Jump to content

Moto Zajednica

Ratbike

Recommended Posts

• Drug član, 1826 postova

Jos klao klinac, gledajuci Mad Max-a sam bio odusevljem estetikom ovog filma, a narocito vozila. Sklepani od svega i svacega, crni, rdjavi, opaki...  :) Ne tako davno sam provalio Ratbike fenomen, a u proteklih 2-3 meseca sam video cak 2 takva motora u Beogradu. Jedan na Avali, a sad u petak ispred Beer Festa drugi. Ovaj put Rumske registracije. Nemam pojma od cega je sve sklepan, ali izgleda super. Da li neko zna nesto o ovim motorima ili vlasnicima?

Evo malo fotki sa neta ratbike-ova...

Fordfiesta.jpg

ratbike.jpg

haydns_daihatsu.jpg

Evo i ratbike sajt: www.ratbike.org

oh_lala_237_177.jpg

139_3969.jpg

Picture659.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1826 postova

Ja bih rekao da je i jedno i drugo.  ;) Neki su sklepani bez mnogo smisla, kao npr. ova poslednja vespa choper, a oko nekih su se kreatori prilicno potrudili.

• Ne silazi, 6310 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Ja imam gomile slika sa neta, takodje Mad Max fazon...koliko su mi ruzni toliko su mi lepi. Ima medju tim slikama i nekoliko Jawa  :D

A jedan kod nas sto sam video vozi Dzoe Arizona, dizel motor od freze, ram u osnovi od BMW R25 (i to samo kad se dooobro zagledas izbliza), menjac i kardan takodje, ostalo nema sanse da se prepozna.

Mada mi je ipak lepsi Survival stil  ;)

post-4255-12879046038225_thumb.jpg

post-4255-12879046038399_thumb.jpg

• Drug član, 1702 postova

Super, i? Od cega je ram? Meni je rekao u Staroj Pazovi da je uzeo R25 ram pa ga seckao.

Tesko da ti je rekao od cega je ram na dizelu,mozda ti je pricao o njegovom prethodnom motoru,taj je bio od r25-ice. Ovaj neki kazu da je od urala ram,a on kaze da je rucni rad.

Dizel je tajna  :D

Mislim da Dzo retko kome (=skoro nikome) ne dozvoljava da slika njegovu kreaciju.

A sem njega, drugih do sad nisam video nigde (ne racunajuci romske skljopocije).

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Nisam zanao za urbanxtremebikes.com. Odlican je!  :)

Evo jos par fotki iz njihove galerije...

0199.jpg

Meni se licno ovaj stil ne svidja, ali bih ovo rado posedovao.

Zamislite samo da ovo stoji na prakingu pored nekih nalickanih harley-a, intruder-a, sta mislite koji bi motor najvise paznje privukao :-)

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Mislim da Dzo retko kome (=skoro nikome) ne dozvoljava da slika njegovu kreaciju.

A sem njega, drugih do sad nisam video nigde (ne racunajuci romske skljopocije).

Ne razumem, pa jel' on to cuva u sobi ili ga vozi??

Ako ga vozi, stoji li pored njega i brani ljudima da ga slikaju, u cemu je fazon ???

Ako ga vozi, stoji li pored njega i brani ljudima da ga slikaju, u cemu je fazon ???

Obavijen velom mistike  ;D

Vise cufka po livadi,nego sto vozi  :D

Ne znam sta da ti kazem. Kad smo prisli tom njegovom cudu, u cilju razgledanja (i divljenja, jel'te) dobacio je da ne pipamo  :(

U kasnijem razgovoru s njim, stekao sam utisak da mu zavisi od raspolozenja i mesecevih mena, kad bi mogli da uslikamo motorce.

Kad ga sledeci put budem sreo, svakako cu ga pitati 'za dozvolu'  ;D

• Drug član, 2265 postova

Ne znam sta da ti kazem. Kad smo prisli tom njegovom cudu, u cilju razgledanja (i divljenja, jel'te) dobacio je da ne pipamo  :(

U kasnijem razgovoru s njim, stekao sam utisak da mu zavisi od raspolozenja i mesecevih mena, kad bi mogli da uslikamo motorce.

Lorde, u ovakvim momentima trazis (ili i ne trazis) dozvolu. ;)

Dzo je sa leve strane, Baja u sredini  vozi neku staru jamahu, koja nije daleko od Ratbike-a, a skroz desno je drugar iz Sida koji je iskoristio agregat peglice.

fTs91_dsc01434r.jpg

Peglica:

yYpwx_dsc03494s.jpg

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ratbike concept mi se mnogo svidja i neckao sam se dugo, da moju Yamahu pretvorim u Ratbike.

Mislim ona je vec onako sama po sebi blizu, tako da ne bi bilo puno potrebno  ;D, ali je bijela, a pravi Ratbike je mat-crni ili u svakom slucaju taman.

Na kraju sam ipak odustao zato sto je koristim za prevoz do posla, pa bi mi uocljivost opala.  :-\

Ja sam o njemu stekao totalno drugaciji utisak,dzo je stvarno lik  :D  Imam ja gomilu slika njegove masine,ali upload me ubija poslednjih par dana.Postavicu skoro.  Jel moze jos koja slika ovog motora sa masinom od peglice,gledao sam ga u indjiji ali samo nocu,nisam ni foto aparat imao...

Lorde nikako ne stizem do tocka,valjda ce biti ovih dana  ::)

Krle.

Evo imam i ja dobru osnovu,ili vec ceo ratbike  ;D ;D  planiram jos skrnavljenja

Inace ovaj fen vozim dok ne zavrsim i registrujem emzu,malo govno ide 60 bez problema i maltretiram ga i po sumi i tovarim na njega sta stignem  ;D

Evo sad sljaka upload nadam se

post-2078-12879048302751_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja