Jump to content

Moto Zajednica

Vikend more (dva kineza i Vespa)

Recommended Posts

• U prolazu, 95 postova

ohrabrili ste me ovim putopisom, definitivno. Sledece godine idem sa motorm, ortak i ja sa dva ljuta kineza, relacija Nova Pazova - Baosici slicnom trasom kojom ste i vi isli.

Inace u Djenovicima preporucujem pizzeriju "Bambi", odlicna pizza, a u Baosicima ima jedan restoran -gostiona "Vanja" koja je na par stotina metara od mesta gde ste vi odseli. Tamo sam jeo najbolje cevape ikada! Ja inace ne volim ribu i sve sto je iz vode, a zato sam isao tamo kod Vanje na rostilj. Porcije su ogrome, klopa izvrsna tako da sam ove godine svaki dan tamo visio.

Inace ima jedan lep vidikovac koji moze da se poseti motorom. Naime u centru Baosica skrene se gore pored diskonta i onih belih starih zgrada i pici gore u brdo nekih kilometar i po, ima malo groblje i stara crkva. Pogled je fenomenalan, doduse ne moze da se meri sa onim iznad Kotora, ali ipak nesto sto treba posetiti, bar ako je covek odseo tu u kraju :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 503 postova

Djenovici_4a270ccd17508.jpg

evo ga pogled :)

a što se tiče ubice kamiona... paa, svaka čast! Mnogo sreće i sreće i sreće!

Foća, ba :) ... A fino sam vam pisao na temi sa pripremama puta: , udjete sa mosta, pa ...

Iz pravca Goražda na ulazu u Foču skrećeš na prvom mostu, predješ most parkiraš bajk pored spomenika i predješ preko puta na izvrsnu kafu.

Baošići i kafana Vanja?? huh.. da porcije su ukusne i velike!

Dobro ste se proveli, sledeće godine isto to, malo drugačije i duže.

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: suzuki bandit 1200s

bravo ljudi ovo prizeljkuje svaki PRAVI bajker .samo napred i planirajte opet na put lepota je u tome pozzzzzzzzzz od mene i BALKAN BOY mc jagodina.

• U prolazu, 47 postova

vozili smo izmedju 50 i 100km/h u proseku 60...

Bilo je uzivanje, nije bila patnja  ;)

alal vam vera, svaka cast, ja se nadam da kad dobijem A kategoriju avgusta idem u CG  :) kako ti se cini da li ce cagiva da pravi probleme na putu? pozz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja