Jump to content

Moto Zajednica

Vikend more (dva kineza i Vespa)

Recommended Posts

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Fino putovanjce, bas zanimljivo, samo mi je nejasno sto ste uopste placali stetu na kamionu? Postoji osiguranje, zeleni karton...

Kao sto si procitao mi smo krenuli u cetvrtak i namera je bila da se vratimo u nedelju, da je nismo placali, morali bi da idemo u policiju, pa kod sudije .... sto bi nam oduzelo mnogo mnogo vremena a bas ono nam je falilo....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 95 postova

Fantastican putopis, zaista sam uzivao.

Inace ja vec 10 godina letujem u Baosicima (autor zna gde je to) a ove godine sam prvi put isao (kolima) rutom preko Bosne (do sada sam uvek isao kroz MNE) i vidim dosta bajkera i prvi put mi je palo na pamet zasto ne bih i ja tako sledece godine. Ali nisam bio siguran da jedan "kinez" moze da izdrzi takav put, a onda sam video ovaj putopis i odusevio se. Sledece leto definitivno, ruta Nova Pazova - Baosici preko Bosne pa posle mogu da 'mrem :D Lepo je voziti se automobilom po jadranskoj magistrali, udisati onaj vazduh ..... ali ne moze se to porediti sa voznjom motora i sa tim osecajem.

Inace hvala za one informacije o Foci, ja sam ove godine za malo svratio tamo da napravim pauzu :D

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Fantastican putopis, zaista sam uzivao.

Inace ja vec 10 godina letujem u Baosicima (autor zna gde je to) a ove godine sam prvi put isao (kolima) rutom preko Bosne (do sada sam uvek isao kroz MNE) i vidim dosta bajkera i prvi put mi je palo na pamet zasto ne bih i ja tako sledece godine. Ali nisam bio siguran da jedan "kinez" moze da izdrzi takav put, a onda sam video ovaj putopis i odusevio se. Sledece leto definitivno, ruta Nova Pazova - Baosici preko Bosne pa posle mogu da 'mrem :D Lepo je voziti se automobilom po jadranskoj magistrali, udisati onaj vazduh ..... ali ne moze se to porediti sa voznjom motora i sa tim osecajem.

Inace hvala za one informacije o Foci, ja sam ove godine za malo svratio tamo da napravim pauzu :D

Komso,a sta vozis ti? :)

• U prolazu, 95 postova

Komso,a sta vozis ti? :)

Za sad automobil :D Ali ovde sam da procitam iskustva ljudi koji voze kineske ljute masine (coper/kruzer) jer i sam zelim postati ponosni vlasnik jedne.

• Svrati ponekad, 258 postova

Za sad automobil :D Ali ovde sam da procitam iskustva ljudi koji voze kineske ljute masine (coper/kruzer) jer i sam zelim postati ponosni vlasnik jedne.

Jedna od kineskih ljutih masina iz ove price (dva koneza i vespa) je na prodaju. Vozio ja DzOkS a sad je kod lencuge, pa ko voli.... :-)

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40232.0

• NW, 2593 postova

ALO MILOJKO I TRESNJA nemojte vise da montirate materijal molim vas....

daj te ne montiran pa vi trazite drugi izgovor za to sto radite....

• U prolazu, 95 postova

Nisam video  opis udesa gde je Duleduka demolirao kamion, a pri tom ispao i krivac za to (ne)delo. Da li je kamion bio parkiran pa on naleteo na njega svojom mocnom Vespom, ili je pak situacija bila drugacija i manje dramaticna?  8)

• Svrati ponekad, 258 postova

Nisi video ni trenutak kad je oboren F 117 pa sve znas :-)

Nije niko bio parkran, ja sam izlazio iz krivine, a kamion je pokusao da udje  :D

Moj prolazak je bio malo brzi od potrebnog, a njegov ulazak malo levlji... :o

• NW, 2593 postova

meni je odma bilo cudno, al sam kontao da si ti otisao u njegovu traku :(

on i jeste otisao u njegovu traku samo sto je do pada doslo zato sto je kamion presao na njegovu traku...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

i meni je bilo cudno da je motor kriv al ko velim  ne zovu ga dzaba ubica kamiona :D shalim se, na njegovu glavu, ako vam je to skinulo maler za ceo put neka ga...

• NW, 2593 postova

i meni je bilo cudno da je motor kriv al ko velim  ne zovu ga dzaba ubica kamiona :D shalim se, na njegovu glavu, ako vam je to skinulo maler za ceo put neka ga...

i ti si cuo da ga zovu Duka ubica kamiona  ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja