Desmo 3402 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ne sviđa mi se ADV i čini mi se da je veći od SE a sa mojom visinom jedva sam stajao na "malom" 640. Na vetar sam navikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 17, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je SE visi od ADV, sto u klirensu sto u visini sedista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim, u pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 17, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je preozbiljan i brutalniji je od ADV ali pitanje je da li ti treba ta namena. Vesanje je ozbiljnije nego na ADV, rezervoar 14L i domet je nekih 180-200km. Do 140 km/h prijatna voznja ali preko toga ne mozes da se drzis kao i na svakom nakedu. Na suvom terenu odlican i nudi mnogo vise nego sto tebi treba. Na mokrom 200kg kada krene negde niko ne zaustavi vise. Meni je predobar motor. I da, visi je od ADV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 17, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja ne znam koliko super endura ima u srbiji, mozhda 2 - 3? meni je to do jaja motor... samo je ladno zimi jer nema nikakvu zashtitu od vetra... koma mi je ulepshao par dana kad sam uzeo da ga probam... kad budem imao para da zadrzhim afriku uz njega odmah ga pazarim... nisam se lozhio ni na jedan motor kao na taj... u trecoj na tochak kad sam krenuo da obidjem neka kola a visok.. a akrap... majko mila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste rekli Koma pomislio sam na Marka al nema veze, dobro je da imamo naseg Komu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Šta li se ovom desilo http://www.polovniautomobili.com/oglas2657865/ktm_950r/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 20, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je zalutao u Sbiju i sad, pošto ne zna da se vrati svojoj kući, pokušava ovde da nađe svoj novi dom. A da bi to uradio možda će čak morati da menja prezime ili broj socijalnog osiguranja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 20, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan smeshno mi je shto gledam taj oglas vec mesecima i totalno sam ubedjen u nelegalnost motora ali nikako da pozovem choveka.... zamisli sve vreme on prodaje legalan motor koji mozhe da se registruje itd... a niko ga ne zove jer je jeftin chak je i spustio cenu sa 3500 na 3100 u jednom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan smeshno mi je shto gledam taj oglas vec mesecima i totalno sam ubedjen u nelegalnost motora ali nikako da pozovem choveka.... zamisli sve vreme on prodaje legalan motor koji mozhe da se registruje itd... a niko ga ne zove jer je jeftin chak je i spustio cenu sa 3500 na 3100 u jednom trenutku zovi da ti ne bude žao posle :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan smeshno mi je shto gledam taj oglas vec mesecima i totalno sam ubedjen u nelegalnost motora ali nikako da pozovem choveka.... zamisli sve vreme on prodaje legalan motor koji mozhe da se registruje itd... a niko ga ne zove jer je jeftin chak je i spustio cenu sa 3500 na 3100 u jednom trenutku zovi da ti ne bude žao posle :D Prodat je motor,zvao sam ja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Molim te reci da je bio regularan, čisto da maltretiram Rusica :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije lik hteo da prica,samo je rekao da je prodao motor i cao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je bio čist, al istina tako s vremena na vreme naleti nešto jako povoljno ali to retko ili nikad stigne do oglasa Nego ne znam gde da nadjem ovakav štender ako bi kupio motor: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 27, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 29, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dakar Clip 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DCiPedMQnJo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom treba http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/87671-sjediste-za-ktm-exc-2012/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 12, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8xfpU0yIpG4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan " Još jedan proizvođač bilježi rekordan porast prodaje u prošloj godini, ovaj put se radi o KTM-u i porastu od gotovo nevjerojatnih 32%. U brojkama bi to bilo 107.142 prodana primjerka. U financijskom rezultatu radi se o 610mil€ fakturirane vrijednosti. Odmah se treba ograditi i napisati da se porast odnosi na nova tržišta, konkretno Indiju i SAD no vrlo agresivan marketing., širok izbor motocikala i najbitnije, vrhunski motocikli očito donose rezultate. KTM-ov management je među prvima prepoznao tržišne tokove te se vlasničkom strukturom i gamaom novih proizvoda okrenuo ka Aziji koja u ukupnom rezultatu ne samo da pokriva pad prodaje na starom kontinentu nego i u ukupnom rezultatu bilježi porast. Prema statistikama potvrđenim od KTM-ovog CEO, indijsko tržište je u 2012. godini naraslo deset puta a najprodavaniji motocikl je Duke 200. Za one koji prate statitstiku, napomenimo još da je tržišni udio KTM-a u Europi u 2012. godini dosegao respektabilnih 7,5%. " - motori.hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi bili i malo jeftiniji, konkretno za naše tržište, bili bi u još većem porastu. No, puste želje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kvari se i ljudi opet kupuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li se kvari, ali ja bih jedan 990 ADV, pa nek´ se kvari do mile volje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Narandžasti drugari, ako imate nekog kolegu sa 640 SM-om a da je mlađi od 10godina, rado bih menjao http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/88737-suzuki-bandit-650-s/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...