Eol 966 Napisano Avgust 29, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, ThePainkiller je napisao: Ček, ček... Zar ti ne putuješ u inostranstvo...? @ThePainkillerPa dok cekam papire da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno, zezam se ja malo... Samo ti pozajmi neki motorin pa ajd sa nama u vožnju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 23.8.2019. at 21:58, Markone88 je napisao: @ThePainkiller ili @Astral dajte sliku jednu u istoj pozi opalite quote, da bude slika iznad slike, u slicnoj pozi Ostao sam dužan sliku plavog TDMa sa prednje strane...(a i da se još malo hvalim...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Evo Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Sveže opran i čeka vožnjicu neku za predstojeći vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, ThePainkiller je napisao: Ostao sam dužan sliku plavog TDMa sa prednje strane...(a i da se još malo hvalim...) Sveže opran i čeka vožnjicu neku za predstojeći vikend 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Nenadbg88 je napisao: Evo Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Čudno je to nekako napisano ˝TDM˝ na ovom motoru... P.S. Bandit je motor koji sam želeo da imam i provozam, ali jedino njega još nisam imao... Ako se moja žena pita ( a pita se), nikada ga neću ni imati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Čudno je to nekako napisano ˝TDM˝ na ovom motoru... To su Japanska slova Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ThePainkiller said: Ostao sam dužan sliku plavog TDMa sa prednje strane...(a i da se još malo hvalim...) Prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kolega! Kad kompliment dolazi od nekog, ko sa tolikom pažnjom pazi svoj motor, onda to stvarno znači... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ThePainkiller said: Hvala, kolega! Kad kompliment dolazi od nekog, ko sa tolikom pažnjom pazi svoj motor, onda to stvarno znači... Hvala. Evo, od kad imam TDM, koji sam preuzeo od najpedantnijeg clana foruma, ni jednom nisam izvezao iz garaze, a da po povratku, pre pakovanja ispod cidade, motor nije prebrisan, sistem mokra krpa, topla voda, suva krpa, obe pamucne, bez hemije, ne treba vosak. Ne ostaju linijice kao sa grubim krpama. I shvatio sam da se najbolje obrise motor dok je vruc jos, sve se lakse skine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Avgust 29, 2019 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ....crvenim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 29, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Vas trojica ste mi tako sumnjivi! 2 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Sta sad reci, koju posluku porati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Avgust 29, 2019 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta s" reko!?! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: ....crvenim! Nemoj da crveniš nego pališ mahinu i sa nama iduće Nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 29, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I krene dan ranije.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bliže je on iz KG nego ja iz Kule... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 29, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Am.. ne mislim na razdaljinu, nego na vozilo. Uvek se ja sprdam na račun skutera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ako te čuju skuteraši... ćuti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Avgust 29, 2019 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada se umori a ja ga pod misku stavim! Pa polako, sta cu...Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Avgust 29, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Ako te čuju skuteraši... ćuti... Pa i ja sam skuteraš 12 godina unazad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi uradio sam sediste kod Srdjana i testiram ga vec par dana. Odusevljen sam! Najveca mana tdm900 je bila upravo neudobno sediste tako da sve preporuke od mene za njegovo sediste. Smesne pare za to koliko je poboljsana udobnost. Ps:Znam da ovo zvuci kao reklama ali sam stvarno odusevljen :-) Pre i posle kao nebo i zemlja razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bopk je napisao: Ljudi uradio sam sediste kod Srdjana i testiram ga vec par dana. Odusevljen sam! Najveca mana tdm900 je bila upravo neudobno sediste tako da sve preporuke od mene za njegovo sediste. Smesne pare za to koliko je poboljsana udobnost. Ps:Znam da ovo zvuci kao reklama ali sam stvarno odusevljen :-) Pre i posle kao nebo i zemlja razlika. Daj neku fotku, Ja isto/takodje nameravam da uradim kod njih, oko 90jura mi sa vezom i kombinacijom koju Ja zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Slikacu sutra kad operem motor a slike samog sedista su u Srdjanovoj temi u moto berzi. Sediste sa plavim vezom tdm na predzadnjoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...