N.F.S. 22100 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prohrom su A2 i A4... Moze na plastikama, viziru, u tegicima, drzacu tablice, matice i podloske na zmigavcima... Ja ih cak ni za drzanje retrovizora ne koristim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, ThePainkiller said: Pošto mi je ovde domaćinska ekipa, da priupitam ovde (mada odgovor već i sam znam, ali eto)... Naime, na mojoj VFR-ci, šarafi koji drže disk, su u baš lošem stanju, nema trika da bi se i poliranjem išta učinilo da budu bolji. Nešto sam razmišljao da ih zamenim sa prohromskim imbus šarafima, ali sam negde pročitao da su prohromski šarafi slabije jačine nego čelični, pa razmišljam da li bi ta zamena šarafa bila pametna ideja...? Ima ih 6 po disku, opet kontam, ako dođe do naglog kočenja, pa neće valjda svih 6 popucati odjednom na oba diska... Hoce! @Alekre ti je dao savet kao i svi ostali. Ne igraj se. Ti srafovi su specificnog materijala. Budzimo mi sve i svasta ali ovo nije za igru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, za sada ostaju originalni, dok ne poručim iz Honde druge... Tako sam i ja mislio, ali sad sam siguran da to ne treba da radim... Hvala vam svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 5, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, ThePainkiller je napisao: Pošto mi je ovde domaćinska ekipa, da priupitam ovde (mada odgovor već i sam znam, ali eto)... Naime, na mojoj VFR-ci, šarafi koji drže disk, su u baš lošem stanju, nema trika da bi se i poliranjem išta učinilo da budu bolji. Nešto sam razmišljao da ih zamenim sa prohromskim imbus šarafima, ali sam negde pročitao da su prohromski šarafi slabije jačine nego čelični, pa razmišljam da li bi ta zamena šarafa bila pametna ideja...? Ima ih 6 po disku, opet kontam, ako dođe do naglog kočenja, pa neće valjda svih 6 popucati odjednom na oba diska... Vidi sa @štampar-om da ti ih kromira ili nikluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, duk27 je napisao: Za cene sam siguran da nema bolje....dve godine vec kupujem gume sa ovog sajta. Interesovalo me samo iskustvo ako neko ima sa njima. Na mom su Z8,ekstra guma...ta cena je super,uzimaj to odma'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, štampar je napisao: Ја се не би играо него би ту ставио Титанијумске шрафове,што је сигурно сигурно је... Пошаљи то па ће да средимо,неш'ваљда стварно да бациш лову на нове??(А они поцинковани или је превлака од Кадмијума) Него да ти то љуцки одрадимо Може нешто 'вако?Ово је са неке скупоцене гитаре али може и за дискове нешто слично... Hvala čika Štampar. Ja bih i sa "prohromskim" sjajem šarafa bio zadovoljan. Ne treba mi ovakva "egzotika" kao sa skupocenih gitara... Javljam se na PP oko svega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sa ženu da se konsultuješ jer kad jednom ih obradi, vracanje na original je skupo Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14503 Napisano Maj 5, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Uklopice se i u ovu boju i u crnu, kada ga prefarbas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je vama da se zezate... Nemate vi "đavola" u kući... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim kako moji drugari izlaze na kraj sa ženama, neće mi pasti ni na kraj pameti da se oženim.Moraš da pitaš za ovo, moraš da pitaš za ono.Jeste da je[mention=17175]Thepainkiller[/mention] nekada neshvatljiv u nekim odlukama, ali ko nema izuzetno puno love mora da se dogovara sa ženom oko zajedničkog budžeta, i to je tako. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, dogovor kucu gradi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 6, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i spomenuo u temi za prodaju VFR-a, ja sam se oženio sa namerom da (između ostalog) sa ženom delim budući život... Stoga, svaka odluka (pa i pitanje motora) je zajednička (osim kada ja izigravam mangupa pa odlučim da prodam odličnog TDM-a)... @Nenadbg88 Nije brak uopšte bauk (čak naprotiv) možda tako izgleda gledajući moje "muke" sa motorima, ali kada realno sagledamo (barem) ovu moju situaciju, ja sam sam sebi kriv za to, ne žena... Da sam ja ostao dosledan svojih reči nikakvih daljih problema ne bi bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Maj 6, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, duk27 said: Pozdrav drustvo....kupujem gume za TDM 850 pa bi voleo da cujem neko misljenje..... Vrhunska guma u svakom pogledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno, nema više podmazivanja svakih 500 km... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, zocist said: Konačno, nema više podmazivanja svakih 500 km... A, ti si ga uzeo.. bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i vreme je bilo... Dosta mi je bilo sprejeva više Sutra montaža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 6, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.5.2019. at 10:53, Aspi je napisao: Prosle godine u Septembru je registrovan,nisam siguran al mislim da je vec onda krenulo to ludilo sa tehnickim. Od pocetka jula 2018 zezaju za sve sto nije fabricki, ali su postepeno olabavili. Ocigledno da bi na drumu ostalo samo ono sto je novokupljeno i u fabrickoj garanciji. To nije tako ni u Nemackoj. Ja sam obnavljao registraciju u septembru 2018, od jula do septembra citao stvarno svasta sto me zabrinjavalo i stvaralo nelagodu. Odlucio sam da odem motorom pred tehnicki i pitam za auspuh , onako na ulici ispred tehnickog. Imam na TDM-u REMUS sa predloncem, tako kupljen motor, upalio pred njima i dao 2-3 gasa, rekose nije problem. Zakazao i prosao. Vidim da nisu svi tako, bolje prvo pitaj iz prikrajka kao ja. Nije svejedno da te stave pred svrsen cin KUPUJ HOMOLOGIRAN NOV AUSPUH NEZNAM KAKAV PO 500-700E ili ti streljamo motor! Na skuterima (2 kom.) imam original fabricke i za to nemam nikakvu nelagodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Oprao motor i lanac pre ovih kiša,suv bio lanac par dana,počela rdja malo pa stigoh da ga maznem...ali nestalo spreja...ali pak tu je ulje za lanac od motorne testere...vajdica... nbt bank customer service Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A i pozdravlja vas Mimi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Još nešto...nisam znao,povezao maglenke via Čajna probam sijaju super,ugasim,upalim,leva blinka,ugasim,upalim,desna blinka,opet upalim sijaju obe mirno...haha...blicer...dok jedna blinka druga mirno sija...e ne mogu da ih ponovo razvezujem pa povezujem da blinkaju zajedno...svaki treći put znam da sijaju mirno... Moraću klip napraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @IvanByk evo za kolegu...vide se maglenke...uvećaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg97 2 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi imam jedno pitanje resen sam da kupim tdm 850 sa a2 kategorijom al to su oglavnom sve 90* godista a noviji su na a kategoriju kolika bi mi bila kazna ako me zaustavi a ja imam samo a2 kateroriju a vozim a ... hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Maj 7, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije je da promenis masku i farove na starom TDMu nego da platis kaznu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano Maj 7, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, filipfg97 said: cao ljudi imam jedno pitanje resen sam da kupim tdm 850 sa a2 kategorijom al to su oglavnom sve 90* godista a noviji su na a kategoriju kolika bi mi bila kazna ako me zaustavi a ja imam samo a2 kateroriju a vozim a ... hvala unapred Spremiš 1000 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg97 2 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim sto sam citao ovde sta ste pisali a procitao sam svih 511 strana za 5 dana o tdm da godiste nije vazno nimalo samo kako je odrzavan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...