NIKOLA 1 824 Napisano Jul 9, 2020 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi jel ti levi slajder duzi od desnog ? Pitam posto je ram sa leve strane uvuceniji pa bi valjalo staviti duzi da bi podjednako stitili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jul 9, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Čak su i moji crashbarovi različiti. Montiram ja maglenke kad one vrljave. JAooo rekoh nešto je krivo, polupano Posle sam skontao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 10, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da trazio neko, slucajno sam video danas, ne poznajem prodavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi jel ti levi slajder duzi od desnog ? Pitam posto je ram sa leve strane uvuceniji pa bi valjalo staviti duzi da bi podjednako stitiliNije mi duži... Ali su urađeni taman kako treba. Jedan je malo duži a drugi malo kraći zbog simetrije.Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jul 10, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Biker Q said: Znam da trazio neko, slucajno sam video danas, ne poznajem prodavca. U odličnom stanju a drlja ih na beton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam danas Robertov top, samo još da nađem vremena da mi neki maestro navari koleno i da ga montiram, jedva čekam da se rešim ovog što i meni smeta koliko je glasan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan On 7/9/2020 at 3:30 PM, Zoxxx69 said: Ovako je to bilo rešeno kod mene ali morao sam praviti duži šraf nosača motora. Aj' da se i ja ubacim sa pitanjem, baš danas sam kupio LSL-ove Crash Pads, i sad gledam ovo uputstvo pa me zanima: jel se ovi šarafi od nosača motora samo odšarafe i ubace se ovi nosači i duži šarafi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Aj' da se i ja ubacim sa pitanjem, baš danas sam kupio LSL-ove Crash Pads, i sad gledam ovo uputstvo pa me zanima: jel se ovi šarafi od nosača motora samo odšarafe i ubace se ovi nosači i duži šarafi?Tako bi to trebalo da se uradi pod uslovom da ti nije previsoka čaura slajdera. U protivnom moraš praviti duži šraf. Nije neki problem samo treba naći majstora.Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Zoxxx69 said: Tako bi to trebalo da se uradi pod uslovom da ti nije previsoka čaura slajdera. U protivnom moraš praviti duži šraf. Nije neki problem samo treba naći majstora Ja sam uzeo orginalni kit za TDM 900 i u njemu dobio dugačke šarafe, samo me zanimalo da li moram da odvrćem ove male šarafčiće ispod što drže ovu čauru ili samo veliki šaraf koji ide kroz čauru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo orginalni kit za TDM 900 i u njemu dobio dugačke šarafe, samo me zanimalo da li moram da odvrćem ove male šarafčiće ispod što drže ovu čauru ili samo veliki šaraf koji ide kroz čauru?Samo veliki šraf odvrneš i montiraš slajder sa novim produženim!!!Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jul 12, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da stavih crnu sirenu kao fabričku ili hromiranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 12, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Crnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14461 Napisano Jul 12, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam @N.F.S. se "igrao" sa sirenama i farbao, sigurno u foto arhivi ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Jul 13, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, mom oku bi ipak vise odgovarala crna... Da se "stopi" sa okruzenjem, evo moje u boji motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9963 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Crnu mat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jul 13, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam drugi upravljač. Nigde nisam mogao nađem tegiće od 12mm. Na kraju ih naručim iz Nemačke, kad je bal nek bude prava stvar. Stigoše za par dana. Iznenadio sam se kad sam video paketić iz Bremena. Igrom slučaja imamo nešto i za taj M6 šraf. Sad izgleda kako treba. Jedino ću ove podizače da promenim nekom prilikom. Ujedno, ažurirao sam i mape na Garminu. Sad je spreman, nažalost van granica tek sledeće godine Bar sam imam izgovor kod žene da nabacim još koju lepu stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koja je to navigacija?Imam isti nosac na motoru ali neznam koja navigacija odgovara. