Astral 6236 Napisano Avgust 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja 99% sam. Mada to se nikad ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Čestitam, druže, neka te dobro služi! Lep primerak. Na Yamahin menjač (pogotovo na TDM-u) moraš da se navikavaš, takođe i na kompletnu ciklistiku. Što se vožnje tiče, ja najverovatnije idem solo ovaj put jer ne verujem da ćemo uspeti klince da smestimo kod babe i dede, al videćemo još do kraja šta će se odraditi... P.S. vidim na sajtu da je za grupu u Aquaparku potrebno minimum 10-oro ljudi. Možda i uspemo da se sakupimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13033 Napisano Avgust 23, 2018 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću biti sa Alekrinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 23, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuu! Moram nekako nauciti da budem "smooth" na ovom motoru... Isao do Paracina da se provozam, uzivancija kada krene bar preko 30/40kmh ispod sam vrlo grub u voznji, dve decenije na 4 klipa cine svoje... O voznji kao dizel kamioncic u 2500 obrtaja da ne govorim! Skretanja po raskrsnicama je obavezno prvom przinom koliko primecujem... Haos, zvuk kao neko traktorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuu! Moram nekako nauciti da budem "smooth" na ovom motoru... Isao do Paracina da se provozam, uzivancija kada krene bar preko 30/40kmh ispod sam vrlo grub u voznji, dve decenije na 4 klipa cine svoje... O voznji kao dizel kamioncic u 2500 obrtaja da ne govorim! Skretanja po raskrsnicama je obavezno prvom przinom koliko primecujem... Haos, zvuk kao neko traktorce Ja mog Tdm-a vozim od 3-5000rpm. Tu je obrtni momenat najjaci i najmanje mi trosi u tom rezimu voznje. Naravno kad se vozi polako, moze i na 1500rpm. A inace 900 bi trebao jos lepse da ide ostalo nije previse razlicito u odnosu na 850.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13033 Napisano Avgust 23, 2018 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Radilica mu je na 270c pa imitira V twin. Traži kvačilo, kao da je uvek u promašenoj brzini. Donekle ćeš to ispeglaš isključivanjem klapne ali nemoj previše da očekuješ. Izuzetno je osetljiv na potrošenu i loše podešenu transmisiju! Sa druge strane, ispucavanja iz krivina su mu specijalnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 23, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zica iz upravljacke jedinice izvucena, klapna otvorena! Gornja creva na hladnjaku sam morao da otkacim kako bih svecice zamenio, uz put zaglavi i gedoru duboku 18 u kanalu svecice, namucih se da je izvadim :), Ima ispod sedista alat medju kojem je i cevasti kljuc svecica! Zeleni antifriz ispran, usut g12+, ulje i filter takodje... Prekontrolisacu zategnutist lanca mada vidim da manual preporucuje "kros labavost" 50/60mm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zica iz upravljacke jedinice izvucena, klapna otvorena! Gornja creva na hladnjaku sam morao da otkacim kako bih svecice zamenio, uz put zaglavi i gedoru duboku 18 u kanalu svecice, namucih se da je izvadim , Ima ispod sedista alat medju kojem je i cevasti kljuc svecica! Zeleni antifriz ispran, usut g12+, ulje i filter takodje... Prekontrolisacu zategnutist lanca mada vidim da manual preporucuje "kros labavost" 50/60mm....Kako su odradio ispiranje starog antifriza? Ceka me to. Nisam to do sada radio.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 23, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je na 4tx, u mom slucaju ispustih prvo stari antifriz, na pumpi m8, kod desnog cilindra m10 (oba za istakanje)... Zavio taj sto "visoko" stoji (m10), donja rupa slobodna... Crevo u hladnjak i blag mlaz jedno 3min... Zavijem donji m8 pa samo na gornji m10 ponovim proceduru... Kada se odcedilo sipah destilovanu vodu, sve zavijem i pustim motor da radi 10 min, ispustim i sve to pa uspem razblazen g12. Posudu sam lako izvadio i oprao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. redosled operacija me interesovao. Tako sam i ja mislio da odradim. Tacnije, tako cu i odraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ma vec smo se culi nego ne stizem od posla da potrazim relej Javljam mu sutraRelej stigao, promenjen. Radi kao sat Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Avgust 23, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: Zica iz upravljacke jedinice izvucena, klapna otvorena! Gornja creva na hladnjaku sam morao da otkacim kako bih svecice