jager 3446 Napisano Avgust 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je pitanje da li ima smisla popravljati Stavi sve na vagu, pa vidi šta ti je najbolje za činiti... Ili sačekaj svu kintu, pa onda neka nova mašina, a sa sadašnje prodaš što se prodati može. Ne znam, ja verujem da motor sa kojim sam tako prošao ne bih više vozio. Nije sujeverje, nego ne znam ni ja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Tako ce najverovatnije i da bude. Ovo je trece letenje sa NJE i poslednje. Ja na NJU vishe ne sedam. Lickao je, pickao je, bila je kao nova i .... ode! Jbga, visha sila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zone 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze i da nam brzo ozdravis. Nemoj da se zezas nego njegovom osiguranju da podneses zahtev za nadoknadu nematerijalne stete, povrede, izgubljene zarade i tako to. Moze to lepo da se nafiluje i naplati jer ja sam imao udes doduse autom u kome mi je keva bila povredjena i naplatio od osiguranja 100.000din. Pri tom je malo udarila glavom u unutrasnji retrovizor, iskla malo celo i nista vise. Trazio sam 250.000 i pristao na dobijenu sumu, osiguranje je bilo UNIQA ako je bitno. Mislim da ti mozes mnogo vise od sume koju sam ja dobio, tako da moze da bude i za motor kad je vec tako ispalo. Pozdrav svma I CUVAJTE SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 24, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno, ako je totalna šteta manja od minimalne sume eventualne popravke, obavezno tužiš/tražiš nadoknadu za razliku. Ne popuštaj ni 50 din, a ne 500E.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na pomoci! Danas sam pricao sa jednim poznanikom koji je radio u osiguranju "winer stedishe" i on je popricao sa pravnikom iz tog osiguranja i razocarao me rekavsi da naj verovatnije za nematerijalnu stetu odnosno frakturu kicmenog prsljena mogu jedva da izvucem 100.000 din. To mi je malo nebulozno kad znam da ljudi za istegnuce zgloba uzimaju po 70.000 din. Ako ima neko da zna kolika bi steta mogla da se naplati a povreda je sledeca "fractura vert. th VI" odnosno fraktura sestog torakalnog prsljena. Svaki savet je dobrodoshao! PoZz svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 24, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi cuj se sa Novakom... on je imao doduse manji udes ... mislim da ima opcija da ti ponude ili pare ili popravku motora... a popravka motora bi bila bolja opcija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Gile, ja sam za polomljeni nos od osiguranja dobio 21 000 još pre nekoliko godina kada je ta kinta bila unekoliko ozbiljnija...i to baš od Wienera...sportska povreda, ali ne pravi razliku...bitno je da osiguranju od koga budeš tražio nadoknadu podneseš svu moguću medicinsku i drugu dokumentaciju vezanu za udes...i naravno, ako si osiguran preko posla verovatno i tamo možeš da izvučeš neku kintu...a rok za podnošenje zahteva je 2 do 3 godine (čini mi se da se računa od momenta završetka terapije) tako da u svakom slučaju imaš vremena da se raspitaš za detalje! Veliki pozdrav, Djole P.S. Vidimo se kad dodješ za bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj vidi cuj se sa Novakom... on je imao doduse manji udes ... mislim da ima opcija da ti ponude ili pare ili popravku motora... a popravka motora bi bila bolja opcija... Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Gile, ja sam za polomljeni nos od osiguranja dobio 21 000 još pre nekoliko godina kada je ta kinta bila unekoliko ozbiljnija...i to baš od Wienera...sportska povreda, ali ne pravi razliku...bitno je da osiguranju od koga budeš tražio nadoknadu podneseš svu moguću medicinsku i drugu dokumentaciju vezanu za udes...i naravno, ako si osiguran preko posla verovatno i tamo možeš da izvučeš neku kintu...a rok za podnošenje zahteva je 2 do 3 godine (čini mi se da se računa od momenta završetka terapije) tako da u svakom slučaju imaš vremena da se raspitaš za detalje! Veliki pozdrav, Djole P.S. Vidimo se kad dodješ za bg E bas do pre nekoliko godina mogao si nesto i da naplatish a ovo danas je haos! Ma drzava nam je prsla totalno! Raspad sistema. Kada sam se skrsio pre 4 godine naplatio sam stvarno realan kesh a ovo danas je ludilo. Svi samo gledaju da te zavuku. Kada dodjem u Bgd zovem te pa se gledamo! PoZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...