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jul 14, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Garmin Zumo 340 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Berar 2 Napisano Jul 18, 2020 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Poz , nisam se dugo javljao pa evo sad prilike da okacim poneku sliku i pokazem sta sam radio ovih dana... Zalepio sam trakice na felne i mnogo lepse izgleda Skidao sam kofer i nosace kofera zbog tehnickog pregleda i posto su nosaci zakaceni za isti sraf koji drzi fuzastere za suvozaca imao sam velike poteskoce da odvrnem sraf i tom prilikom izgubim jednu kuglicu od lezaja za jedan od fuzastera Onda odem i kupim nove srafove i kuglice i sve lepo namestim na staro Sledece sto imam u planu da uradim je poliranje izduvnih grana i sediste koje uopste ne mogu da skapiram , ne znam da li je to samo na mom primerku motora ili sta vec ali uopste ne leze lepo na rezervoar ... Evo i slika pa ako neko moze da mi pomogne bio bih zahvalan , radi se o 3vd 4cn modelu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jul 18, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno da se opametimo. Zamalo ne kupih i kacigu. Nova RPHA 70 mi legla ko ni jedna kaciga do sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9963 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko, da li ima da se kupi gumena obloga što ide na fuzaster, negde kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno da se opametimo. Zamalo ne kupih i kacigu. Nova RPHA 70 mi legla ko ni jedna kaciga do sada. Dobra oprema za kišu.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Danas napokon stigao da montiram slajdere. Sviđa mi se kako izgleda, diskretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jul 20, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javimo. Što kaže moj prijatelj, 900 nije luksuz nego potreba. Prvi put smo u BiH. Ko je čitao Andrića, to je to. Bez komentara. Od Smedereva, negde na 65km od Sarajeva, 12L. Tri kofera, dvoje. Ovde je 110 benzin. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jul 22, 2020 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dođosmo kući hvala Bogu bez ikakvih problema. Za Sarajevo smo išli od Smedereva autoputem do Šabca, potom na Loznicu, Mali Zvonik pa preko Han Pijeska, Sokolca, itd. Odnosno preko Romanije. Put kroz Bosnu je dosta zahtevan. Sama konfiguracija puta kroz planine je takva, podloga prihvatljiva za motocikl iz klase TDM-a. Tu dolazi do izražaja sve, dobre gume, kočnice, oslanjanje, itd. Potrošnja ispade nešto manje od 4.4 litra na 100km. Dvoje, tri kofera, 900cc pa gde manje? Policije ima mnogo, ali zaista mnogo. Nas niko nije zaustavljao, mada nema i zbog čega. Treba biti oprezan jer su putevi loše obeleženi kao i radovi na putu. To je opšta katastrofa. Samo na jedan put se naleti na greban asfalt i mogu misliti šta bi bilo da neko naleti tu motorom sa 90 - 100 na sat. Nisu im ni vozači ništa bolji. Ništa migavci, samo makne volan u stranu, prikoči na sred puta, itd. Na granici, niti te ko šta pita niti gleda. Nismo ni kacige skidali. Pasoš, saobraćajna, zeleni karton - kod Fehratovića na ćevape - Zdravo - Doviđenja. Garmin nas je dobro služio i vredeo je svaki dinar po Sarajevu. One ulice, turske, ma ne bih našao nikad smeštaj. Pogotovo što lokalci imaju neku čudnu naviku da kolima zagrade put i odu negde... Imalo je lepih prizora da se slika tokom puta ali ja obično ne stajem da se slikam. Stani, skidaj opremu, gospođa da siđe motora, posle se pentra, sve me to smara. Sarajevo inače, čudan grad. Ko je čitao Andrića, lakše će da "razume" šta se tamo dešava i kako se živi. Klopa je fenomenalna, cene sasvim O.K. Krajnosti ima puno. Od sirotinje do luksuza, od turskog do evropskog, od devojke zavijene koja se šeta sa drugaricom u miniću, itd. Svuda gde smo bili, uslužili su nas srdačni ljudi i generalno svuda je "opušteno". Što se smeštaja tiče, bili smo kod Ćire, ima garažu za motor a smeštaj je baš čist, uredan, sa odličnom terasom. Preporuke. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...