Ninja66 2862 Napisano Decembar 15, 2006 Drug član, 2768 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 40 godina,otac dva sina, privatnik. Vozim motore (japanske) od 1982. i ne vidim kraj. Idol mi je g-din Jovic iz reklame za Coca-colu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 15, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao generacijo,da znas da ti je idol prva liga.I mene zezaju da sam kao on samo mi fali zadnja stavka[bliznakinjeeeee] :fcab: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 15, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Decembar 15, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Decembar 15, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 40 godina' date='otac dva sina, privatnik. Vozim motore (japanske) od 1982. i ne vidim kraj. Idol mi je g-din Jovic iz reklame za Coca-colu.[/quote'] Taj sam! (1960 god.) Pozdrav i dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 15, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, gospodine Jovicu :wink: Za bliznakinje cemo lako organizovana grupa sex-delikvenata na BJB ima i to na lageru a bogami i na raspolaganju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanTe 0 Napisano Decembar 15, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: SM Prijavi odgovor kao problematičan A "trecjeg" sina necjes da priznas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 16, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 16, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Gospodine Jovicu......Dobro Doshao! @AndrejP.Ako mozzesh poshalji mi tu lager listu...malo...da vidimo...proberemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2862 Napisano Decembar 16, 2006 Drug član, 2768 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bolje Vas nasao ! Hvala na recima dobrodoslice, i imao sam utisak da ste vrlo pozitivno drustvo. A sto se tice bliznakinja, zena mi je rekla da mogu ali samo jednom- da mi se ne svidi. :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Decembar 16, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosli ,,gospodine Jovicu'' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 16, 2006 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan welcome mr.jovic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mene zezaju da sam kao on samo mi fali zadnja stavka[bliznakinjeeeee] :fcab: Mene zezaju da mi od onoga fali samo koka-kola Dobrodosao Ninja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nice Mr. Jovic! Dobro nam dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Decembar 16, 2006 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 17, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mene zezaju da mi od onoga fali samo koka-kola Bas nemas srece prijatelju.! :baeh: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 17, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Decembar 17, 2006 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO DOSAO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 18, 2006 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Gos'n Jovicu.....oko bliznakinja: par znaci dve !!! :shock: :shock: :shock: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...