Nenadbg88 1521 Napisano Maj 12, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jel ima neko neki predlog gde otići sa devojkom na jedan dan van Beograda?Moram malo da ispoštujem građansku dužnost, mnogo sam se zajebavao, jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo tako isli jedan dan do Drvengrada sto je Kusturica pravio,ok je tamo a i provozas se lepo.. nije ni skupo.. Ako ti je daleko il ne zelis na tu stranu, bili smo i u onom dvorcu "Fantast" kod Beceja, put laganica moze i ona da vozi.. imaju konje,restoran( nije neki al zato sa cenama rezu) dvorac pomalo oronuo al zanimljivo da se vidi.. ja isao zbog konja, za ostalo me zabole ,lepi konji.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A mozete i na Uvac gore na vidikovac,da vidite meandre, prespavate u Ivanjici,to je bila bas lepa voznja.. mi smo nocili,vi mozda uspete da spucate u danu,mi smo bili u grupi velikoj pa se vozilo sporo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 12, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo tako isli jedan dan do Drvengrada sto je Kusturica pravio,ok je tamo a i provozas se lepo.. nije ni skupo.. Ako ti je daleko il ne zelis na tu stranu, bili smo i u onom dvorcu "Fantast" kod Beceja, put laganica moze i ona da vozi.. imaju konje,restoran( nije neki al zato sa cenama rezu) dvorac pomalo oronuo al zanimljivo da se vidi.. ja isao zbog konja, za ostalo me zabole ,lepi konji..Bili smo u Drvengradu. Nije loš ovaj dvorac, ali ce po svemu sudeći biti Kosmaj.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ces blizu ,mozes i do Bele Crkve na riblju corbu na obali jezera pa na Vrsacki breg,tamo isto ima kao malena tvrdjava..Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 12, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ces blizu ,mozes i do Bele Crkve na riblju corbu na obali jezera pa na Vrsacki breg,tamo isto ima kao malena tvrdjava..Sent from my 6037Y using TapatalkE ovo je dobra ideja. Bravo kolega spasio si mi dan :-)Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od mojih omiljenih fotografija. screen capture windows 7certificity.com Moracu ove godne tamo da se vratim.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 12, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jao,Uvac,meandri... nikako da se otisnem tamo,planirao to i djavolju varos i uvek nesto odlagao,kolege koji planirate decu obilazite sve sto mozete DOK mozete,ja sad kriziram opasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Maj 12, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, bdada said: Jao,Uvac,meandri... nikako da se otisnem tamo,planirao to i djavolju varos i uvek nesto odlagao,kolege koji planirate decu obilazite sve sto mozete DOK mozete,ja sad kriziram opasno. Đavolja varoš je dosta daleko, a i nije nešto posebno. Uvac treba videti, samo nisam siguran da do vidikovca može TDM da se popne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste za,mozemo tamo da se organizujemo da odemo ,jedan vikend, nadjemo neki smestaj privatnoSent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thedaaax 6 Napisano Maj 12, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste za,mozemo tamo da se organizujemo da odemo ,jedan vikend, nadjemo neki smestaj privatnoSent from my 6037Y using TapatalkJa sam za Uvac Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 12, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mradomir said: Đavolja varoš je dosta daleko, a i nije nešto posebno. Uvac treba videti, samo nisam siguran da do vidikovca može TDM da se popne Ko ne moze,prepo se na sam vrh Kablara da nece do... ma samo da je tamo doci,pa protegnuti noge do vidikovca uf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne moze,prepo se na sam vrh Kablara da nece do... ma samo da je tamo doci,pa protegnuti noge do vidikovca ufMoze,moze Tdm pa ja sam sa njim bio.. Poljski put vodi do vidikovca,cak sta vise mislim da bi se i setio puta i skretanja po visoravni Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Maj 13, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se malo pohvalim, uzeo sam ga pre desetak dana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jako me nervirala copava kada vidim onaj mali spic uvek mislim da ce da se izvrne. Imao sam komad prohroma dokupio srafove. u sendvicu se nalazi komad plastike od daske za meso. ovo je bilo u fazi izrade ali izgleda isto samo sto je jos ubacena plastika. Mozda nije nesto lepo na oko ali obavlja funkciju a to je najbitnijeУф и ја би ово направио да се не *ебавам са тражењем нечега да подметнем под ћопаву кад паркирам негде ван пута. Ал штета немам алат да то урадим овако лепоСвака част за рад Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Maj 13, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Svaler said: Уф и ја би ово направио да се не *ебавам са тражењем нечега да подметнем под ћопаву кад паркирам негде ван пута. Ал штета немам алат да то урадим овако лепо Свака част за рад Za ovo treba brusilica i paznja+dobra volja, svakako sjajno izgleda odlican ideja. Ko sisa Touratech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @feelgod Nek je sa srecom u zdravlju da se vozite !! Tvoj spakovan komplet,samo da teras Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 13, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, feelgod said: Evo da se malo pohvalim, uzeo sam ga pre desetak dana. Cek jel ovo onaj sa "kraja sveta"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Maj 13, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aham to je taj malcice doradjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 13, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Produzen vizir ali ne i prosiren kao moj,ala ce korman da cucne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Maj 13, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahhahahha, nekako mi je ovaj lepsi, gledan neki Rental ako se pojavi dobar da stavim. Probao sam jednon 3vda ovde u BGu sa nekim skoro ravnim kormanom i podpuno sam se odusevio, meni je lego sjajno u voznji. Tako da cu da ganjam nesto takvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Maj 13, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, bdada said: Produzen vizir ali ne i prosiren kao moj,ala ce korman da cucne Imao sam ja prosiren i povisen ali ovaj mi je lepsi a onaj mi nista bolje nije radio. Ovaj sam vozio pre deset godina skoro, i evo vracam se starim korenima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 13, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Auu i stari i novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Maj 13, 2017 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan @feelgod Znači vožnja autobusom do Pirota se isplatila! Neka je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Maj 13, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, neskez said: @feelgod Znači vožnja autobusom do Pirota se isplatila! Neka je sa srećom Jasta je, sada samo pun gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...