bdada 14523 Napisano Jun 2, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Markone88 je napisao: Usput, mozda bih i prodavao oba originalna topa, ne vidim razlog da ih cuvam, ako se moze proci tehnicki. Ne vidim ni jedan razlog da prodas originale, vozis ozbiljan touring motor i krenes li ka zapadu (ili neko kome ga prodas) neces voziti bez db killer a sa njim samo mozes imati problem (zbog topa). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, bdada said: Ne vidim ni jedan razlog da prodas originale, vozis ozbiljan touring motor i krenes li ka zapadu (ili neko kome ga prodas) neces voziti bez db killer a sa njim samo mozes imati problem (zbog topa). mudro zboris, mozda i ostavim. Robert mi pravi top, koji ce biti tisi, ali ce da bruji. Ne mogu da vozim motor koji se ne cuje uopste, ne volim glasan auspuh, ali jso vise ne volim da se ne cuje uopste kao sto je slucaj sa fabrickim loncima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Jun 3, 2019 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan On 1.6.2019. at 22:16, Alekre je napisao: Napred je T10 LED a pozadi isto LED crvena sa blicerom. Napred je bitno da ne bude veća od fabričke jer je baš tesno! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 jesi li se negde informisao?Ipak je 900-tka malo moderniji sklop,da li će škoditi možda agregatu...sva ta energija sad ide u jednu cev,zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, shoyyka said: @Markone88 jesi li se negde informisao?Ipak je 900-tka malo moderniji sklop,da li će škoditi možda agregatu...sva ta energija sad ide u jednu cev,zar ne? raspitao sam se dve cevi preseka od 36mm se sklapaju u jednu od 50mm, nikakvi gubici snage nece uslediti, cak naprotiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Aha,ok...to pitam! A da se ne čuje ,ne čuje se...napisah negde ranije,od kako sam stavio kod Ivana povišeni vizir čujem šta vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shoyyka said: Aha,ok...to pitam! A da se ne čuje ,ne čuje se...napisah negde ranije,od kako sam stavio kod Ivana povišeni vizir čujem šta vozim... Ja stvarno nisam lozana, meni je na motoru najbitnija stvar pozicija sedenja, zato sam i uzeo TDM. Promenio sam par motora prosle godine dok se nisam pronasao na ovom motoru. E sad imam vise razloga zasto ne volim auspuh sa obe strane: 1. Ja licno vise volim jedan auspuh nego 2, 3, 4... 2. Kada treba da cistim i podmazujem lanac, auspuh ume da smeta 3. Kada guram motor ili obaram na copavu moze da se desi da se covek opece kad ima auspuh na levoj strani 4. Ja sam bas pedantan, i smeta mi sto oce da bude masti po levom auspuhu koja tu dospe sa lanca 5. Kada se provlacim kroz kolone u gradu, dobro je da me ljudi u kolima cuju, da mi ne bi otvorili vrata ili slicno, zato ocu da stavim Robertov top Eto, to je moje vidjenje, ne kazem da sam u pravu, ali cu se ja lepse osecati kad budem imao auspuh samo ne desnoj strani, i zapravo auspuh koji se cuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12779 Napisano Jun 3, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dva auspuha su stvar luksuza i pokazatelja da se radi o kvalitetnoj performantnoj mašini. Iskreno i meni smeta levi kada perem motor (bar na način koji ga je perem) ali sa druge strane ta dva auspuha mu lepo popune pogled od pozadi. Inače video sam TDM900 sa dva auspuha ispod repa... Prešlo igricu kako izgleda! Nisam mogao lepše slike da nađem. Exhaust DOUBLE GPR YAMAHA TDM 900 HIGH TITAN OVAL WWW.TRENDITALY.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22119 Napisano Jun 3, 2019 Integrisan, 9532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh, pod repom vrh!Sent from my SM-J330FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Znači pravimo Stroma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad perem lanac i ostalo uvek skidam levi...dva šrafa i gotovo... U pravu je Marko,zalepi levi samo tako od spreja...sreća što se lako skida... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Najlepše je kad prodješ putem pre asfaltiranja,kad bace onaj bitumen,šta li je?Užas i tiha jeza...Petrolej,benzin,nafta samo to... Jednom prošao kolima...otpale mi ruke trljajući ...vozio onda Focusa,al' se sijao posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Sad cemo imati injednog TDM900 sa samo jednim topom sa desne strane, pa kad neko pita kako izgleda da mozemo da im pokazemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre ne bi to bila neka mudrost napraviti,a?Al' bi zbunjivali kolege...vidi Stroma,kad napred TDM...sanjam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12779 Napisano Jun 3, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može za neženje. Deluje mi da ovde ne bi mogli bočni ili bi bili previše dugački. Da, posle bi nas Stromovci prozivali. Čuti, dobro je da ne znaju ugao radilice kod 900ke, tek onda bi nas kecali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio da m i sledeci motor bude V Strom 650 zuti sa zicanim felnama mozda cak nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12779 Napisano Jun 3, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, Markone88 said: ja sam mislio da m i sledeci motor bude V Strom 650 zuti sa zicanim felnama mozda cak nov Samo 1000 posle TDM. Inače TDM900 ima crossplane dvocilindraš koji uglom radilice imitira V motor pod 90c ala Ducati i Strom. Zato je malo drčan. Meni se novi DL1000A visoko kotira, samo zbog agregata i obrtnog od nekih 105nm u srednjem režimu, baš kako ja vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 3, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Dva auspuha su stvar luksuza i pokazatelja da se radi o kvalitetnoj performantnoj mašini. Iskreno i meni smeta levi kada perem motor (bar na način koji ga je perem) ali sa druge strane ta dva auspuha mu lepo popune pogled od pozadi. Inače video sam TDM900 sa dva auspuha ispod repa... Prešlo igricu kako izgleda! Nisam mogao lepše slike da nađem. Exhaust DOUBLE GPR YAMAHA TDM 900 HIGH TITAN OVAL WWW.TRENDITALY.COM Kupi varadera,ima sve za igricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako sve prođe kako bi trebalo, danas bih se trebao vratiti u ovu ˝sektu˝... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U stvari ti nisi ni odlazio...zar ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, shoyyka je napisao: U stvari ti nisi ni odlazio...zar ne? U srcu nisam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 4, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj da prođe sve kako treba pa da bude zvanično i onda da se izljubimo ko ljudi. A sledeći put kad budeš hteo da menjaš, nemoj! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kanda sam malko izbaksuzirao situaciju sa izjavom od jutros... Dečko ne može da nađe majstora da pregleda moj motor, a pošto je lekar po struci (ne razume se u mehaniku) ne može tek tako da uzme moj motor bez kontrole kod majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kanda sam malko izbaksuzirao situaciju sa izjavom od jutros... Dečko ne može da nađe majstora da pregleda moj motor, a pošto je lekar po struci (ne razume se u mehaniku) ne može tek tako da uzme moj motor bez kontrole kod majstora... Ti mu kaži vidiš ovo, ovo ti je agregat. To ti je srce motora. Čuješ kako kuca?Pa neka stavi one doktorske slušalice na deklu neka čuje. Kupuje 100% Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...