Jump to content

Moto Zajednica

Toy Run 2006

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova

Juce smo supruga, ja i jos neko drustvo iz moje ekipe vozili Toy Run 2006 u Dallas/Fort Worth , Texas. Inace to je organizovan skup u dobrotvorne svrhe gde ljudi donose igracke ili novac koji se skuplja za decu Texasa koji ne mogu da priuste Bozicne poklone. Sta da vam kazem, vozili smo i prosle godine, i prema informacijama sa tog sajta (http://www.thebigtexastoyrun.com) skupilo se $750K (u igrackama) is $110K u kesu. Prosle godine je bilo oko 40,000 motora, a ove godina jos vise , verovatno oko 70,000!!!! Policija je zatvorila saobracaj u centru grada (nekoliko blokova) i sve je bilo puno motora. Posto mi ipak zivimo u USA , Harleys su bili glavna tema, ali je bilo raznoraznig motora i grupa. Najvise me je odusevilo to da se se razlicite organizacije skupile i sve ovo organizovale (Boozefighters, Hell's Angels), kao i naravno raznorazni stunteri, a i mnogo crkvenih organizaja (christians). Imalo je svasta da se vidi, od rucno radjenih motora, do onih customs sto kostaju vise od $100K, pa i nekoiko Boss Hoss ( V8 motor); i sve ostalo sto mozes da zamislis.

ovo je link videa (malko dosadan) ali cisto da vidite kako je izgledalo kad smo isli iz jednog grada u drugi autoputem; osecaj je stvarno super kad hiljade ljudi parkiraju sa strane i izadju, masu, smeju se, "high fives" iliti "bacaju koske". :lol: Brzina je nekih bednih 5-10 milja na sat tako da je to sve vrlo bezbedno. Deca na sve strane, a mi bacamo slatkise na njih. Uzivancija. Jedino sto me je leva ruka otpala od kvacila :wink:

Postavicu slike za koji dan kad se budem smilovao da ih skinem. Pozdrav iz Texasa!!

Mladen

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Pa, i nije neka organizacija, na video snimku uspio sam da prebrojim 14 motocikala koji nisu isli trakom kojom su isli svi ostali :lol:

Lijepo :thumbsup:

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981
.... Deca na sve strane' date=' a mi bacamo slatkise na njih. Uzivancija. Jedino sto me je leva ruka otpala od kvacila :wink: [/quote']

Nepoznate èike dele neke bombone deci.... :shock: , ma da to nije neka drozza u pitanju :wink:

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: VFR 800

Super, mozzemo to shvatiti kao recept, i kod nas kreccu praznicci uskoro, evo pada i prvi snjeg, pa da i mi obradujemo neku djecu na koju su mnogi zaboravili! Mozzda je off ali ssta mislite?

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

moze ja cu iznenaditi uzecu im sve shto im vidim u rukama hehehe shalim se ovo je super skroz , i pogledajte pocetak filma kakva kultura dvoje po dvoje fino u red ,a kod nas bi se pobili od preticanja

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Ma kakva kultura, pogledaj film do kraja, CETRNAEST motorista nije islo svojom trakom. Uzas, nedisciplina, izazivanje opte opasnosti... Pogledaj film do kraja, i broj motoriste van ,,njihove'' trake. :lol:

hm hm chek chek 70 000 motora na skupu approx. i samo 14 ih ne ide trakom , kakav bezobrazluk i neposhtovanje i nekultura svih 70 000 treba kaznit zbgo toga, mi dvoje kad idemo nedje ne moze ic krshteno bez divljanja i trkanja

• U prolazu, 16 postova

Hahaha, bas ste me nasmejali.. tih 14 bezobraznika su kasnije bili uhapseni i oterani na robijanje..a cuvar im je bila Mrs. Clause :lol:

evo kao sto sam i obecao nekoliko slicica.

r7wpi_cimg0572alc3.jpg

H5WRF_cimg0574ask8.jpg

404.jpg

xLECS_cimg0578ayk7.jpg

ckknP_cimg0579aeh9.jpg

404.jpg

fqata_cimg0582auz4.jpg

404.jpg

hNX7A_cimg0586abf0.jpg

Ch1IR_cimg0588aql4.jpg

NSnnL_cimg0589avf6.jpg

NcMGJ_cimg0591apm8.jpg

IYWIo_cimg0594ayz2.jpg

YBDnL_cimg0595ajw4.jpg

• U prolazu, 16 postova

its official....(thebigtexastoyrun.com)

Sunday, December 17, 2006

21st Annual Big Texas Toy Run

Over 70,000 Motorcycles

Over $100,000 in Donations

Over $1,000,000 worth of Toys

Helping Us Help The Kids.......

.......Priceless!!!

There were over 150,000 people in attendance...And that doesn't include the tens of thousands of spectators who lined the parade routes.

Again...thank you for helping to make this toy run the largest and most successful in the world.

