Alekre 12759 Napisano Maj 14, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, nije mnogo 5 litra ulja na 15.000km ako se malo jače vozi kada su vrućine. Benzina troši oko 6 litra, ako karbovi nisu kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moj trosi i plocice, gume... u poslednje vreme razvio je naviku da trosi i lezajeve,lancanike i lanac. To mu se ranije nije desavalo. Navadio se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U Astridu su nabavili lezaj Ta2428z IKO koji ide u zadnju viljusku. Cena je simbolicnih 1865 rsd /kom. Trebaju vam 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како иде са извлачењем старих? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Zuba87 said: Како иде са извлачењем старих? Dodji da pogledas kako ide. Sve ces ti to isto... Samo sutra. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сада да дођем? Смеш да будеш у гаражи по мраку?! @Astral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Zuba87 said: Сада да дођем? Смеш да будеш у гаражи по мраку?! @Astral Ne smem jos uvek. Al mozes da dodjes sutra. Treba da se odmasti donji deo motora, bice i lezanja na plocicama u skucenom prostoru. Ne smes propustiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem jos uvek. Al mozes da dodjes sutra. Treba da se odmasti donji deo motora, bice i lezanja na plocicama u skucenom prostoru. Ne smes propustiti. Uf to sam radio. Tamo ispod prednjeg lančanika i oko alnasera fino sam se namučio.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ох, онда свакако долазим. П. С. А могао би и ти доћи по мене, са омањим ФАП-ом. Мораш мислити на моју удобност док навијам за тебе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Zuba87 said: Ох, онда свакако долазим. П. С. А могао би и ти доћи по мене, са омањим ФАП-ом. Мораш мислити на моју удобност док навијам за тебе Uf uf... Probacu nekako da se iskombinujem ali moracu naknadno da ti se javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Maj 15, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Javi se ako budes hteo da kupis. Moze da se desi da se rastanem ja od mog motora..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, duk27 je napisao: Javi se ako budes hteo da kupis. Moze da se desi da se rastanem ja od mog motora..... Hej hej... Pa valjda se ovde zna ko je prvi tražio TDM... Daj slike i cenu... Cena može i u PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2635 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @Astral ,Vidim juče da si počeo da se baviš građevinomПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Је л' стварно узео блокове и зазидао ТДМ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, potrebna mi je pomoć. Napravio sam sranje.Nakon voznje motora od prije 2 mjeseca, odlucim da ga ponovo upalim (na kablove) i u zurbi pogresno spojim zice. Sa auta + spojim na motor - i kad sam zaverglao izgasi mi se auto. I ja kao opet da probam i opet isto. I tek onda uviđam gresku.Nakon toga krecem da spojim zice normalno, vergla i sve ali nece da upali.Nisam imao kad da pogledam baca li varnicu sada. Prije je palio kao mina ali mi se akumulator ispraznio i zato sam ga spojio na auto. Osiguraci svi ispravni (u onoj kutijici FUSE).Ili mi je crkao onaj solenoid starter, ili cdi ili sta je trece? Moze mali savjet sta da radim(osim da pozovem elektricara da mi odradi defektazu)?Hvala vam i izvinite. U pitanju je TDM 850 3VD 1992.Veliki toplo pozdrav iz Kotora.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Maj 16, 2019 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ubio si ga ki zeca.... pa overio za svaki slucaj Salu na stranu, ako su ti osiguraci ispravni, poslednja slamka spasa ti je osigurac na automatu anlasera (ako ga u opste ima)..... to ti je poslednja stanica moguceg cupanja. Ako nemas tu osigurac ondak se spremi za drugi cdi, ecu, komp.... nazovi kako os i pored toga se moze desiti da ti je jos nesto stradalo (regler, inst. tabla, bobina i td.). Belaj jbg, proveri dal ti je sve dobro i na kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14507 Napisano Maj 16, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: poslednja slamka spasa ti je osigurac na automatu anlasera (ako ga u opste ima)..... Nema a bas tu je spajao + tj - , verovatno se i sa njim moze pozdraviti, na zalost. edit: sad vidim da vergla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Maj 16, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj varnicu da li baca. Skini kapak od svećice , stavi neku drugu ispravnu i verglaj. Možda ima varnicu a neće upaliti zbog dužeg stajanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 17, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Da sija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 17, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Sto ja volim ovaj zvuk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Hitmanle016 je napisao: Sto ja volim ovaj zvuk Kao pola od V4... 2 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam što ovakve reakcije na klip... Baš mi nije bila namera da omalovažavam zvuk TDM-a... Uporedio sam ga sa V4 zvukom, jer je najpribližniji tom unikatnom "režanju” mašine... Ako se postavljač klipa sa TDM-om osetio uvređenim, ja se izvinjavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 17, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, ThePainkiller said: Ne znam što ovakve reakcije na klip... Baš mi nije bila namera da omalovažavam zvuk TDM-a... Uporedio sam ga sa V4 zvukom, jer je najpribližniji tom unikatnom "režanju” mašine... Ako se postavljač klipa sa TDM-om osetio uvređenim, ja se izvinjavam... Ma taman posla, hocu da kazem razliti su agregati, kod tdm-a ima to pucanje u zvuku na niskim obrtajima dok je honda prede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10403 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj zvuk sa Robertovim AdaRace auspuhom na TDM-u naj lepša muzika. Stvar ukusa, ne zameram kome se ne sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14507 Napisano Maj 17, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller to je sashac lupio zbun zbog krateza, garant. Salim se ja sam, ali zato sto ne mozes pobeci odavde nikako, dzaba ti ti VFR-ovi, znamo mi gde ti je srce edit: sve ti je oprosteno zbog delova sa TDM ugradjenih na VFR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...