LuckyVladano 5073 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Niko da mi napise pasuju li originalni topovi sa 900 na 850 ili mora da se bruse / vare novi nosaci? To ti je najmanji problem ako zelis topove od 900. Koliko ja znam od 900 su lepsi i duzi topovi. Ja imam tdm 900, a drugar 850, pa cemo uporediti topove u nedelju 18.03.( on se tada vraca sa terena). Dobijas info u nedelju vece posle neke nase voznjice. Za sitnu lovu( 10-20e) ti to sredi Dragon iz Ade. pozz Hvala drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 25, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da neko ne zna gde bih mogao da nadjem termostat za TDM? Moze li da se stavi neki od automobila ili drugog motora? Ne ceka mi se 3 nedelje Plattner.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Da neko ne zna gde bih mogao da nadjem termostat za TDM? Moze li da se stavi neki od automobila ili drugog motora? Ne ceka mi se 3 nedelje Plattner.... Sta ti se desava? Jel kaplje ili ne otvara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Mart 26, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da neko ne zna gde bih mogao da nadjem termostat za TDM? Moze li da se stavi neki od automobila ili drugog motora? Ne ceka mi se 3 nedelje Plattner.... Sta ti se desava? Jel kaplje ili ne otvara? Ni jedno ni drugo - suvise je hladan. Tek kada vozim u gradu digne se temperatura na radnu. Mislim da otvara suvise rano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Niko da mi napise pasuju li originalni topovi sa 900 na 850 ili mora da se bruse / vare novi nosaci? To ti je najmanji problem ako zelis topove od 900. Koliko ja znam od 900 su lepsi i duzi topovi. Ja imam tdm 900, a drugar 850, pa cemo uporediti topove u nedelju 18.03.( on se tada vraca sa terena). Dobijas info u nedelju vece posle neke nase voznjice. Za sitnu lovu( 10-20e) ti to sredi Dragon iz Ade. pozz Prodje 18-i... Ima li sta od info-a? PS: jedno pitanjce za sve: hoce li se organizovati ove godine neka druzenja, voznjice ili nesto slicno TDM-dzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za druzenje i voznju TDM-dzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 22, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedno ni drugo - suvise je hladan. Tek kada vozim u gradu digne se temperatura na radnu. Mislim da otvara suvise rano... tako treba bolje nego da se penje do vrha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvežimo temu i da vidimo dali ima zainteresovanih za TDM okupljanje i vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan ima ima....kad i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pala mi napamet jedna predivna lokacija nedaleko od Beograda, možda napavimo TDM kamp (subota i nedelja) tako da imamo ceo vikend dosta nas je slobodno samo Nedeljeom naj verovatnije poslednji vikend ovog meseca. Ali da vidimo koliko bi bilo zainteresovanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Admine dali bi mogla ova tema da se prebaci u pod forum Touring? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5782 Napisano Jun 17, 2012 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, TDM je Touring Enduro motor (iako mislim da nema ni E od Enduro ). Ako se ostali slažu, nije problem premestiti temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja mislim da je čist Touring zato pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 18, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari TDM aši predloženo okupljanje bi se održalo 30.06 i 01.07 na Markovačkom jezeru u blizini Mladenovca. Za sada broj zainteresovanih je 3 tako da imamo još nekoliko dana da vidimo približan broj ko je raspoložen da ličnim prisustvom uveliča ovo dešavanje. Na jezeru bi imali obezbeđen prostor za desetak šatora, parkng za motore, doručak, ručak, večeru sve to pored restorana Žabac koji bi bio zadužen za osveženje i gašenje posle roštilja i kotlića. Ako ima još zainteresovanih neka se izjasne pa da krenemo sa detaljima, sike predlozenog mesta za okupljane biće objavljene za dva do tri dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Jun 18, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari TDM aši predloženo okupljanje bi se održalo 30.06 i 01.07 na Markovačkom jezeru u blizini Mladenovca. Za sada broj zainteresovanih je 3 tako da imamo još nekoliko dana da vidimo približan broj ko je raspoložen da ličnim prisustvom uveliča ovo dešavanje. Na jezeru bi imali obezbeđen prostor za desetak šatora, parkng za motore, doručak, ručak, večeru sve to pored restorana Žabac koji bi bio zadužen za osveženje i gašenje posle roštilja i kotlića. Ako ima još zainteresovanih neka se izjasne pa da krenemo sa detaljima, sike predlozenog mesta za okupljane biće objavljene za dva do tri dana. Mislim da je bolje neki drugi vikend: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81122-bajk-rok-misija-2012/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 19, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za ovu rock misiju stvarno nisam znao ali neka većina odluči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Bolje drugi vikend zbog rock misije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je manje vise svejedno kad, moji ce da popizde kad god da idem Ono sto mi se ne svidja je da za 2 dana predjemo 100-tinak km. Znaci, ili sve da organizujemo u jednom danu, ili da se organizuje duza voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Lacky ovo je predvidjeno mesto okupljanja a od mesta okupljanja može da se napravi pedivna vožnja po Šumadiji, znači za sada je predlog datum i mesto pa da vidimo koliko ima zainteresovanih. A ovi admini nikako da premeste temu ovde je skroz nevidljiva ko još traži TDMa u blatu i prašini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Jun 23, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za premestanje teme u Touring A da bude jos zanimljivije, u Touring podforumu je tema: TDM ...aj svako nek okaci sliku svog TDM-a I posecenija je odkako je TDM Srbija u Enduro - Mehanizaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 23, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, TDM je Touring Enduro motor (iako mislim da nema ni E od Enduro ). Ako se ostali slažu, nije problem premestiti temu Jedva sam pronašao temu, ma šta jedva, sasvim slučajno. Nisam ni znao da postoji. Premeštaj podKitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5782 Napisano Jun 23, 2012 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Premešteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Jun 23, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi se iko od TDM-ovaca javiti privatnim putem poruka, kako bih ga pitao o nekim stvarima s obzirom da sam i sam od skora postao TDM-ovac. Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...