• Svrati ponekad, 118 postova

Sve je ovo lepo pogotovu kada se radi o necemu za humanitarne svrhe.Meni uvek ostaje u secanju nesto drugo a to je da Ameri na bilo kojoj manifestaciji(sportskoj,politickoj i sl.)obavezno mahnu svojom zastavom a to je mnogo vazno za moja razmisljanja

crni4 jel to reklama za mastercard ;))))))))) to je izgleda totalni hit, al stvarno stvarnooo prelijepo nema shta

• U prolazu, 16 postova

Nije reklama nego copy/paste sa njihovog sajta. Nisam ja toliko pametan da napisem tako nesto brilijantno :roll:

Inace da napisem komentar o zastavama...Postao sam i ja postao drzavljanin ranije ove godina, moram da priznam da me je patriotizam americkog naroda oduvek odusevljavao. Naime, bez obzira da li se oni slazu sa svojim politicarima ili ne; oni su patriote - posebno u toku rata. Na ovom skupu su bile stotine zastava, i ako ih pitas o tome svaki ce da ti kaze da oni podravaju svoje trupe koje su u ratu, iako bi vise voleli da su kuci za vreme Bozica. Proslo je vreme Vietnama, pa kad su se veterani vracali kuci oni su bili pljuvani...sad je postovanje i zahvalnost. Ja se ne slazem sa americkom spoljnom politikom ali se u potpunosti slazem za narodom koji voli svoju zeljmu. Ovo je naravno opis vecine ljudi, ali uvek mozes da nadjes jednu "trulu jabuku". Pozdrav i zivi bili!

Mladen

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675
Nije reklama nego copy/paste sa njihovog sajta. Nisam ja toliko pametan da napisem tako nesto brilijantno :roll:

Inace da napisem komentar o zastavama...Postao sam i ja postao drzavljanin ranije ove godina' date=' moram da priznam da me je patriotizam americkog naroda oduvek odusevljavao. Naime, bez obzira da li se oni slazu sa svojim politicarima ili ne; oni su patriote - posebno u toku rata. Na ovom skupu su bile stotine zastava, i ako ih pitas o tome svaki ce da ti kaze da oni podravaju svoje trupe koje su u ratu, iako bi vise voleli da su kuci za vreme Bozica. Proslo je vreme Vietnama, pa kad su se veterani vracali kuci oni su bili pljuvani...sad je postovanje i zahvalnost. Ja se ne slazem sa americkom spoljnom politikom ali se u potpunosti slazem za narodom koji voli svoju zeljmu. Ovo je naravno opis vecine ljudi, ali uvek mozes da nadjes jednu "trulu jabuku". Pozdrav i zivi bili!

Mladen[/quote']

Absolutno se slazem sa Mladenom. Secam se da su nakon Septembra 11, 2001 bilo nemoguce kupiti zastavu jer su sve radnje rasprodale sve sto su imali. Ovde skoro svaka druga kuca ima zastavu a i svaki radn dan u skoli pocinje Zakletvom Zastavi tj Pledge of Allegiance. Zastava ima i svoju web stranicu: http://www.usflag.org, takodje postoji i Dan Zastave 14 Juni koji se slavi od 1889 godine.

Ameri su zaista velike patriote, kamo srece da smo mi patriote samo delic koliko i oni.

Puno pozdrava

Dejan

BTW Evo kako izgleda ta zakletva:

I Pledge Allegiance to the flag of the United States of America, and to the Republic for which it stands,

one Nation under God,indivisible, with liberty and justice for all.

• Svrati ponekad, 254 postova

... Naime' date=' bez obzira da li se oni slazu sa svojim politicarima ili ne; oni su patriote - posebno u toku rata...

Mladen[/quote']

kod njih taj patriotizam nikako da malo odmori... :wink:

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Imamo mnogo da uchimo...josh mnogo..o svemu...a kad vidim ovakav skup koji pokazuje sloznost i jednostavnost poduhvata bilo sa politicke , patriotske ili motoristicke strane , samo se ubedachim...imam mnogo ili samo jedan veliki razlog da ne volim ameriku , sa malim a, ali jedno stoji, a to je da vole svoju zastavu i svoju zemlju , a ako postoji i perce neistine ili neiskrenosti u tome onda to ne zele da pokazu jer je u pitanju chast...njihovo je , kakvo god da je.. i to je amin. I mene nervira to mahanje zastavama, prosto imam utisak kao da ih neko ili neshto tera i da to moraju jer je stvarno najzastavomahanjajuca drzava( hehe). Ne znam...ali , ispada da mi ne volimo svoju grudu jer malo ko od nas ima u kuci nashu zastavu. Nek mi neko oprosti ako se naljuti ali bre ko neka sekta i ako ne mashesh zastavom nisi bre pravi amer. Daleko sam otishao, da...Moto skup je fascinantan do krajnosti. Svaka im brate chast.Kazesh 5-10 na sat, nije bitno, bitna je poruka i okupljanje. Ja tesko da mogu biti pozvan na neku voznju jer mi je max brzina 70km/sat. You know what I mean.

Crni4, hvala na fotkama i ako mogu , najjachi utisak je stvarno djedo Mraz sa svojom lepom gospom u istom stilu :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja