MarkoTenere 24 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://s410372035.initial-website.co.uk/instructions/windshield-adapter-kits/yamaha-tdm900/ Sta mislite o ovom resenju podesivog nosaca vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13099 Napisano April 9, 2016 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam gledao istu stvar. Ne dopada mi se estetski i me vidim prednost odnosu na MRA vario koji nameravam da montiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano April 9, 2016 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan http://s410372035.initial-website.co.uk/instructions/windshield-adapter-kits/yamaha-tdm900/ Sta mislite o ovom resenju podesivog nosaca vizira? 900-tka je prelep motor,ovako nesto ne zasluzuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da da predlog sta bi bilo najpozeljnije imati u alatu. Kako nemam originalni alat, ne znam sta bi bila dobra kombinacija pored kljuca za svecice. Nesto univezalno, neke papagajke....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 10, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u alatu imam kombinirke, kljuc za svecice, imbus 4,5 i 6, kljuc 8 i 10 (jedan kljuc), takodje 12 i 13 na jednom. Srafciger krstak, srafciger ravan. Par rezervih srafova m6x20, matica, luster klemna, ventil iglica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano April 10, 2016 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da da predlog sta bi bilo najpozeljnije imati u alatu. Kako nemam originalni alat, ne znam sta bi bila dobra kombinacija pored kljuca za svecice. Nesto univezalno, neke papagajke....? Alat za TDM!? Eventualno malo ulja za dalji put ako je presao malo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na sliku koju nisam stavio sa voznje od prosle nedelje..malo vece zakasnjenje ali jbga...samo da pokazem ljudima da je bilo jos "prototipova" tdma opa, hvala na slici kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 10, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da da predlog sta bi bilo najpozeljnije imati u alatu. Kako nemam originalni alat, ne znam sta bi bila dobra kombinacija pored kljuca za svecice. Nesto univezalno, neke papagajke....? Alat za TDM!? Eventualno malo ulja za dalji put ako je presao malo vise Eventualno!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 10, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da da predlog sta bi bilo najpozeljnije imati u alatu. Kako nemam originalni alat, ne znam sta bi bila dobra kombinacija pored kljuca za svecice. Nesto univezalno, neke papagajke....? Alat za TDM!? Eventualno malo ulja za dalji put ako je presao malo vise Eventualno!? Bolje pitaj one koji voze BMW njima treba I kompjuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 10, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Комби и екипа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano April 10, 2016 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da da predlog sta bi bilo najpozeljnije imati u alatu. Kako nemam originalni alat, ne znam sta bi bila dobra kombinacija pored kljuca za svecice. Nesto univezalno, neke papagajke....? Alat za TDM!? Eventualno malo ulja za dalji put ako je presao malo vise Eventualno!? Eventualno-ekvivalent za litra-dve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u alatu imam kombinirke, kljuc za svecice, imbus 4,5 i 6, kljuc 8 i 10 (jedan kljuc), takodje 12 i 13 na jednom. Srafciger krstak, srafciger ravan. Par rezervih srafova m6x20, matica, luster klemna, ventil iglica. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam do danas bio cistokrvni R-ovac ali s'obzirom na faktore rizika i ljubavi prema porodici resio sam da se skrasim i promenim disciplinu. Tacnije pucam na to da kupim TDM i okrenem se izletima i putovanjima. E sad drugi problem,voleo bi da uzmem TDM 900 fi ali nedostaje nesto para ili da ipak uzmem TDM 850 4tx... Dali da sacekam i skupim kintu za noviju ili uzmem stariju? Iskljucivo me zanimaju motori u perfektnom stanju,odrzavani,od vlasnika registrovani ili uvezeni na ime. Svaki savet dobrodoso. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 11, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Skupi pare i kupi sto mladji 900.. Taj motor sem vizira, realno nema mane.. A mozes i da mu nabacis centralne nogare o kojima mi sa predhodnim modelima mozemo samo sanjati. Razlika u ceni je mala za ono sto se dobije sa Tdm 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 11, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A i lepsi je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 11, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ja glasam za 900-tku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja mislio. S'obzirom da su one koliko ja znam skoro iste od prve do zadnje a ABS mi nije toliko bitan,mislio sam da pojurim prve modele 2002-2003 i prodjem jeftinije. Za koliko otprilike moze da se nadje neki dobar primerak 900-tke i nasta posebno da obratim paznju kod njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano April 11, 2016 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 900 bez razmisljanja i bezbolan prelaz sa R na touring,koliko sam citao,ne znam licno,jedina mana je senzor (bregasta ili radilica ne secam se) hoce da crkne i kada ode upali kada se ohladi ali i to jako retko,sve drugo je izleceno i pobiljsano u odnosu na prethodna dva modela (potrosnja ulja i manja potrosnja benzina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, dve razliek meni igraju. Potrosnja goriva koja je za oko litar manja u proseku, i skoro nepostojeca potrosnja ulja (moj 850 trosi ulje samo na autoputu, na 5000 rpm konstantno, i to minerlano. po gradu ne trosi). Iskreno, dok sam imao finansijku mogucnost hteo sam da uzmem 900 ali nisam uspeo da opravdam promenu. Mislio sam da nema bitne razlike izmedju 2002 i npr. 2008,a 850 i 900 imaju i te kako razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Bolji moment i veca konjaza, manja potrosnja, bolje podesivo vesanje, po meni bolje dimenzije pneumatika, bolje hladjenje, jace klipnjace i kovani klipovi, cvrsci aluminijumski ram i manja tezina, bolje prednje kocnice i jos sitnica u korist TDM 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 11, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bolji moment i veca konjaza, manja potrosnja, bolje podesivo vesanje, po meni bolje dimenzije pneumatika, bolje hladjenje, jace klipnjace i kovani klipovi, cvrsci aluminijumski ram i manja tezina, bolje prednje kocnice i jos sitnica u korist TDM 900 Pa niko nije ni rekao da je 850 bolji sve si u pravu, ako mozes kupi 900,ako ne onda kupi 4tx od '99-'01,ako ne, onda kupi 4tx od '96-'99,ako ne ni to, onda kupi 3vd. To ti je podela po godinama, svaki model je bolji od predhodnog i ima ispravljene neke mane. A 900 je kruna te serije, skoro pa bez mane. I odvuek je vazilo, koliko para toliko muzike... Mi svi ovde volimo i vozimo Tdm-ove, za malo para daje mnooogoo muzike. A koju seriju, pa to je odlucila cifra koju smo pri kupovini imali na raspolaganju, jbg.. pruzis se koliko ti je cebe, jel.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam do danas bio cistokrvni R-ovac ali s'obzirom na faktore rizika i ljubavi prema porodici resio sam da se skrasim i promenim disciplinu. Tacnije pucam na to da kupim TDM i okrenem se izletima i putovanjima. E sad drugi problem,voleo bi da uzmem TDM 900 fi ali nedostaje nesto para ili da ipak uzmem TDM 850 4tx... Dali da sacekam i skupim kintu za noviju ili uzmem stariju? Iskljucivo me zanimaju motori u perfektnom stanju,odrzavani,od vlasnika registrovani ili uvezeni na ime. Svaki savet dobrodoso. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 11, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, dobro došao u klub! Da prostiš, ako kupiš 900-tku nadrljao si, ima dupe da ti otpadne dobićeš šuljeve i sve moguće bolesti na tom važnom organu. Jbg, nećeš silaziti sa ove mašine. Budi sretan da padne neka prljava kiša pa da moraš na pranje! Malo ih je loših a i lako prepoznatljivo je.Elem, ima jedna 900-tka koja će biti verovatno na prodaju ako se sklope kockice drugaru. Ako bude nešto od toga javljam ti a ako si iz BGD još i bolje!Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав да ли неко продаје фабрички алат за ТДМ 850 3ВД? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 11, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел то Џокеров ТДМ већ на огласима, сад за 2900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...