zamenio, uz put zaglavi i gedoru duboku 18 u kanalu svecice, namucih se da je izvadim :), Ima ispod sedista alat medju kojem je i cevasti kljuc svecica! Zeleni antifriz ispran, usut g12+, ulje i filter takodje... Prekontrolisacu zategnutist lanca mada vidim da manual preporucuje "kros labavost" 50/60mm.... Sad sediste na presvlacenje u Nis, dve voznje sa zenom, a onda kukanje za 4 redna i jao jao nije to to, eto ga u oglasima salim se malo, nadam se da ces se skratiti malo na TDM u. da te lepo sluzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 23, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hhh i ako se salis nema motora bez 4 klipa! Bas sam odabrao mesto za ovakvu izjavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je? Pa ne lozimo se mi na BMW pa da smo uvredljive prirode. Tdm voze samo realni ljudovi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, N.F.S. said: Hhh i ako se salis nema motora bez 4 klipa! Bas sam odabrao mesto za ovakvu izjavu otkricu ti jednu tajnu, ja u stvari najvise volim jedan cilindar, al nema vise motora u prodaji zbog euro normi (koje za ameriku ne vaze) kao sto je bio kawasaki KLR, KLX, suzuki DR650, Honda dominator il XR650R, Yamaha XT 660R/X cija proizvodnja i prodaja je obustavljena u evropi. volim tu sirovu snagu 1 cilindra. dobar je taj PT na TDM-u samo ce ti trebati malo vremena da naviknes sta masina voli i sta joj najvise prija. Lep ti je TDM na oko, cuvaj ti to bar jednu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan otkricu ti jednu tajnu, ja u stvari najvise volim jedan cilindar, al nema vise motora u prodaji zbog euro normi (koje za ameriku ne vaze) kao sto je bio kawasaki KLR, KLX, suzuki DR650, Honda dominator il XR650R, Yamaha XT 660R/X cija proizvodnja i prodaja je obustavljena u evropi. volim tu sirovu snagu 1 cilindra. dobar je taj V na TDM-u samo ce ti trebati malo vremena da naviknes sta masina voli i sta joj najvise prija. Lep ti je TDM na oko, cuvaj ti to bar jednu sezonu Hteo si reci paralel twin. V je kod Stroma. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Avgust 23, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da mi otvaramo kladionicu, koliko ce da izdrzi na TDM-u? Naviklo to da menja motore ko carape Kolega N.F.S. nek je sa srecom i da se malo skrasis sa TDM-om 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 23, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја се стрпљиво чекам да N.F.S среди тог ТДМ-а и одлучи да се врати на I4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Astral said: Hteo si reci paralel twin. V je kod Stroma. Sent from my SM-J530F using Tapatalk sv 650 mi u glavi, a ista masina na malom stromu, a pricam o yamahi debil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 23, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poooolako Je li se neko igrao sa CO podesavanjima na devetstotici? Meni je trenutno cilindar 1 -26-, cilindar 2 -9- Iskljucivanje klapne rezultovalo je plavim granama odmah! Dodao sam malo smese ali mislim da cu klapnu ukljuciti ponovo.. Nemirnije dosta radi motor ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 23, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos bih rekao sledece, smesa se moze "u letu" stelovati! Digitalno, kao kada srafic na karburatoru okreces! Cujes kako masina menja zvuk! Pa ovo je extra... Ako vas zanima procedura, recite... Mada mislim da TDMasi vec to znaju...:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13033 Napisano Avgust 23, 2018 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To ne čačkam, ne vladam dobro mapiranjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 23, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zapisao sam pocetne vrednosti, pa ovo je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 23, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju pristojan lancanik prednji za tdm 900? Kod mene je trenutno 15zuba, probao bih kako je sa standardnim prenosom... P.S. Sada kucam sta sinoc napisah , Drugi dan radim oko motora i zedan i gladan, nema se vremena! Evo ispravke! Narucio sam 15 zuba lancanik iz motobike Kac, neko je pre mene stavio zub vise (17) a ja hocu probati standard (16)... 15 narucih iz razloga sto snagu volim, mogucnost spore voznje trecom brzinom... Osetio sam u voznji da nije "normalan" prenos, idem bas velikom brzinom u malim obrtajima... Javljam utiske kada stigne (15 zuba)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...