milos-v 2450 Napisano Februar 13, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u ceni mora da postoji ,jer je velika razlika u uljima. 5100 je polu sintetika i za taj novac nije nista posebno ulje.. 7100 je 100%sintetika i mnogo je bolje ulje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Februar 13, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Astral said: Hej, tvoj motor, tvoje ulje.Tvoja stvar. Zar ne? Motor jeste moj, ulje još nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, stoka je napisao: Taj sam takođe skinuo ali nije kompletan. Dobio sam upravo od kolege Nikole. Hvala na pomoći u svakom slučaju. Ne razumem, sad ga proveravao... 475 strana 17.39mb...kompletan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Februar 13, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, shoyyka said: Ne razumem, sad ga proveravao... 475 strana 17.39mb...kompletan Sorry, skinuo sam bio neki Češki u kome su bile samo elektro instalacije i 100 strana o ABS-u pa mi se učinilo da je to taj. Na poslu sam pa nisam pažljivo pogledao. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 13, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Astral said: Daj neku sliku /semu. Ne kapiram kako migavci imaju rele u sebi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 13, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sam kvalitetom i kako se vide, lako se namestaju i stoje bas cvrsto. Evo linka ako nekog zanima. #Aliexpress € 9,62 25%OFF | 4PCS LED Turn Signals Light for Motorcycle 12*335SMD Tail Flasher Flowing Water Blinker IP68 Bendable Motorcycle Flashing Lights https://a.aliexpress.com/_sADteT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1414 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, stoka said: 1. Ulje, Motul, 10W40, ali, dal' 5100 ili 7100? Ja sipam 5100. 2. Jel' uljni filter menjate na svaku zamenu ulja ili k'o što ćitap kaže, na svaku drugu? Na svaku zamenu. Ne kosta puno a ne mogu da razmisljam. 3. Antifriz, ima li smisla davati novce za neki Motocool i slično ili je dovoljno uzeti običan G12 ili G12+ antifriz za kola? Ovde u temi kazu moze i za kola. Promenio sam pred zimu i sipao ipone za motore bas. Razlika u ceni izmedju antifriza za kola i za motor za ta 2l je manje od 10e a menja se na 2-3 godine. 4. Menjate li ulje u kočnicama k'o što ćitap kaže? Znate li koliko ulja ima u sistemu? Jel' može to samo da se gore sipa i dole ispušta pa dok ne krene bistro ili ima neka druga procedura? Sipas gore a dole ispustas. Nema neke filozofije. Ne znam koliko staje ulja ali ona mala boca ulja ne ode cela vec ostane dosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Hitmanle016 a sta ti je problem sa ovim migavcima? Meni izgleda da prilicno lepo rade,ne vidim problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam to su oni što se ne pale ravnomerno nego s jedne strane ka drugoj... gledah neku reklamu na FB! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Hitmanle016Nadjoh u garaži takve ali obične, ako ti trebaju rado ću ti pokloniti? Druga s leva malo se pohabala, može se stegnuti izolirom i ne primećuje se... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Februar 13, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan On 28.10.2019. at 14:15, NIKOLA 1 je napisao: Posedujem TDM900 a na kratko sam bio i vlasnik CBF1000 (trenutno kod Boce) Ide CBF odlicno i ni u cemu ne zaostaje za TDMom i na malim obrtajima a na vecim mozda i bolje. Ocigledno da tog CBFa nesto muci He he he CBF da zaostaje za TDM-om. Vozio sam CBF 3 godine probao TDM više puta TDM je smešan u odnosu na CBF u svakom pogledu. Taj što kao ide lošije od TDM-a nešto mu fali ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12850 Napisano Februar 13, 2020 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da je lepše na četiri cilindra ali po pitanju i vešanja i kočnica nema šanse da CBF ima prednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, symon je napisao: He he he CBF da zaostaje za TDM-om. Vozio sam CBF 3 godine probao TDM više puta TDM je smešan u odnosu na CBF u svakom pogledu. Taj što kao ide lošije od TDM-a nešto mu fali ozbiljno. To se odnosilo na jedan primerak... nema razloga da zaostaje, jači za oko 11kw,4 cilindra... a da