa nisam stigao da montiram Preko mesec dana nije ni upaljen.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Evo kratak izveštaj, ako koga zanima: Bez kofera - Top case-a, wobling 0 points! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...