Astral 6236 Napisano Januar 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam problema sa vetrom od kada sam stavio Ivanov vizir (povisen) a ima i onu lamelicu.. Ok mi skroz.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам контактирао Ивана за мог визир за тдм-а, има два модела, али се то мени не свиђа како изгледа. Не знам шта да радим, можда кад ухватим времена узмем да се играм са плексијем да направим неки додатак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je kod mene ispalo. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je kod mene ispalo. Sent from my 6037Y using Tapatalk Da ovaj je baš povisok ovo je za moju visinu sigurno i previše ja sam 183cm a super i izgleda.I koloko košta ovo kod Ivana ako nije tajna. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si previsok.. Ja nemam 2m, oko 187-8 sam i ok mi je.. Mozda zato.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Свиђа се и мени ваш, лепши је него овај за 3VD/4CN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14853 Napisano Januar 28, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma veliki broj kacige nosite,to je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je kod mene ispalo. Sent from my 6037Y using Tapatalk Da ovaj je baš povisok ovo je za moju visinu sigurno i previše ja sam 183cm a super i izgleda.I koloko košta ovo kod Ivana ako nije tajna. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Mislim da sa platio oko 50€ sa ugradnjom.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam uzeo u moto landu giviev vizir za mog tdma900 i zadovoljan sam. "Podigao" je vazdusnu struju koju je fabricki bacao na grudi na kacigu. Mislio sam da ce mi stvarati neprijatne turbulencije ali to se javlja samo pri bocnim udarima vetra. Tako da mi je fabricki ostao visak i poklanjam ga ako nekom treba :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Cena bila oko 6500 cini mi se. Hteo sam kod Ivana da idem ali sam zurio sa kupovinom pa eto ispalo ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Cena bila oko 6500 cini mi se. Hteo sam kod Ivana da idem ali sam zurio sa kupovinom pa eto ispalo ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cena bila oko 6500 cini mi se. Hteo sam kod Ivana da idem ali sam zurio sa kupovinom pa eto ispalo ovako.Daj neku sliku da vidimo kako izgleda taj Givijev. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14853 Napisano Januar 29, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sada je 6200 http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-19625244-1.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozda bih mogao Stroma 1000 pazariti za neke normalnije pare ali muci me logika, planirao sam se svakako ponoviti ove ili iduce sezone ali prvo udomiti TDMa pa onda. I sad se tu pojavi neko i unese pometnju u zimski san. Kod povisenih vizira vodite racuna da zna praviti wobble na vecim brzinama. Meni Ivanov zeza tamo oko 180 km/h, barem za sad sumnjam na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14853 Napisano Januar 29, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Doca se vratio na Yamaha Parallel Twin pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je 6200 http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-19625244-1.htm Moj je skoro identican kao ovaj samo Yamahain I odprilike sa fullface kacigom ja nemam problema ali ako probam malo bez kacige udara pravo u oči .Drugar ima V-Stroma sa ekstra povišenim vizirom i on se vozika na +5c sa JET kacigom čak i nema full face. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @Astral 50€ са тим додатком горе? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Astral 50€ са тим додатком горе? Pa sad se bas ne secam. Dal je 50€ vizir i 5€ ta lamelica, al tu je oko 50€.. Al to ti on kaze kad odes kod njega dal ti je potrebno ili ne, pogleda covek kako sedis i kaze, treba il ne treba.. Mnoogo fin covek, odma da ti kazem, jako prijatan za konverzaciju bilo kog tipa.. Obicno ti majstori budu neke drkadzije, a on je jako pristojan i prijatan covek.. Ja to jako cenim. Verujem da ces se sa njim sve lepo dogovoriti. On ove fabricke srafove baci i i stavlja metalne iste takve.. Ma full lik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan je extra lik. Ja sam kod njega radio vizir za moju Teneru. Čovek je pedantan i uradi posao baš kako ste vi i zamilsili da treba da bude. Meni je rekao da dodđem u BG kod njega i dok sam ja otišao da nešto pojedem, on je napravio vizir. Dok ga je montirao, vrlo prijatno smo ćaskali, čovek je extra pozitivan i super za priču...plus mi je dao i popust na vizir jer sam došao čak iz Kule za BG motorom da mi uradi vizir. Apsolutno svaka preporuka za Ivana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo mene sutra pada odluka koji tdm dolazi u Kisac oba su ovde na forumu uvece pisem sta je uradjeno pozdrav za Kulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan evo mene sutra pada odluka koji tdm dolazi u Kisac oba su ovde na forumu uvece pisem sta je uradjeno pozdrav za Kulu oces da ti otezam muku pa da dodjes i moj da pogledas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan evo mene sutra pada odluka koji tdm dolazi u Kisac oba su ovde na forumu uvece pisem sta je uradjeno pozdrav za Kulu oces da ti otezam muku pa da dodjes i moj da pogledas И Темерин ти је близу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo mene sutra pada odluka koji tdm dolazi u Kisac oba su ovde na forumu uvece pisem sta je uradjeno pozdrav za Kulu A Dudićev? Jesi li mu ponudio ponudu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 375 Napisano Januar 30, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan evo mene sutra pada odluka koji tdm dolazi u Kisac oba su ovde na forumu uvece pisem sta je uradjeno pozdrav za Kulu A Dudićev? Jesi li mu ponudio ponudu? Jeste, ponudio je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 30, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Управо сам се чуо са Ђемром ... каже смрзао се од Шапца до НС(Кисача)...Нека је са срећом и Ђемри са мотором и Дудићу са парама!!! Сад ће испред клинике за рехабилитацију клиничког центра у НС да буду два ТДМ ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...