miketa 325 Napisano Octobar 26, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto Akumulator , taj klizac , copava, gume, za lanac i lancanike mozda i iscupan je jedan od kablova koji ja mislim ide iz kocnice prednje ako sam dobro video Ceni se 3200e Ima rezervne plastike, inace je bivsi motor b.ristica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Octobar 26, 2018 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao da ga upalis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 26, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Nismo ga palili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 26, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Teško je reći da li to vredi te pare za koje se prodaje. Ako je korišćen za trke onda se njemu klip menja na 70 radnih sati, a ako je vožen "normalno" onda na 135 radnih sati. Na istoj satnici mu se menja i klipnjača zajedno sa oba ležaja i pinom... Tako je po fabričkom servisnom uputstvu. U realnosti, to naravno može mnogo više da izdrži i da se tera ali ako je odradio 200 radnih sati i ako je još pri tome korišćen za neke trke ili žešće teran i posle stajao 3 godine stvarno je pitanje kakvo je realno stanje tog motora. Hoću reći, ako se ne zna servisna istorija tog motora u koju možeš biti 1000% siguran, onda je to jedna veeeelika mačka u džaku za jako puno para po mom skromnom mišljenju... Ako bi ga upalio i provozao možda bi malo bolji utisak stekao šta kupuješ, ali opet ni to ništa ne znači ako mu ne znaš servisnu istoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 26, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Jasno minje Moj stari 2004 god je kad sam ga prodao imao 470sati i evo dan danas se vozi, nije vozen po trkama al polako kuca sate, sad ne znam koliko ima ali nista veliko nije radjeno na njemu osim redovnih stvari Raspitacu se jos sta i akko Jedino od tog stajanja ako nesto moze da strada ili istruli Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Octobar 26, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Većina narandžastih se vozi mnooooogo više bez otvaranja nego što mu piše u manualu. Ne samo kod nas nego skoro svuda po svetu. Profesionalnih trkača je jako malo, a oni odavno ne voze 4t, a još ranije su prestali da secaju ''teškaše'' od 450 kubika. Ostali i ako voze trke, voze laganije nego mnogi vikend vozači, tako da ta brojka radnih sati nije ništa posebno, ako motor nije kidan, pregrevan, lomljen, krivljen, itd. Meni ovako od spolja deluje okej, ostalo ćeš znati samo i samo kada ga upališ i provozaš, jer svi oni dok rade na leru, čuju se kao da su na samrti. Ja bih dao 2500 za ovakav motor, eventualno 100-200 preko. Ali nažalost svi ''hard enduro'' motori su precenjeni kod nas, a oni koji se mogu registrovati su em ređi od belog medveda, em koštaju previše. Ne samo narandžasti nego baš svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nidzo, A koliko bi dao za drz 2009 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Octobar 26, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Isto toliko Kepo, ni evro više ako je u ovakvom stanju. Ali džaba sam ja prethodnom vlasniku svog motora govorio koja je realna vrednost, čovek rekao toliko i mogao sam ili da platim ili nazad 500km prazne prikolice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 26, 2018 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dok sam jurio DRZ u takvom stanju po Vojvodini 2002 godiste je kostalo 2500e ni evro manje. Na strane tablice pride skoro svi bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Octobar 26, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Sa DRZ-om definitivno najviše preteruju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alecco006 2 Napisano Octobar 27, 2018 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz drustvo, vec par dana ne skidam oci sa ovog oglasa: https://www.polovniautomobili.com/motori/13015215/ktm-exc (KTM EXC 450 2006 preradjen u SM) Hteo bih da se prikljucim narandzastoj ekipi pa me sad zanima par stvarcica... Jel 3500e realno za ovakav motor? Na sta najvise da obratim paznju kod ovog modela ovog godista, ili uopsteno EXC-a? Sta im je boljka? Menjanje ulja, da li se radi na x sati ili x km? I na koliko? Ako imate jos neke savete slobodno pisite. