Alekre 12713 Napisano Avgust 10, 2009 Ne silazi, 7366 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc, naime, sprema se nesto za sledecu sezonu. Cale se ponudio da mi kupi Piaggio Free, ali ja bih hteo neki MZ ETZ od 150 kuba. Skuter sam vozio samo dva puta u zivotu (sramota me ali nisam imao prilike). Nesto mi govori da je bolje da uzmem Free pa da se ucim nekim osnovnim stvarima pa da kasnije predjem na MZ. Hteo bih bas njega iz razloga jer volim tu klasu. Kasnije bih sigurno jurio Kawasaki ER-5 ili Suzuki Bandit pa mislim da bi MZ bio idealan kao neki prvi stepen ka njima, ali pre njega mozda ipak Free da se naucim osnovama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto se MZ-a tice, ovde u " motorima " imas podforum " MZ svet " gde mozes sve da procitas o MZ-u. Cak se trenutno i prodaje jedan ETZ od 150 ccm. Pogledaj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan preskoci skuter i ODMAH polazi za A kategoriju dok ne bude kasno Free je dobar samo za kurirske sluzbe i dostavno vozilo ali kad malo bolje razmislis dobar je zato sto je ekstremno jeftin a dosta kvalitetniji od gomile kineza nije free stabilan niti mozes nekoga voziti na njemu(po zakonu) tako da batali p.s. uske gume, pada se sa njega kao sa kruske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Avgust 11, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za MZ-aaaaaaaaaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MZ naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12713 Napisano Avgust 12, 2009 Ne silazi, 7366 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam do auto skole. Cena: 6,000 obuka, izlazak na polaganje je 2,000 + lekarski... Imaju njihov Piaggio Liberty 125 :-* Ne mogu drugacije osim da pustim caleta da mi kupi Free, a dok njega vozim da talozim pare za MZ + oprema i polaganje na njemu. Bolje Free nego pesaka Ne mogu drugacije, moji se rukama i nogama bore da ne sednem na motor pa sve to mora da se zaradi nekako :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta god da te zapadne bice super, ka Mz konkretno ne znam ali Free ti je super kao prevozno sredstvo, bar je moj bio. Jeste da su mu uske gume ali je zato tocak 14`` i nije bas tako nestabilan, tj. jedan je od stabilnijih skutera, nemam pojma sta si mu ti radio ali ja nisam ni jednom pao sa njega a nisam ga bas mazio, i hteo je da povuce(preko 80 na ravnom). Delovi su extra jeftini a i kvalitetni, ni jedan kinez ne moze da mu prismrdi osim po potrosnji(hoce nekad da predje 3,5L mada sam ga ja uvek vozio pod punim gasom ili sam kocio), jedino bi valjalo da stavis Miselin gume umesto onog Pirelija sto je obicno na njemu, bolje drzi na asfaltu, jedino sto se brze trosi. Sad mi dodje zao sto sam ga prodao ali sta ces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Avgust 13, 2009 Hronični Motociklopata, 7327 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan najbolje batali taj skuter, bolje ti jeda uzmes eMZejca ako posle njega planiras da uzmes veci motor jer MZ ima menjac a treba da naucis da saltas brzine i da radis s kvacilom...zato ti je MZ bolja opcija a i jeftinija verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocker 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kovacica Prijavi odgovor kao problematičan Bolje kupi MZ. Bio sam i ja u slicnoj situaciji pocetkom godine, moji su hteli da kupim samo skuter, ali sam uspeo nekako da ih nagovorim i kupio sam Princa, i uopste se ne kajem zbog toga, bolji je od vecine skutera te klase a i lepsi je . I kao sto je pomenuo Biker-Boy, ako planiras kasnije da kupis veci motor bice ti lakse ako budes ucio na MZ nego na skuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...