pokoritelj 3 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Seba je rekao da je taj mali napravljen tako da u slučaju pada, motor udara u njega i u korman tako da je zaštićen ali kao ovaj veći ipak daje vecu sigurnostПослато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, pokoritelj said: Seba je rekao da je taj mali napravljen tako da u slučaju pada, motor udara u njega i u korman tako da je zaštićen ali kao ovaj veći ipak daje vecu sigurnost Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Uzmi ovaj veci. Korman se okrece. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i obećane revizije žmigavaca koje sam poručio iz MRG Shopa iz Kule... Žmigavci su odlični, na prvi pogled i dodir se vidi i oseti kvalitet plastike i same izrade. Ima solidnu težinu, završna obrada je na visokom nivou. Da ne znam da je kopija, rekao bih da je pravi original. Evo i koja slika... Kad ih montiram na motor, slikaću i tu još koju sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 118 Napisano Jun 21, 2018 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ovaj veci. Korman se okrece.Ima logike Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller a otkud znas da nisu original? Ovi prilicno originalno izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 21, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Originalni imaju gumenu navlaku sa kabla na vijak-maticu da ne ulazi voda u zmigavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da,imaju. Verovatno imaju i neku oznaku modela tipa __4tx___... Mada ovo izgleda odlicno, za te pare,savrseno.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno najbolji odnos cene i kvaliteta... Videću još kada ih montiram, ali i na prvi pogled mi extra izgledaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Astral je napisao: @ThePainkiller a otkud znas da nisu original? Ovi prilicno originalno izgledaju. Znam jer može i original da se poruči kod Olivera... Za cenu nisam smeo ni da pitam, ali po mojoj slobodnoj proceni, bez 20 evra po komadu nisu sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgledaju na motoru: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo nema me sat ipo napraviste pijacu od teme .@ThePainkiller da li je unutra 20 ili 5 vati sijalica?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan mora da bude od 21w. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nenadbg88 je napisao: Šta je ovo nema me sat ipo napraviste pijacu od teme .@ThePainkiller da li je unutra 20 ili 5 vati sijalica? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 21W sijalica je unutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Ja sam trenutno u pregovorima sa sebom.On ima klasican koji pravi za tdm-a i taj kosta 80e E sad ja sam hteo da odradim neki koji ce ici malo ka gornjim plastikama pa mi je poslao neki koji može da uradi za 120eEvo slike koje mi je poslao E ja bih hteo da pitam ostale šta misle da li vredi tih 40e i da li je potrebno da crash bar ide tako da bi zaštitio i plastike ili je to samo estetika ?Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаJa cu verovatno uraditi ovakav gornji...Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj manji... Na sreću, još nisam testirao da li će štititi plastike ako padne (nadam se da i neću)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15330 Napisano Jun 21, 2018 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Astral jesam te pomesao sa nekim ili si jednom izjavio "gde su oni lepi veliki migavci"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, bdada said: @Astral jesam te pomesao sa nekim ili si jednom izjavio "gde su oni lepi veliki migavci"? Nisi,ja volim tdm sa fabrickim migavcima. Zaista mislim da mu pristaju. Pa jesi video kakav je smesan sa onim malim tankim. Izgleda tuzno nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 118 Napisano Jun 21, 2018 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nisi,ja volim tdm sa fabrickim migavcima. Zaista mislim da mu pristaju. Pa jesi video kakav je smesan sa onim malim tankim. Izgleda tuzno nekako.I ja sam mislio da stavim led migavce jer sam u led fazonu trenutno, umesto toga ostaviću fabričke i ubaciću led sijalice u njihSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Astral je napisao: Pa jesi video kakav je smesan sa onim malim tankim. Izgleda tuzno nekako. Upravo to... Nekako mi izgledao mrsavo i cosavo sa tim malim migavcima. Ovi fabricki su vrh. A sto svetle...iju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, nesto nisam primetio... Imaju li i vasi 4tx-ovi fabricki prekidac za sva cetiri migavca? Ja ga imam na levoj strani. Drugar me ubedjuje da je to pravljeno za americko trziste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nego, nesto nisam primetio... Imaju li i vasi 4tx-ovi fabricki prekidac za sva cetiri migavca? Ja ga imam na levoj strani. Drugar me ubedjuje da je to pravljeno za americko trziste...I moj je na levoj strani.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto bocca kaze. Ima i moj. To je upgrade modela u odnosu na predjasnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drugari, na objašnjenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jun 23, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam jedno pitanje, moj motor, još uvek, nije TDM ali je pitanje poprilično univerzalno, ko je radio prednje vile verovatno zna. Pojavilo mi se malo lufta napred u vilama, prošle godine sam menjao semeringe ali nisam menjao unutra one bronzane "bushes", ne znam kako se to "po naški" zove, vođice ili kako već. Imaju tu oni vodeći, unutrašnji ili ti "guide", i oni klizeći, spoljni ili ti "slide". E sad, mene zanima koji tu stradaju kad se pojavi luft? I ima li, uopšte smisla menjati samo jedne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko radio kod ovog čoveka crash bar. Cena je malo pristupacnija nego kod Sebe.https://www.kupujemprodajem.com/Crash-bar-59996601-oglas.htmPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...