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 27, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije realna ako pogledaš druge tog godišta. Ja sam moj prodao za 2600 i SM tockove za 300. EXC modeli do tog godišta, odnosno modeli sa RFS agregatom su vrlo dobri i verovatno najmanje problematicni modeli, što se kaže bulletproof. Po fabrici (ko to još poštuje) ulje se menja na 15 sati ili 100L goriva, ali staje 1.2L u odnosu druge motore gde ide 3 i više. Na kraju je matematika veoma slična, a zabava je uvek na strani KTMa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alecco006 2 Napisano Octobar 27, 2018 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, OverLord said: Cena nije realna ako pogledaš druge tog godišta. Ja sam moj prodao za 2600 i SM tockove za 300. EXC modeli do tog godišta, odnosno modeli sa RFS agregatom su vrlo dobri i verovatno najmanje problematicni modeli, što se kaže bulletproof. Po fabrici (ko to još poštuje) ulje se menja na 15 sati ili 100L goriva, ali staje 1.2L u odnosu druge motore gde ide 3 i više. Na kraju je matematika veoma slična, a zabava je uvek na strani KTMa. Jel mislis da moze da stavi vecu cenu zbog papira? Retko koji motor na oglasima ima papire (enduro preradjen u sm). Takodje ovaj motor se vodi na A2 (koju ja imam, nemam punu A), moze i zbog toga da nabije cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Octobar 27, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Isto je moj imao papire na a2. Nezahvalno je pričati o ceni. Svako ima neku svoju matematiku. Ne verujem da će to brzo da ode, pa možda nije loše da sačekaš, biće još ponuda kako zima dolazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alecco006 2 Napisano Octobar 27, 2018 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, OverLord said: Isto je moj imao papire na a2. Nezahvalno je pričati o ceni. Svako ima neku svoju matematiku. Ne verujem da će to brzo da ode, pa možda nije loše da sačekaš, biće još ponuda kako zima dolazi. Apsolutno si upravo sto se cene tice. Hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Narandzasti Pozdrav! Interesuje me dali se skidaju brezoni iz viljuske koji se doteze lanac na 950 adv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 3, 2018 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Skidaju se ti srafovi, problem može da bude da ih dugo nisu pomerali, oni čelik, viljuška aluminijum, oksid, voda nagovestavaju moguću igranku. U svakom slučaju lagano, pola kruga napred pa pola kruga nazad, neki sprej rost off.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Bice igranke, jedan je puko a drugi ko zavaren ne mrda uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 3, 2018 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pukao akcija je da se skine viljuška, odneses sve kod strugara, on skine te zalomljene, procisti navoj, kupiš dva nova šrafa i pesma. Ako ne može da skine onda u tim zalomljnima nareze navoj i napravi nove manjeg prečnika.... Sve već viđeno. Lek je zimi dok si dokon to skineš sve, ocistis, podmazes vratiš nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zextreme je napisao: Ako je pukao akcija je da se skine viljuška, odneses sve kod strugara, on skine te zalomljene, procisti navoj, kupiš dva nova šrafa i pesma. Ako ne može da skine onda u tim zalomljnima nareze navoj i napravi nove manjeg prečnika.... Sve već viđeno. Lek je zimi dok si dokon to skineš sve, ocistis, podmazes vratiš nazad. Tako ce i biti. Hvala zextreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Novembar 30, 2018 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Aj'mo nandžarasti, vreme je za ziNske teme... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa Gde mogu da nađem zadnju oprugu amortizera wp pds 8.0 kg Trenutno mi je 7.2 nm a to mi je zbog zenine kuhinje slaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 2, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano April 2, 2019 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan E nek si ga malo isprljao Evo da priložim i ja dve fotke za narandžastu ekipu (na žalost, nije moj ovaj 525, ali sam ga i terao kao da nije moj ) Šalim se - baš sam bio pažljiv - palio ventilator na vreme, kurblao ga da ne trošim anlaser i frajlauf i tako... Zaključio sam da mi treba nešto do 120 kg žive mase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 3, 2019 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...