Jump to content

Moto Zajednica

Opet ta Ibarska

Recommended Posts

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Onda je pitanje da li ima smisla popravljati :(

Stavi sve na vagu, pa vidi šta ti je najbolje za činiti... Ili sačekaj svu kintu, pa onda neka nova mašina, a sa sadašnje prodaš što se prodati može.

Ne znam, ja verujem da motor sa kojim sam tako prošao ne bih više vozio. Nije sujeverje, nego ne znam ni ja.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

Tako ce najverovatnije i da bude. Ovo je trece letenje sa NJE i poslednje. Ja na NJU vishe ne sedam. Lickao je, pickao je, bila je kao nova i .... ode!  Jbga, visha sila!

• U prolazu, 1 post

Pozdrav druze i da nam brzo ozdravis. Nemoj da se zezas nego njegovom osiguranju da podneses zahtev za nadoknadu nematerijalne stete, povrede, izgubljene zarade i tako to. Moze to lepo da se nafiluje i naplati jer ja sam imao udes doduse autom u kome mi je keva bila povredjena i naplatio od osiguranja 100.000din. Pri tom je malo udarila glavom u unutrasnji retrovizor, iskla malo celo i nista vise. Trazio sam 250.000 i pristao na dobijenu sumu, osiguranje je bilo UNIQA ako je bitno. Mislim da ti mozes mnogo vise od sume koju sam ja dobio, tako da moze da bude i za motor kad je vec tako ispalo. Pozdrav svma I CUVAJTE SE

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Apsolutno, ako je totalna šteta manja od minimalne sume eventualne popravke, obavezno tužiš/tražiš nadoknadu za razliku. Ne popuštaj ni 50 din, a ne 500E....

Hvala ljudi na pomoci! Danas sam pricao sa jednim poznanikom koji je radio u osiguranju "winer stedishe" i on je popricao sa pravnikom iz tog osiguranja i razocarao me rekavsi da naj verovatnije za nematerijalnu stetu odnosno frakturu kicmenog prsljena mogu jedva da izvucem 100.000 din. To mi je malo nebulozno kad znam da ljudi za istegnuce zgloba uzimaju po 70.000 din. Ako ima neko da zna kolika bi steta mogla da se naplati a povreda je sledeca

"fractura vert. th VI" odnosno fraktura sestog torakalnog prsljena. Svaki savet je dobrodoshao!

PoZz svima!

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

vidi cuj se sa Novakom... on je imao doduse manji udes ... mislim da ima opcija da ti ponude ili pare ili popravku motora... a popravka motora bi bila bolja opcija...

• Zainteresovan, 504 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand

Gile,

ja sam za polomljeni nos od osiguranja dobio 21 000 još pre nekoliko godina kada je ta kinta bila unekoliko ozbiljnija...i to baš od Wienera...sportska povreda, ali ne pravi razliku...bitno je da osiguranju od koga budeš tražio nadoknadu podneseš svu moguću medicinsku i drugu dokumentaciju vezanu za udes...i naravno, ako si osiguran preko posla verovatno i tamo možeš da izvučeš neku kintu...a rok za podnošenje zahteva je 2 do 3 godine (čini mi se da se računa od momenta završetka terapije) tako da u svakom slučaju imaš vremena da se raspitaš za detalje!

Veliki pozdrav,

Djole

P.S. Vidimo se kad dodješ za bg

Citiraj

vidi cuj se sa Novakom... on je imao doduse manji udes ... mislim da ima opcija da ti ponude ili pare ili popravku motora... a popravka motora bi bila bolja opcija...

Ok

Citiraj

Gile,

ja sam za polomljeni nos od osiguranja dobio 21 000 još pre nekoliko godina kada je ta kinta bila unekoliko ozbiljnija...i to baš od Wienera...sportska povreda, ali ne pravi razliku...bitno je da osiguranju od koga budeš tražio nadoknadu podneseš svu moguću medicinsku i drugu dokumentaciju vezanu za udes...i naravno, ako si osiguran preko posla verovatno i tamo možeš da izvučeš neku kintu...a rok za podnošenje zahteva je 2 do 3 godine (čini mi se da se računa od momenta završetka terapije) tako da u svakom slučaju imaš vremena da se raspitaš za detalje!

Veliki pozdrav,

Djole

P.S. Vidimo se kad dodješ za bg

E bas do pre nekoliko godina mogao si nesto i da naplatish a ovo danas je haos! Ma drzava nam je prsla totalno! Raspad sistema. Kada sam se skrsio pre 4 godine naplatio sam stvarno realan kesh a ovo danas je ludilo. Svi samo gledaju da te zavuku.

Kada dodjem u Bgd zovem te pa se gledamo!

PoZz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja