Jezda 24 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Verujem ti.Zaista,ne foliram se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO..I PRODAJA I TRAMPA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Octobar 7, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan mozda mi je promaklo negde medju porukama..ali cini mi se da ne pise...koje su velicine kaciga i jakna?? koliko je registracija za njega...tj po ovom novom?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan mozeli kawa klr 650 i koliko para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mozeli kawa klr 650 i koliko para Kud ces vise Aco? p.s. Jel Tenera od Pere repa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan shto se tiche trampe i doplate.. ja sam i dalje tu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Otišla je...hvala bogu u dobre ruke! jbt..nisam ni sam znao koliko smo svi u porodici bili vezani za taj motor dok ga nismo prodali.. Ali bože zdravlja opet ćemo neku kamilu da kupimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Otišla je...hvala bogu u dobre ruke! jbt..nisam ni sam znao koliko smo svi u porodici bili vezani za taj motor dok ga nismo prodali.. Ali bože zdravlja opet ćemo neku kamilu da kupimo Kako se veze covek sa komad gvozdja Jel novi vlasnik sa foruma? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan nije ali bice Inace jos jedan bajker koji radi u Sagi mislim da nas sad ima 7 koji je ono bese minimum za moto klub Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...