Routasydan 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ohrabrili ste me ovim putopisom, definitivno. Sledece godine idem sa motorm, ortak i ja sa dva ljuta kineza, relacija Nova Pazova - Baosici slicnom trasom kojom ste i vi isli. Inace u Djenovicima preporucujem pizzeriju "Bambi", odlicna pizza, a u Baosicima ima jedan restoran -gostiona "Vanja" koja je na par stotina metara od mesta gde ste vi odseli. Tamo sam jeo najbolje cevape ikada! Ja inace ne volim ribu i sve sto je iz vode, a zato sam isao tamo kod Vanje na rostilj. Porcije su ogrome, klopa izvrsna tako da sam ove godine svaki dan tamo visio. Inace ima jedan lep vidikovac koji moze da se poseti motorom. Naime u centru Baosica skrene se gore pored diskonta i onih belih starih zgrada i pici gore u brdo nekih kilometar i po, ima malo groblje i stara crkva. Pogled je fenomenalan, doduse ne moze da se meri sa onim iznad Kotora, ali ipak nesto sto treba posetiti, bar ako je covek odseo tu u kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ga pogled a što se tiče ubice kamiona... paa, svaka čast! Mnogo sreće i sreće i sreće! Foća, ba ... A fino sam vam pisao na temi sa pripremama puta: , udjete sa mosta, pa ... Iz pravca Goražda na ulazu u Foču skrećeš na prvom mostu, predješ most parkiraš bajk pored spomenika i predješ preko puta na izvrsnu kafu. Baošići i kafana Vanja?? huh.. da porcije su ukusne i velike! Dobro ste se proveli, sledeće godine isto to, malo drugačije i duže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 15, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan kad sam vido da ima odgovor u ovoj temi, bas sam se obradovao: evo ga video materijal! ali... kad ono patka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna fotka Sine, vidi se da je profi ruka u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 8, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Milojko i Tresnja, posto je sad vec skoro kraj sezone, jel bi mogli da vidimo taj dugo ocekivani film kako krstarite po krivinama? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan bravo ljudi ovo prizeljkuje svaki PRAVI bajker .samo napred i planirajte opet na put lepota je u tome pozzzzzzzzzz od mene i BALKAN BOY mc jagodina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na facebooku, u grupi 'APOSTOLI - Novi Sad' ima jedan kratki video sirovog materijala... tek da zagolica maštu :-) http://www.facebook.com/group.php?gid=165726941840&v=app_2392950137 biće još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 11, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan hvala p.s. izvinjavam se sto sam bio dosadan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan koja vam je bila prosecna brzina na putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan СВАКА ЧАСТ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 10, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan vozili smo izmedju 50 i 100km/h u proseku 60... Bilo je uzivanje, nije bila patnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan vozili smo izmedju 50 i 100km/h u proseku 60... Bilo je uzivanje, nije bila patnja alal vam vera, svaka cast, ja se nadam da kad dobijem A kategoriju avgusta idem u CG kako ti se cini da li ce cagiva da pravi probleme na putu? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...