Svaler 1990 Napisano Novembar 3, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Занимљив оглас и занимљиво висока цена Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 4, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kad ne ide prodaja, a ti pokusaj sa nekim kerefekama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 4, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, hard_rock je napisao: Kad ne ide prodaja, a ti pokusaj sa nekim kerefekama Pa kako će i da ide prodaja 15 godina stare mašine za skoro 3 'iljade evra...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 4, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Немате ви појма, то су скроз коректне цене Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Novembar 4, 2017 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Koja bi bila realna cena za taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 2500. И то да се дебело размислим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 4, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2400e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Novembar 4, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dva vozača, malo jača! Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 4, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Fantazija ! Lepo se provozasmo sto se kaze "za sve pare" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Novembar 4, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Osvetlaste obraz sekti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 4, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bila jos 2 tdm-a ali vozaci nisu iz ove teme ocigledno.. Fini ljudi oni baka i deka na Ostrvici.. pojeli ustipke sa kajmakom.. liz'o sam ruke do laktova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Novembar 4, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moram da napomenem bitnu stavku. Obzirom da danas nisam bio naročito nežan na gasu, jer sam kasnio na sastanak , motor nije potrošio ni trunku novog ulja ni danas ni par dana unazad, očekivao sam da će bar malo potrošiti.Dakle, Molul više u svoj motor ne sipam.Novo ulje me košta oko 600din po litru, duplo jeftinije. Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 4, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje? Inace to se i meni dešavalo, prvih 2, 3 hiljade ne troši ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Novembar 4, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno brzo izgubi viskozitet, ne znam šta bi drugo moglo biti.No, ja na ovo ulje imam popust preko burazerovog servisa, tako da me 4L ulja košta manje od 2 hiljade dinara.Pratiću sada. Ako krene da troši na 3 hiljade, menjaću ga na 3 hiljade.To je ona Selenia što sam slikao i izbacio u grupi ranije.Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Novembar 4, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Brat@mradomir i njegova bivša ljubav koju sada drugi jaše Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Novembar 5, 2017 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Nenadbg88 said: Dva vozača, malo jača! Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Parkiram danas pored braće TDM konačno da popričam sa nekim na temu TDMa. Ugasim motor siđem sa motora, zovu me društvo da preparkiram " ajde mogao si dalje da staneš" i ja šta ću preparkiram se Tako da da dužan sam pivčugu TDM-ovcima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Novembar 5, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Parkiram danas pored braće TDM konačno da popričam sa nekim na temu TDMa. Ugasim motor siđem sa motora, zovu me društvo da preparkiram " ajde mogao si dalje da staneš" i ja šta ću preparkiram se Tako da da dužan sam pivčugu TDM-ovcima!Jes da ličimo pomalo i da vozimo iste motore, ali nismo braća.Ja volim pivo, ali on više voli da pije kafu :-)Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I bilo mi je cudno da nema nikoga drugog iz teme.. tamo je bilo par lepih 3vd al rekoh mozda ljudi ne prate.. sta znam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Novembar 5, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da. Onaj skroz crn, vrlo kvalitetan primerak.Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Novembar 5, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Nenadbg88 je napisao: Da. Onaj skroz crn, vrlo kvalitetan primerak. Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Onaj sa plinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Novembar 5, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nisam zagledao da li ima plin ili ne. Ima 3 crna kofera, i baš lepo izgleda. :-)Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Novembar 5, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U temi Ostrvica,4 strana prva slika,koferi Givi E45,vidi se isparivac sa leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Novembar 5, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Nenadbg88 je napisao: Da. Onaj skroz crn, vrlo kvalitetan primerak. Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Ili mislis na tvoj ili Astralov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Novembar 5, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pričamo o 3vd :-) Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...