GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema veze, ustedeo si sebi 6000,i onako bi ti se brzo pokvario (PS priznaj da si okasnio zato sto si uporedo gledao domaci but i guz,pa te zanelo ) Ne mogu vise da priznam. Ubio sam se. ;D Sledeci slican je 8500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dead man walking a i matematka je jasna: 6+0+0+0+5+8=19 8+5+0+0=13 19>13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad stigao mail s pitanjem koliko sam spreman da ponudim. Ne znam sta da radim, malo mi je sad sumnjivo. Sinoc zavrsena aukcija, a danas mail "koliko bi ti dao?". ??? A taman sam se malo oporavio od stresa ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6334 Napisano Januar 7, 2010 Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ponudi coveku koliko si mislio, vidis da te krenulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaze da moze da odhebe pobjednika ako mu ja ponudim vise, sto sam i uradio (citavih 100 tunti), ali problem je sto je London sad trenutno zatrpan snijegom i ni pobjednik (iz Londona) ne moze doci do njega da ga vidi. Avioni malo lete, pa malo ne lete... Ako ga ne proda za 5-6 dana, javit ce se, a dotle se mozda i malo otopi ovaj ice age....ah, stres se nastavlja. BTW, smanjio sam cijenu moje Honde drasticno uslijed ovih novih dogadjanja, pa ako se nekom pokvario KTM .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5807 Napisano Januar 7, 2010 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Borba se nastavlja, znači? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lap times from Virginia International Raceway. 1. Corvette ZR1, (2:51. 2. KTM X - Bow, (2:52.3) 3. Lamborghine LP670, (2:53.9) 4. Ariel Atom 3 (2:57.6) 5. Corvette Grand Sport (2:58. 6. Audi R8 (2:59.5) 7. Lotus Exiqe S 260 (3:05.0) 8. BMW M3 (3:05.4) 9. Porsche Cayman S (3:05. 10. Porsche Carrera S (3:05. 11. Jaguar XKR (3:06.4) 12. Ford Shelby GT500 (3:07.4) 13. Audi TTS (3:08.4) 14. Camaro SS (3:09.5) 15. Audi S4 (3:10. 16. Nissan Nismo 370z (3:12.0) 17. Ford Mustang GT (3:13.3) 18. Genesis Coupe 3.8 (3:14. 19. Mazdaspeed 3 (316:2) 20. Subaru WRX (3:16.6) 21. Mini Cooper Works (3:17.1) 22. Volkswagen GTI (3:19.3) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pali li neko svog KTM-a na kurblu ? Prvenstveno mislim na 625-ice ;D Kako vam to polazi za rukom - nogom :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 12, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan nikako mora da se nagne na stranu i opalish i nadash se da se kurbla ne vrati kako ne treba i da ti polomi nogu hebeno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan nikako mora da se nagne na stranu i opalish i nadash se da se kurbla ne vrati kako ne treba i da ti polomi nogu hebeno je Ovo pretpostavljam vazi za 500 cvajtak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pali li neko svog KTM-a na kurblu ? Prvenstveno mislim na 625-ice ;D Kako vam to polazi za rukom - nogom :-\ Ja sam palio na kurblu bez problema, ali nisam palio dok je hladan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam proslo leto samo na kurblu mlatio,sve standardno,prvo vreme sam verglao kao svinja i nije bas, dok nisam usao u stos,samo ga kresnes na malo,kratak hod u bocnom polozaju, ne vise od 6,7 cm, a uglavnom bez sauga i na hladno ali ga malo drzis na pola gasa za pocetak,zagrejan bez gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 12, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pali li neko svog KTM-a na kurblu ? Prvenstveno mislim na 625-ice ;D Kako vam to polazi za rukom - nogom :-\ Lagano vrtis radilicu dok ne pocne da pruza otpor (kompresija) i onda nastavis jos jedan "klik", vratis kurblu gore i udri. Ako imas dekompresor, pritisnes ga kad pocne kompresija, da lakse napravis taj extra klik. Malo mucenja i modrica je valjda standardno na pocetku, dok se ne uhodas, a onda ide sve kao dobar dan bez razmisljanja. (naravno, mora biti svjecica ok, nastelovano sve dobro i to ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 12, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan nikako mora da se nagne na stranu i opalish i nadash se da se kurbla ne vrati kako ne treba i da ti polomi nogu hebeno je Ovo pretpostavljam vazi za 500 cvajtak ? ma da, 495 iz 1983 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Lagano vrtis radilicu dok ne pocne da pruza otpor (kompresija) i onda nastavis jos jedan "klik", vratis kurblu gore i udri. Ako imas dekompresor, pritisnes ga kad pocne kompresija, da lakse napravis taj extra klik. Malo mucenja i modrica je valjda standardno na pocetku, dok se ne uhodas, a onda ide sve kao dobar dan bez razmisljanja. Pitao sam Stronsera nekoliko puta i on mi objasni ovako kao Mile. Sve logično i prosto. Ja probam, ono