Jump to content

Moto Zajednica

Muckalica na Rajcu, 8. i 9. avgust 2009.

Recommended Posts

• Drug član, 2143 postova

Zadnje vreme doslo kad i Gremlin poceo da duva!  ;D

Jel vam sada jasno sto sam pio Coca-Colu?  ;):D

Sve je stvar navike...evo na primer sad kuvam povrce za rucak na pari...

;D ;D ;D ;D ;D

A sto se tice duvanja, nema vise pisak, pa imaju cist ili nemaju, samo dunes sa par cm u uredjaj i gotovo...srecom da sam na dijeti pa nisam ni liznuo alkohol u Guci...

:'( :'( :'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Sve je stvar navike...evo na primer sad kuvam povrce za rucak na pari...

;D ;D ;D ;D ;D

A sto se tice duvanja, nema vise pisak, pa imaju cist ili nemaju, samo dunes sa par cm u uredjaj i gotovo...srecom da sam na dijeti pa nisam ni liznuo alkohol u Guci...

:'( :'( :'(

Pa i mi smo jeli povrce,doduse nije bilo na pari,vec iz zemljanog lonca!(samo smo posle malo prosarali sa pragnjetom,tek da se opsetimo,posto smo svi na dijeti  ;D )

A sto se tice duvanja,pa nije fer,ja jos nisam probao taj uredjaj! I sta kazes,sa par cm,ajde opisi malo kako izgleda da znamo,jer ja ne bih bas da probam u naredne dve godine  ;D

I za kraj,evo ti jedna sigurna dijeta:

Doručak: Prespavaš

Ručak: Ne ručaš, jer si tek ustao

Večera: Isto što za ručak

;)

• U prolazu, 8 postova

pa da se i ja javim i pohvalim da sam amlko odpustio gas ,sto bih rekao mikula .ljudi baterije su mi prepune vozomkao baba po beogradu i nemogu da skinem osmeh!!!za to vam hvala svima od reda.poz.

• Zainteresovan, 830 postova

Brate alexa,kad ti je rodjendan da ti kupimo tastaturu  ;D

Ahahahha, ovako i ja kucam, posebno kad sam uzbudjen!

Inace, to sam primetio, kad se navozam lepo za vikend, posle po gradu vozam ko lenja buba, ne moze laganije. Pouka: Svi z avikend na voznju!!!!  ;)

Idemoooooo!  :D

Znaci treba dve tastature.Ili je to vec dobro poznati u IT svetu takozvani PEBKACH problem?(Problem Existing Between Keyboard And Chear) ;D

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

Ne možete ni da zamislite moje oduševljenje kada sam, u nasumičnom lutanju po Rajcu, ugledao vesele (drage) face kako leže na livadi pored vatre, šatora i motora.

Ceca i ja smo u nedelju nastavili putešestvije preko Banje Vrujci, Mionice, Petnice, Valjeva, Uba, Obrenovca.

Petnica nas je zadržala svojim Sportsko Rekreativnim Centrom, Petničkom pećinom, jezerom.

Malo kupanja, sunčanja, ručak and another thinks.

Put preko Uba je mnogo lepši nego magistrala.

Postaviću fotke i eto predloga za sledeći vikend.

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind XF650

Uh ... te subote uzeo sam `zukija od majstora pa reko ajd malo da pobegnem iz bgd-a.... odluka je pala na Rajac ja bre nisam imao pojma da ste vi tamo :) ... usput onako polu izgubljen posto prvi put sam na rajcu srecem dimca koji me proveo gore do vrha i usput rekao da ste svi gore :) ... bilo je kratko ali slatko vidimo se opet :)

Evo i od mene mali doprinos sa slikama.

PS.Deki je carobnjak za muckalicu :)

saxi kasapin :)

a0gak3.jpg

24dpv08.jpg

14d3msz.jpg

e7dxc5.jpg

2dglz0n.jpg

Jbg, da si falio falio si, ti i Vld, za potpun Dream Team, zato smo se Marko i ja onako patili s aonim skakavcima, posle sam pola sata pljuckao nogice, bice da ih marko bas nije dotukao koliko je trebalo... Sledeci put, ne jedem nista sto ne sisa...  ;D ;D ;D

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

Ovo Cecin ugao:

