Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa volanom

Recommended Posts

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver 750

Zdravo svima i unapred hvala na pomoci - savetima. Kada okrenem volan u levu stranu kao da zapinje za nesto, posle kad ga ispravljam opet se cuje kao da neka sajla (zica) zapne za plastiku. Problem nemam kad okrecem u desno (ne znam da li je to bitno uopste). Pokusao sam da pogledam sam sta to zapinje, ali od silnih plastika (oklopa) ne mogu da vidim, a sam da ga rastavljam bas nesto i ne bih, da ne napravim gore sr... :)

Nasao sam na forumu da Trion, Pontedera i Moto Davor rade Piaggio, ali ne znam da li mi uopste treba ovlasceni servis za ovakav problem. Smara me da cekam dve nedelje da oni to pogledaju, a mozda je neka glupost u pitanju. Cuo sam da neko spominje Franky-a, kod Toplane na Konjarniku, s obzirom da mi je to u blizini da li neko moze da mi kaze iskustva sa njim. Jos bolje ako mozete da preporucite nekog drugog bio bih vam zahvalan. Motor inace odrzavam u Zagrebu, ovo mu je prva sezona u Beogradu pa bas nemam iskustva sa servisima ovde.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 875 postova

Moguce da kablovi kojih je gomila tu oko table zapinju. Imao sam slican problem na skuteru kada sam skidao plastiku pa nije bilo dobro vraceno. Moja preporuka ti je Moto Davor. Moj otac vec 20 godina vozi vespu px200 e i tamo je servisira sve vreme. Covek maksimalno korektan.

• Svrati ponekad, 140 postova

Ja sam vozio nekad PX200 i prešao 100000km tad davor još nije radio a sad za drugara nemogu da nabavim doboš za KOZU a  PX  prestao sam da je vozim zbog nabavke delova.

E kod drugo drugara sam našao taj slučaj da zapinje volan ali je kod njega tako bila sklopljena da je štipalo crevo od kočnice.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja