joker-ns 76 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Da nije možda ova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 3, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To ti je od prelivnog creva cepic kod fuzastera imas ide u air box sluzi za odvodjenje eventualnog kondenza. On je zatvoren da ne bi uvlacio prasinu. Otvara se na servisu periodicno da istece kondenz ako ga ima pa se zatvori. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, joker-ns je napisao: Da nije možda ova? Nije taj druze, on je na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan To je to @Astral, vratio sam ga u to crevce, taman ako je imao kakav kondenz, sad ga nema vise hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 3, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Molim i drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi rucica prednje kocnice i desni fuzaster za tdm 900. Ako neko ima za prodaju neka pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, bopk said: Ljudi treba mi rucica prednje kocnice i desni fuzaster za tdm 900. Ako neko ima za prodaju neka pise. Ja imam desni fuzaster, skoro sam bio slomio levi pa zamenio oba, samo ne znam kako da ti ga pošaljem dole za Srbiju? Ako imaš neku varijantu javi, ja sam u Sloveniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, bopk je napisao: Ljudi treba mi rucica prednje kocnice i desni fuzaster za tdm 900. Ako neko ima za prodaju neka pise. Ćao... Ja sam svojevremeno ručicu kupio u komppu-Batajnica. Nazovi ih pa proveri. Imaju i kućnu dostavu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, stoka said: Ja imam desni fuzaster, skoro sam bio slomio levi pa zamenio oba, samo ne znam kako da ti ga pošaljem dole za Srbiju? Ako imaš neku varijantu javi, ja sam u Sloveniji. Hvala puno kolega kao da sam uzeo od tebe. Nasao sam u Srb i narucio vec. Zoxxx69 hvala i tebi. Nasao sam u Kanjizi kod nekog kolege. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 4, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi valjda naručio kod onog derača Dejana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jul 4, 2020 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Iz Kanjize je ne znam mu ime. Na kp kad ukucate tdm 900 skoro svi njegovi oglasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Jul 4, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozderv ljudi, gde naci originalne auspuhe za TDM 900? Motor sam kupio sa LeoVince auspusima ali mi se vise svidjaju originalni. Nasao sam u inostranstvu ali sa prevozom i carinom izadju mnogo para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam aluminijumski superbike upravljač. Otvor na krajevima je 12mm i ne mogu nigde da nađem tegove. Većinom su sranja kineska. Naručih Lucasove iz Deutchland. Isti finiš kao upravljač, alu sivi. https://www.trwaftermarket.com/en/motorcycle/moto-handlebars/handlebar-accessories/handlebar-ends/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 659 Napisano Jul 5, 2020 Zainteresovan, 440 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 7/4/2020 at 8:56 PM, Okramovski said: Pozderv ljudi, gde naci originalne auspuhe za TDM 900? Motor sam kupio sa LeoVince auspusima ali mi se vise svidjaju originalni. Nasao sam u inostranstvu ali sa prevozom i carinom izadju mnogo para. Sta ti smeta kod tih auspuha? Ja bih menja fabricke za nesto a nemam pojma za sta...pa gledam da se ne z.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Partiota je napisao: Sta ti smeta kod tih auspuha? Ja bih menja fabricke za nesto a nemam pojma za sta...pa gledam da se ne z.... hoces da se menjamo, moji su fabricki i dobro stanje, a smeta mi "fen" zvuk... moze i doplata naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 659 Napisano Jul 6, 2020 Zainteresovan, 440 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Vuleta said: hoces da se menjamo, moji su fabricki i dobro stanje, a smeta mi "fen" zvuk... moze i doplata naravno... Nisi me razumeo, imam i ja fabricke ali se razmisljam da stavim neke umesto njih. Isti problem imam kao i ti, zvuk mi nikako nije "onaj pravi". Ali nemam pojma sta staviti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ladno citirao pogresnu osobu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 4.7.2020. at 20:56, Okramovski je napisao: Pozderv ljudi, gde naci originalne auspuhe za TDM 900? Motor sam kupio sa LeoVince auspusima ali mi se vise svidjaju originalni. Nasao sam u inostranstvu ali sa prevozom i carinom izadju mnogo para. hoces da se menjamo, moji su fabricki i dobro stanje, a smeta mi "fen" zvuk... moze i doplata naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Jul 6, 2020 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao i na predhodnom TDMu i na ovom imam Leo Vince auspuhe. Za mene zvuk prelep, grme, imaj dubinu a nisu preglasni Snimak ne prenosi lepo zvuk, uzivo jos lepsi I "novi" TDM900 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovakav nosac na 3vd da slika sa svih strana inace ja ovo do kraja sezone ne mogu da namestim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Jul 7, 2020 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeru to su moji nosacirastureni. Od mene si ih kupio. Potrazicu u starom kompu slike motora sa njima pa ti saljem. Evo koja slika sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 8, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate neku preporuku za sirenu? Neku normalnu da ne prepravljam instalaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate neku preporuku za sirenu? Neku normalnu da ne prepravljam instalaciju. Od jugića....Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Jul 9, 2020 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege TDMasi nabavio sam neke slajdere i planiram da ih stavim na TDMa ali mi se samo kacenje esto ne svidja i sraf koji drzi slajdere bi sa leve strane morao da bude barem 150mm duzine a to mi nesto dugacko i slabo. Ako neko vec ima slajdere molio bi da mi posalje sliku da vidim kako je kod njega to reseno i namontirano. Da li direktno ili preko nekog medju nosaca. Na predhonom sam imao roll bar a sad mi se nesto ne stavlja, pre bih slajder samo kao zastitu od padova u mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Kolege TDMasi nabavio sam neke slajdere i planiram da ih stavim na TDMa ali mi se samo kacenje esto ne svidja i sraf koji drzi slajdere bi sa leve strane morao da bude barem 150mm duzine a to mi nesto dugacko i slabo. Ako neko vec ima slajdere molio bi da mi posalje sliku da vidim kako je kod njega to reseno i namontirano. Da li direktno ili preko nekog medju nosaca. Na predhonom sam imao roll bar a sad mi se nesto ne stavlja, pre bih slajder samo kao zastitu od padova u mestu.Ovako je to bilo rešeno kod mene ali morao sam praviti duži šraf nosača motora. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...