GhostMile 4614 Napisano Avgust 29, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajme sta mi radi Mali Caca....ubice me zena. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ajme sta mi radi Mali Caca....ubice me zena. ;D lako cemo mi za zenu kupi ti motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan GhostMile, Triumph je Triumph i kada ga volovi vuku. Ukoliko ne stradas od zene, doziveces mnogo lepih iznenadjenja od engleza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 6, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo zabave za Tiger onaniste (pocinje tek na 3:03, sve prije toga je mucanje nekog "voditelja") Ja sam se u svakom slucaju sav zacrvenio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
t-bird 1 Napisano Octobar 7, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan vidi nemojte se naci uvredjeni ja kad citam svasta nesto odusevljavam se sto vas motociklista ima sve vise...u moje vreme se kretalo sa solexom,tomosom jawama mz i tako 1976 ja kupim jamahu rd 350 tada su bila 4 japanska motocikla u bgd ali to je to vreme promenio sam preko 50 tak motocikala i to pretezno japanskih a sada vozim triumpha t-birda i reci cu vam svima nesto za triumpha mora da se sazri morate ga voleti u srcu ne u rukama i nogama iskljucivo u srcu pouzdan? izuzetno moj je presao 60000km vozi se sa takom lakocom izuzetno je brz po krivinama u 5 vuce kao i u drugoj po meni mu fali 6 ta brzina .probaj triumpha cudna je naprava EVROPSKI MOTOCIKL...ako mogu jos da vam pomognem pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jako bolestan. Izolovali su mi virus KTM. Antibiotik koji ga bije u glavu je Tiger>2007. Bolest se tesko leci, videcu sta ce biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan znaci da dolazim i otvaram servis u bgd ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 8, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da otvoriš predstavništvo u Beogradu... Trijumfa tamo nema ni za lek, a sjajan je motor i idealan za Srbiju po mnogo čemu, uključujući i cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 9, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad se vratih sa probne voznje, 2009 model. Sta da vam kazem....mozda sam previse ocekivao, ali nije me odusevio. Ubrzanje bih nazvao solidnim, ali nikako vanpametnim. Na autoputu ima muke da dohvati 200, ali bio je jak vjetar. Isto na autoputu, pri velikim brzinama leluja malo zadnji kraj, ali i to moze biti od vjetra. Kocnice su vanpametno dobre. Koci kao mahnit. U desnoj krivini me ladno ispravio kad sam malo prikocio, ali to je stvar navike. Nece bas svojevoljno da pada u krivinu, ali kad padne lezi fino. Polozaj je jako komforan i zastita od vjetra je solidna. Sve u svemu, malo sam se ohladio, ali samo malo. Najveca bedara je da je upravo bio prodat demo SMT pa nisam mogao i njega da probam. :'( Morat cu i njega da probam, pa cu onda tek znati kako i sta.... Ili da pravim nekog fightera od mog CBR-a.. ;D Cijene: Tiger 2009 € 12.890,00 Tiger ABS 2009 € 13.690,00 Tiger ABS SE 2009 € 14.190,00 990 Supermoto T 2009 € 13.373,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan GhostMile, prenosi i dalje svoje utiske, ljubi ga brat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Probaj i Multistradu molim te pa prenesi utiske, kad vec ja ne mogu da je probam nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad se vratih sa probne voznje, 2009 model. Sta da vam kazem....mozda sam previse ocekivao, ali nije me odusevio. Ubrzanje bih nazvao solidnim, ali nikako vanpametnim. Na autoputu ima muke da dohvati 200, ali bio je jak vjetar. Isto na autoputu, pri velikim brzinama leluja malo zadnji kraj, ali i to moze biti od vjetra. Kocnice su vanpametno dobre. Koci kao mahnit. U desnoj krivini me ladno ispravio kad sam malo prikocio, ali to je stvar navike. Nece bas svojevoljno da pada u krivinu, ali kad padne lezi fino. Polozaj je jako komforan i zastita od vjetra je solidna. Sve u svemu, malo sam se ohladio, ali samo malo. Najveca bedara je da je upravo bio prodat demo SMT pa nisam mogao i njega da probam. :'( Morat cu i njega da probam, pa cu onda tek znati kako i sta.... Ili da pravim nekog fightera od mog CBR-a.. ;D Cijene: Tiger 2009 € 12.890,00 Tiger ABS 2009 € 13.690,00 Tiger ABS SE 2009 € 14.190,00 990 Supermoto T 2009 € 13.373,00 prepostavio sam da ce ti se to desiti.Jer ak osi navikao na jedan ili dva cilindra ovo ti je neukusno i ne vice isto. A obicno kad imas velika ocekivanja se desi da se razocaras ili ti je onako.Ovo je tip motora koji volis ili mrzis.Meni se desilo kda sam provozao Moto Guzzi Stelvio gadan motor na izgled i meni nije nista specijalno za voznju,ali to je samo moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za tu ceni tiger-a moze da se kupi BMW r1200 gs.Pre bih takvu klasu kupio nego njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za tu ceni tiger-a moze da se kupi BMW r1200 gs.Pre bih takvu klasu kupio nego njega. BMW R 1200 GS 2009 € 18644,- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za tu ceni tiger-a moze da se kupi BMW r1200 gs.Pre bih takvu klasu kupio nego njega. BMW R 1200 GS 2009 € 18644,- odakle ti ova cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od BMW dealera. Mi Holandjani smo poznati po siru i porezu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...