N e g r o 307 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi rucka prednje kocnice za moju masinu, treba da ima posudu za kociono ulje i da ima mesto predvidjeno da se zavije retrovizor. LM, ja imam sve osim sto je polomljen deo gde se stavlja retrovizor, a treba mi bas. Izvolte, ko ima nek navali. ;D Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Jul 29, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan Ima cini mi se Bokilis sa foruma pa ga potrazi u imeniku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jul 29, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Кол'ко даш? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Po koliko nudis? A nisam, vidis, zvao Bokilica, sutra cu. U svakom slucaju me zanima cena, kao i da li imas istu takvu samo levu za kvacilo? Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 29, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u luisu za boldora original...i NE ODGOVARA Vidim da u gevari ima gomila ručica po ok cenama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jul 30, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Po koliko nudis? A nisam, vidis, zvao Bokilica, sutra cu. U svakom slucaju me zanima cena, kao i da li imas istu takvu samo levu za kvacilo? Pozz. 1500 динџи, а леву немам... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da u gevari ima gomila ručica po ok cenama Sta je tebi OK cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 30, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da u gevari ima gomila ručica po ok cenama Sta je tebi OK cena? 5-10 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo sa slike sto iksel nudi za 1500 kinti ima u gevari za 5-10 ojra, ko je onda lood? @iksel: u potrazi sam za obe rucice, pa ako ne nadjem par onda cu da pazarim od tebe ovu desnu. Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 30, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti hoćeš samo ručicu ili ceo "set" što ti je čovek pokazao, pa otuda i veća cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti hoćeš samo ručicu ili ceo "set" što ti je čovek pokazao, pa otuda i veća cena Sad procitaj moj prvi post: Treba mi rucka prednje kocnice za moju masinu, treba da ima posudu za kociono ulje i da ima mesto predvidjeno da se zavije retrovizor. LM, ja imam sve osim sto je polomljen deo gde se stavlja retrovizor, a treba mi bas. Znaci SET! Nisi obratio paznju na napisano... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 30, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan PRIZNAJEM...NISAM PAZIO NA ČASU :-X :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Pazario od Iksela, hvala. Pokusao da namestim i koliko vidim bice sexa. Sraf kroz koji ulazi ulje u crevo je kod mene sa rupom u centru, dok je na rucki odnosno mehanizmu u gornjoj trecini pa ce malo da se brusi sraf, a i kada sam stavio na volan i zategao srafove ostalo je jedno dve dlake lufta, taman toliko da se okrece pa moram i tu da izmislim nesto. Ali resavam, dotle ako sve proradi kako treba moze tema ode u trajni lock, za sada je lockujem samo dok ne potvrdim da sve radi. Hvala svima. EDIT 06.08.2009. Namestio rucku, sredio sraf sa dve deblje podloske i malo gumice, one dve dlake sredio sa limom od shelne ciji sam mehanizam odstranio pa ostao samo flah oko volana a preko toga rucka, i to je to. Ostalo da odsecem parce gume za poklopac posude za ulje da zadihtujem kako treba i to je sve. Final lock. Jos jednom hvala svima na ucescu u temi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...