Stevan B. 635 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi bajkeri! Potrebni su mi sledeci delovi za cbr 900 jer je moja kobila dozivela havariju Dakle:rezervoar,prednja maska,drzac prednje maske,plastika repa desna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi bajkeri! Potrebni su mi sledeci delovi za cbr 900 jer je moja kobila dozivela havariju Dakle:rezervoar,prednja maska,drzac prednje maske,plastika repa desna... Imam nosac maske i rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Salji slike prijatelju! Koliko za rezervoar? Daj mi broj telefona jer sam u gradu pa da pogledam danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...