...delovalo je da će biti još jedno mirno veče. Podmireni telencetom što je zalutalo ispod sača  Nenad i ja smo krenuli put Takova na voznju ringišpilom. Kako su se novi kadrovi redjali jedan za drugim, bar onaj deo koji ja vidim od Nenadove glave , još snaznije je delovalo da će to biti jedno obično i mirno veče. A onda kao u filmu «Od sumraka do svitanja»...izmileli su neki likovi iz dubine polja. Mahali su da im se pridruzimo. Nenad je okrenuo i ja sam znala da slede neizbezne priče o turama, brzinama, kubikazama, pivu i mesu. I sudbina je tako htela da se forumaši sretnu bez plana i najave. Bio je to kao susret starih prijatelja koje je sudba rastavila pre mnogo godina, a sastavila u nekim divljim prašumama Amazonije gde je odavno išćezao svaki oblik civilizacije, ako ga je ikad bilo. Odmah je krenulo kolce oko «voznog parka»...kakav je koji, ko se trampio, ko uzeo novi... Dečaci. Jedan je čak imao i protezu i šuškajući stalno izbacivao slapove naizgled gluposti, dok je drugi fanatično skupljao male skakavce po polju i gurao prepečene u usta. Tom specijalitetu nije odoleo ni jedan visoki, štrkljavi, koji je, kako se posle ispostavilo, skupljao snagu za finog  crnpurastog dečka, kog sam ja prozvala Uglješa (zlostavljani Uglješa je u toku noći morao da prolije dragoceno pivo u cipele štrkljavog kako bi se iole odbranio od njegovih konstantnih napada). Nije vredelo. A kod vatre, su se nekako spontano smestili parovi. Toliko o plamu ljubavi. Nemoguće je bilo prvo ne primetiti, šefa kuhinje, koji je kao mali Buda uzivao u zanosu varenja dobre klope i neznih milovanja svoje lepe pratilje. Do njih su sedeli, i dalje nejasno u kom statusu, a kao da je i bitno, N & N, zadovoljno se bockajući i stalno smejuljeći, nečemu. Kako je noć već krenula da bocka nas ostale i «mokri» posvuda, vredni Pera-ložac se pobrinuo da nam ne samo bude toplo nego i da mesne bockalice štrkljavog, pomoćnika šefa kuhinje  budu izvrsne. Ja nisam brojala koliko se pojelo i popilo, ali da je svima išlo dobro, jeste, vala, bogu fala. I onda su krenule fantazije, kao u Šeherezadinim pričama...o Siriji, depozitima, ukinutim vizama, kineskim sponzorstvima, turama po Evropi, a i šire...I konačno prekinuto, doduše muzičkim neukusom (svi znamo čijim ), rasteravši i poslednju oblik budnog zivota na jednom polju u noći kad zvezde sjaje slabije od iskri srećnih pogleda nekih dragih prijatelja...

sinovi, hvala na novoj, daleko široj dimenziji...moje pozadine

A jes delovala interesantno ono vece, ali ovim esejem je bas odusevila! Eto, ja sam mislio da je ona samo agresivo-opasna, kad ono i literarno nadarena... Hvala ti divna kceri, znali smo da smo se divno proveli, ali ovako uobliceno, jos bolje zvuci!

Otkrismo nove talente u nasim redovima!Slatko sam se ismejao citajuci ovaj krajnje duhovit i interesantan prikaz veceri na Rajcu!

xaxaxa,stkljavi,mali Buda,Ugljesa.....sjajno! ;D ;D ;D

Nadam se da se Ceci dopalo nase malo veselo drustvo,i slazem se sa Rashinim predlogom za sledeci vikend  ;)

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ceca Kraljica  :) ,jos je rade cudesni raznjici sa Rajca izmesani sa talasima piva u kojima su nestali u crnoj noci negde oko ponoci ona i njen veseli muzic-puzic, oklopjeni vitez Nenad...... ma  uzimamo je za maskotu da izvestava o nasim sasavim i blesavim avanturama, kao najboljeg glsnika o nasim podvizima iz dalekih kraljevstva koje valja obici i poslati vesti iz nesvesti kako bi pricinili radost i osalim forumasima  :D

Let the force be with us.... Ceco spremi se na nova putovanja  :);):D

kud mu dozvolih koka-kolu da pije!  ;D

Znaci sad za vikend Petnica i okolina,za naseg brata Mikulanca,da ga jos malo sekiramo  ;D.Nesto nam se otima mali Buda i Ugljesa,ali dugacak je sutra dan,ubedicemo ih,i pomoci oko posla nasim drugarima(ako mozemo,i ako  bas mora :D )

Mina ides?

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Nisam ni znao da sam i ja bio. Mora da sam se mnogo napio. Gledam slike, vidim moj motor, mene naravno nema na slikama, kao sto rekoh strasno sam se napio pa se nisam slikao, vec sam se skotrljao negde nizbrdo... :D Cudo nad cudima.

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Cujem neku pricu po takovskom kraju, da se seljaci zale na divlje svinje kako im tamane kukuruz, kad ono.... a sto mi se ne javiste pa da vam se pridruzim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja