stoka 127 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Немања said: Врати неколико страна у назад, имаш како сам ја то средио. Носачи за жмигавце су намењени за реп мотора али ја их нисам тако качио већ сам их оставио код таблица. Daj mi još reci jesi li te nosače za žmigavce dobio uz ovaj nosač ili si ih kupio posebno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Maj 25, 2021 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uz moje nosače dobio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, stoka je napisao: Daj mi još reci jesi li te nosače za žmigavce dobio uz ovaj nosač ili si ih kupio posebno? Добијаш уз носаче, они су наменски рађени. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 26, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio mu novo sedište. Srđan Surčin. Vizuelno sam veoma zadovoljan. A na delu ćemo ga videti za vikend verovatno, i to zajedno sa suvozačem. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 26, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti je lep tdm, jedan od najlepših koje sam do sada video. Drugi motor skroz da tim sedištem što se tiče izgleda, a verujem i udobnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 26, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Overpressure said: Bas ti je lep tdm, jedan od najlepših koje sam do sada video. Drugi motor skroz da tim sedištem što se tiče izgleda, a verujem i udobnosti. Oouu maj gad, to je baš lepo čuti uvek. Jeste estetski je sada top. Idem odmah posle posla da ga parkiram na Obilićev Venac, sednem u baštu i gledam ga . Udobnost, pa iskren da budem, onako na prvu kad sednem u sedište, mekše je od fabričkog i šire, ali ne baaaš sad kao nebo i zemlja, da utonem ko u oblak i tako to.. Iako je memorijskom penom punjen. No dobro, viđećemo šta kaže dupe na 300+ km vožnjama. Verujem da će biti bolje. A mislim da će suvozačica osetiti i još veći boljitak od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja bih nazad u sektu Ako cujete za neki validan primerak 3vd ili 4tx javite 2000-2300e ako bas mora Pardon sto je ovde pisem ali kontam od ovog boljeg mesta za raspitivanje nema Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 28, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan A šta si vozio nakon TDM-a? I šta ti nedostaje što te vuče opet ka TDM-u? Čisto sam onako radoznao. Istraživački. Promenio Maj 28, 2021 član Marek1987 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 28, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Vozao intruder 750 god dana... Udobnost i polozaj tela,agilnost u smislu odziva gasa...Nije divlja stvar a opet dovoljno snage da povuce gde zatreba....Ima mesta za opremu (kamp) i lagano nosi 2 osobe sa opremom gde hoces.. Potrosnja je prihvatljiva,zvuk odlican (kad se nadje valjan izduv 2in1)... Sta znam,ima od svega..Svestran moped pricam o 3vd modelu koji sam imao,za 4tx predpostavljam da vazi sve isto samo malo nasminkano Sa TDM-a presao na copera....sve mi nedostajalo Promenio Maj 28, 2021 član Mirkic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko beše ima Robertove topove na TDM-u? Baš bih voleo da čujem uživo kako zvuči, jer se dvoumim da li Robert ili neke polovne malo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Maj 28, 2021 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 28, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo, ekstra! Jel ti cimanje neki vikend kad budem u prolazu da svratim da čujem? Jer meni video snimak aaaapsolutno ništa ne znači. Ja ne znam kako drugi procenjuju na osnovu snimka... Promenio Maj 28, 2021 član Marek1987 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Marek1987 je napisao: Smederevo, ekstra! Jel ti cimanje neki vikend kad budem u prolazu da svratim da čujem? Jer meni video snimak aaaapsolutno ništa ne znači. Ja ne znam kako drugi procenjuju na osnovu snimka... Acin-Alekre se baš lepo čuje...Oduševićeš se... Mislim oduševićeš se sa bilo kojim, u odnosu na fabrički. TDM ima dobar zvuk samo na abgasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Cenim fabriku. Ali dobar dubok zvuk brundanja dvocilindraša je nešto što bi TDM-u tako lepo pasovalo i tako mu mnogo to fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marek1987 je napisao: Cenim fabriku. Ali dobar dubok zvuk brundanja dvocilindraša je nešto što bi TDM-u tako lepo pasovalo i tako mu mnogo to fali. Da u istom pravcu idemo jer i ja želim da penzionišem fabričke Auspuhe Na prethodnom TDM-u sam imao GPR Titanium + fabričke, koje tada nisam ni imao u planu da vraćam, čak sam ih oglasio da ih prodam, ali sam ih na kraju ostavio i sve đuture dao novom Vlasniku. Sada jurim neke dobre topove da stavim na Sivonju GPR je bio taman kakav treba, ali kada se skinu DB kileri, to je nenormalno kako se čuje i msm da nema potrebe za tim, prevazilazi se koncepcija TDM-a i čemu on zapravo služi Unazad neko vreme sam smarao vlasnike na oglasima koji prodaju a imaju topove kao dodatnu opremu da li bi prodali, većina rokne cenu 400 - 550e pa ako prođe prođe a neki nisu bili za to da rasprodaju zasebno već ako kupac ne bude kupio uz motor javiće. Tako da, jurim, tražim, gledam, izleteće nešto.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Lep ti je Sivonja... Ali onaj crni je baš... crn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Maj 28, 2021 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Marek1987 said: Smederevo, ekstra! Jel ti cimanje neki vikend kad budem u prolazu da svratim da čujem? Jer meni video snimak aaaapsolutno ništa ne znači. Ja ne znam kako drugi procenjuju na osnovu snimka... Javi se. Auspuha za TDM ima gomila. Samo kinta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: @DarkoČa Lep ti je Sivonja... Ali onaj crni je baš... crn Crni mi bolje legao, vrvtno zbog zvuka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Maj 28, 2021 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Glavonje, hoćemo da se okupljamo ove sezone? Ako ste za, ja imam predlog za nešto što do sada niste jeli. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan P Glavonje, hoćemo da se okupljamo ove sezone? Ako ste za, ja imam predlog za nešto što do sada niste jeli. Sladoled u Kovinu? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пуњени батак? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Maj 29, 2021 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Punjeni batak naravno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Maj 29, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Marek1987 je napisao: P Sladoled u Kovinu? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Сва срећа па тај сладолед што се профаје у Ковину имамо овде у Великој Плани, две кугле и доста ти је 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko.J 0 Napisano Maj 31, 2021 U prolazu, 1 post Motocikl: TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni fabrički auspusi za 4tx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jun 3, 2021 (promenjeno) MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog interesuje imam na prodaju originalne bočne nosače Givi kofera kao nove sa svim delovima za TDM900 i Givi kofere od po 40L takodje u odličnom stanju. Cena 200e Promenio Jun 3, 2021 član NIKOLA 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...