je baš smešan TDM hmm... ok ako tako kažeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 13, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Astral said: @Hitmanle016 a sta ti je problem sa ovim migavcima? Meni izgleda da prilicno lepo rade,ne vidim problem. Pa rade ali bez releja, morao sam sa izbacim relej i dzek da prespojim zicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 13, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, shoyyka said: @Hitmanle016Nadjoh u garaži takve ali obične, ako ti trebaju rado ću ti pokloniti? Druga s leva malo se pohabala, može se stegnuti izolirom i ne primećuje se... Hvala vec sam uzeo ove led i namestio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 14, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i zvuka . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, shoyyka je napisao: To se odnosilo na jedan primerak... nema razloga da zaostaje, jači za oko 11kw,4 cilindra... a da je baš smešan TDM hmm... ok ako tako kažeš... Razmenjujemo moto mišljenja. Prešao sam sa CBF-om oko 40000 km za 3 godine. Drugarovim TDM-om 2-3000 km i CBF-ov dual koči izuva u kombinaciji sa plavim Brembom. I naravno 11 KW razlike nisu za baciti. Ne mračim TDM-a i ovo je samo mišljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Malo zanimacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 14, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Fotkaj poledjinu pakovanja gumica. Na poledjini je sifra i neko kasnije ko zeli da poruci, moze poruciti po toj sifri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem, ove su za klešta od R1, ne znam kakve idu u originalna klešta od tdm 3vd. Cena 300 din po garnituri, šalju brzom poštom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 14, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su gumice za R1 i Tdm 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 15, 2020 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.2.2020. at 12:42, Hitmanle016 je napisao: Zadovoljan sam kvalitetom i kako se vide, lako se namestaju i stoje bas cvrsto. Evo linka ako nekog zanima. #Aliexpress € 9,62 25%OFF | 4PCS LED Turn Signals Light for Motorcycle 12*335SMD Tail Flasher Flowing Water Blinker IP68 Bendable Motorcycle Flashing Lights https://a.aliexpress.com/_sADteT Kolege, kada sam kupio TDM-a na njemu su bili ti uski LED zmigavci, ali nisu talasajuci kao na snimku. Prosao sam 2 teh.pregleda i letos me na trotoaru sretne vlasnik teh.pregleda. JOS UVEK IMAS NA JAMAHI ONE LED ZMIGAVCE? Da. ZAMENI IH ZA KLASICNE JER NISU FABRICKI LED NA TVOM MOTOCKLU. DOBILI SMO DOPIS DA TO VISE NECE PROCI! I ja lepo zamenio za klasicne. Ovo pisem da kolege nebi pravili sebi problem, misle da je mondis, a na tehnickom se pada. Ko ima fabricki LED, glatko prolazi sa ovima iz Kine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 15, 2020 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Setio sam se imam i slike. Na drugoj slici LED je zasrafljen na motor (tako kupio motor i prolazio teh.) a novi volfram zmigavac je samo naslonjen iznad LED-a. Tri meseca kasnije kada mi je istekla registracija stigao sam i da ih zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 15, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli prosle godine da treba da ima oznaka samo na migavcu i da ih ne zanina kakav je, tako da videcu jee cu uskoro na tehnicki pre toga cu pitate ljudi sto radi sa li prolazi. Prosle godine sam morao da menjam vizir i kofer da skidam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14585 Napisano Februar 15, 2020 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Hitmanle016 da bi prosao teh. migavac mora da ima homologaciju i 90 +- 30 otkucaja u minuti. Dali si skidao produzetak vizira ili ceo? Ako je samo produzetak u pitanju OK, ako im je ceo smetao zato sto je duzi od fabrickog a nisu imali prigovor na top, menjaj teh. Vizir ne spada pod delove koji moraju biti homologovani, moze biti zatamnjen, ofarban, providan ... Inace, moje licno misljenje po pitanju migavaca je da nista ne moze zameniti veliki zuti, po pitanju uocljivosti, inace smo drugima nevidljivi a sa led pa jos po suncu ... Ali ok, to je samo moje misljenje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...