neće. On uzme, i upali. I tako u krug. Vozim kurblu sa sobom, a ne znam da je koristim, bezveze. Već sam se spremao da skinem tu motku, ali sam prodao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6334 Napisano Januar 12, 2010 Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako i ja pitao sstruju, objasnio mi i upalio hladan motor na drugu kurblu, meni treba bar 10 puta. Probam posle, nece - proba on, upali Dzaba teorija bez prakse, jos mu nisam usao u fazon, ali za par godina cu se valjda izvezbati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pali li neko svog KTM-a na kurblu ? Prvenstveno mislim na 625-ice ;D Kako vam to polazi za rukom - nogom :-\ nije fora paliti KTM-a na anaser vec na kurblu jer je u tome draz...palio sam 525 od drugara obezvano tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6334 Napisano Januar 13, 2010 Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Draz je kad nema anlaser, pa je lak, kad ga vec ima glupo je skakati na kurblu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zagrejan motor palim bez problema, svako kurblanje brrrm.. ali hladan - prvo jutarnje paljenje - ni da cuje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 18, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Naletio sam bas na ovog Srdjanovog belog Duke III, i pogodio se sa covekom , to jest kupio ga. Da li zna neko nesto o ovom motoru, mislim konkretno ovom ? I kako ovaj motor, sad mislim na ovaj motor uopste, onako, za ne daj boze, podnosi malo duzi put, npr, do Ljubljane ili do mora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa nije ti to isto,ovako ce ti se pokvariti oko Zagreba pa ces imati gde da ga popravljas a ka moru ce ti se pokvariti na nekom brdu,a gde ces tu naci delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 18, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I kako ovaj motor, sad mislim na ovaj motor uopste, onako, za ne daj boze, podnosi malo duzi put, npr, do Ljubljane ili do mora ? Ja sa mojim motorom (isti agregat, a ostalo dosta slicno) idem redovno na relaciji BG-HN. Sto se opterecenja agregata tice, nemoj da brines, imas snage na raspolaganju koliko hoces (narocito u visim obrtajima, imas utisak kao da vozis dva cilindra a ne jedan) i prilicno dugacak prenos (max brzina je 200km/h), putna brzina ti je bez ikakvih problema 140-150 km/h. Vibracije su na novim modelima rijesene stavljanjem balans osovina u agregat, tako da nemas tresenje kao na starijim modelima. Problem ti mogu predstavljati zastita od vjetra (lako rjesivo za 50-ak eurica) i tvrdo sjediste. Na mom motoru je za sve van grada ili staze nepodnosljivo, problem sam rijesio sa aftermarcet gel sjedistem koje je sire i odmah prijatnije za guzove. Sjediste na Duke III je slicnog oblika kao kod SM-a, ali nisam sjeo na njega, tako da je ono mozda malo bolje, nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 18, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam uz njega dodatno sediste, malo vise ali mnogo mekse. To sam pitao, znam ja da ce on izdrzati, ali kako ce meni da bude ? Koliko je jaka stuja vetra, video sam da se moze naci dodatni vizircic, ali koliko on stiti ? Koliko se na sedistu moze izdrzati neprekidno ? A, na kraju, kolika bi mogla biti konstantna putna brzina na autoputu da to ne steti mnogo masini ? Hvala Evil, i sta god znas o ovome, molim te pricaj tj, pisi ! A opet da ponovim, konkretno me interesuje da li neko zna nesto bas o ovom bivsem Srdjanovom motoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 18, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je jaka stuja vetra, video sam da se moze naci dodatni vizircic, ali koliko on stiti ? Bez vizira ja ne mogu da izdrzim vise od 5 minuta pri 120km/h na auto putu, jedino da se malko spustim, ali opet nije fino (visok sam 188cm). sa vizirom nemam nikakvih problema, vjetra nema Koliko se na sedistu moze izdrzati neprekidno ? Pa zavisi koliko si konformista, meni je na svakom motoru sat(-ipo) do dva sata iz komada maximum koji mogu da izdrzim, a da psihicki ne obolim. A, na kraju, kolika bi mogla biti konstantna putna brzina na autoputu da to ne steti mnogo masini ? Pazi ovako, u sestu ne mozes ni da ubacis bez 110-120 km/h Tako da mozes npr. 150 km/h bez problema da sistris... Od kada sam stavio kofer najcesce ne idem preko 135-140km/h (pise na koferu da ne preporucuju da se ide preko 130km/h), cesto je prepunjenjun i preopterecen pa ne bih da ga izgubim bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 18, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala. Pretpostavljam da nosac kofera i vizir mogu naruciti samo u Pro motu. Znas li mozda cene okvirno ili neki drugi izvor za nabavku delova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...