knezmoto 642 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu Dominator 500 godiste 90. Kod mene je vec dve ipo godine i presao sam sa njom oko 9500 km bez ikakvih kvarova. Pre 2 meseca sam kupio klr 600 polupan pa sad njega radim. Motor prodajem jer mi trebaju pare da sredim Kawu. Cenim ga 1500e. Moze i zamena za neki jeftiniji motor uz doplatu. Kineski choper i sl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Telefoni za kontakt 063/8392-015, 065/4048-433 i fiksni od 07 do 18h 015/762-538. Zoran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko nema nista za zamenu. Niko da sa manjeg da predje na veci motor. ??? Moze i neki auto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Burgman 150cc, 2003 god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Moze jedno pitanje? Sta ti je to od kutijice za alat desno, gore? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je to desno od kutije za alat? Ne znam. Motor je farban prosle godine, promenjenjene su gume i pinjon brzinomera. Predstoji mu zamena ulj a, filtera i stelovanje ventil a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko je bio udaren? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Greska drugar. Sudis knjizi po koricama a nisi je ni procitao. Motor je stgao iz Austrije pre 2 ipo godine sa paketom raznobojne plastike [ crveni stitnici rucki, zelena maska itd ] pa sam ga zato farbao. Ako je tamo i imao pad to je bila samo plastika. Znaci nesto lakse. Skoro sam kupio jedan polupan motor i veruj mi da znam kako to izgleda i sta sve strada. Ponude za skutere ne saljite, nisam zainteresovan. Seoski putevi su za enduro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog lepotana, http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38152.0 da malo prodiskutujemo? moze li vise slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo taze slika od juce. [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan I jos koja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog lepotana, http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38152.0 da malo prodiskutujemo? moze li vise slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...