mixa 1009 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se uvazenim kolegama bajkerima sto kasnim, ali skoro , pa da ne gledam kuce, a ne kompjutera. Eve nas poslije male pauze, eto nama opet ludaka na dva tocka. Idemo u Cesku, u Brno. Po meni jedna od najboljih, najinteresantnijih staza. Lomatanja po krivinama, tako lijepo spojenim, malo gore, malo dole. Vjerujem da je vecini ili svim vozacima meracina da avetaju po stazi, zato se i nadam da ce biti i vise nego interesantno iako nema Stonerka. Jos kad Cehinjice podgriju vozace, ima da lete. Velika nagrada Ceske je opet sa nama. Staza je ukupne duzine 5 403 metra, a siroka je oko 15 metara. Tu je 14 krivina, 6 lijevih i 8 desnih. Pravaca, mada neki bas i nisu neki, ali eto ima ih 13, od najkraceg duzine 35 metara do najduzeg 636 metara ili ti tacnije 636.56 metara. Najveci uspon je 7.5%,a najveci pad 5%. Evo kako staza izgleda odozgo: a ovako sa strane: Tu negdje bijase to prosle godine poslije Laguna Sece kad je pocelo Stonerovo pokleknuce u borbi za titulu, svi se vjerovatno sjecaju onoga pada i tako kao pobjednik zavrsava Valentino Rossi, a iza njega na podijumu tada na privatnom Dukcu Elias i Capirex na fabrickoj Suzani. Vjerujem da Lorezno i Pedrosa nisu zadovoljni sa proslogodisnjim rezultatima ( Lorenzo 10., Pedrosa 15.), naravno sada vec konstantno pri vrhu i Dovi, de Puniet vozi ove godine odlicno, Edwards neda nikome svoju poziciju u generalnom plasmanu,... Uzivajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan I meni je jedna od najomiljenijih staza.Ocekujem dobru trku.Uzeleo sam se mozda zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga i raspored na Sport Klubu : Petak 12:40 (DIR) Moto GP Brno – Trening 125 cc 13:55 (DIR) Moto GP Brno – Trening GP 15:10 (DIR) Moto GP Brno – Trening 250 cc Subota 12:40 (DIR) Moto GP Brno – Kvalif. 125 cc 15:45 Moto GP Brno – Kvalifikacije GP 17:00 Moto GP Brno – Kvalifikacije 250 cc Nedelja 03:00 Moto GP Brno – Kvalifikacije GP 04:00 Moto GP Brno – Kvalif. 125 cc 08:40 (DIR) Moto GP Brno – Warm Up 125 cc 09:10 (DIR) Moto GP Brno – Warm Up 250 cc 09:40 (DIR) Moto GP Brno – Warm Up GP 11:00 (DIR) Moto GP Brno – Trka 125 cc 12:15 (DIR) Moto GP Brno – Trka 250 cc 14:00 (DIR) Moto GP Brno – Trka GP 01:00 Moto GP Brno – Trka GP 02:30 Moto GP Brno – Trka 125 cc 03:40 Moto GP Brno – Trka 250 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6545 Napisano Avgust 14, 2009 Ne silazi, 6506 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam malo danas trening.Iskreno se nadam da ce (na prvom mestu) Honda da nadje "seting" za trku,inace ce da bude dosadno.Yamahe (Lorenzo) su bezobrazno brze,pominje se i neka kisa (bez nje izgleda ne moze) na dan trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se zazeleo trka, dugacak im ovaj raspust, nego razocarao sam se kad sam cuo za Stonera, imao sam utisak da se povukao kad je video da nemoze da uzme titulu, ni sad neznam sta da mislim, zao mi je sto nije kao Rossi uporan do kraja, steta sto vise nepobedjuje i sto nije u vrhu, pa da se Rossi i on kolju svaku trku, bilo bi mnogo interesantnije, ali sta je tu je, videcemo sta ce Lorenzo uciniti po tom pitanju...!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sad mu je vrema da se posveti porodici..........toliko je vec u braku a ni dece nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam malo danas trening.Iskreno se nadam da ce (na prvom mestu) Honda da nadje "seting" za trku,inace ce da bude dosadno.Yamahe (Lorenzo) su bezobrazno brze,pominje se i neka kisa (bez nje izgleda ne moze) na dan trke. Slazem se,mozda ta kisa i nije toliko na odmet cisto da malo zakomplikuje stvari.Ovo su moje zelje,naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata prvog treninga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ono trazio da Honda malo pojaca? Eve ga Hobit na drugom mjestu sa malim zaostatkom naspram Lorenza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pominje se da bi Mattia Pasini mogao da zameni Fabrizia u Pramac-u.Ovo je moguce zato sto sef Xerox Ducati tima Davide Tardozzi zeli da se Fabrizio sto pre vrati posle trke u Brnu,kako bi se koncentrisao na poslednje cetiri trke u sampionatu WSBK-a.Naravno da sefa tima brine i povreda i da zato ne bi hteo da previse rizikuje.Fabrizio ima teoretske sanse da osvoji titulu (53 boda iza Hage).To znaci da Pramac-u ostaje prazno mesto za trku u Indianapolis-u i Misano-u.Mattia u ponedeljak ide da testira Ducati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Passini ce da sjede na ducati makinu poslije trke na testu u Brnu. I kako to vec biva, svi srecni i zadovoljni, ljube, hvale, zahvaljuju. Pa i Passini rece:" Zelio bih da se zahvalim Dukatiju , Pramac Racing i Paolu Campinotiju koji su mi dali ovu fenomenalnu priliku da probam njihov motor u Brnu u ponedeljak. Ov ce biti veoma vazan test za mene koji ce mi dati mogucnost da shvatim da li sam sposoban voziti Moto GP motor. Uvjek sam volio teske izazove, pa tako sam spreman i za ovaj." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 797 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jupi fudbal skotcka liga jeeeeeeeeeeeeeeeee, jedva cekam da prodje 3 nedelje da gledam fudbal. Ovi nas zajjj.... prvo tenis sada fuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Avgust 15, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Komsija iz hrvatske nije uspio da se kvalifikuje za trku 125ica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalifikacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovdje ipak Hayden ispred Kallia, mada ga neki olako otpisase u tom dvoboju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada sutra pocinje prenos na Sport Club-u? Na TV sam cini mi se video 14, a sad cuh u 13? EDIT Moja greska, sad prositah d aje Mixa lepo napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Trke inace pocinju u dva ili ti 14h, naravno Moto GP klasa. Onaj raspored gore sam preuzeo sa njihovog sajta, ako oni maslaju, maslam i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ode Lorenco... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 16, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ode Lorenco... Ma on ostade, Rosi ode! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Avgust 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan He he he ;D E ovog rosija majka vise ne radja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 797 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A u k.... koliko gotivim Rossija toliko sam navijao za Lorenza poklekli su i najaci. Bice prilika sledeci put. Ovo mozda i resava sampionat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 16, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan jos jednom je Rosi potvrdio nadimak - Bravo Doktore !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovakvog psiholoskog razbijanja od strane Rosija, mislim da je Lorenzu bolje da ide u Ducati, on ce tesko u Yamahi da se izbori za bolji tretman ubuduce. Samo je bilo potrebno da se Rosi pokaze pri preticanju i onda i Lorenzo ostade na asfaltu kao i drugi pre njega. Bravo Doktore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Avgust 16, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekakav utisak da će (sa ovakvom Yamahom) Rosi biti svetski prvak dokle god mu to ne dosadi! Dopada mi se Lorenco (hrabar i odličan vozač) ali mu treba još mnogo trka i godina da bi bio bolji od lisca kakav je Rosi. Hobit- sigurica. Žao mi Melandrija- Finac kao da je bio sam na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Avgust 16, 2009 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I jos se nesto ljuti na Melandrija, ma rebra bi mu ispravlj`o za ono guranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...