Mito_Maniac 80 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za pomenuti model par delova,pa ako neko ima u ponudi ili zna nekog ko ima molio bih za kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam za tebe samo sportski auspuh.Ako te interesuje saljem ti fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Imam za tebe samo sportski auspuh.Ako te interesuje saljem ti fotku. Pusti mi fotku,cenu i marku...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 22, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam original amortizer volana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan imam standardni njegov vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...