Jump to content

Moto Zajednica

KTM - narandžasta ekipa

Recommended Posts

• Drug član, 1364 postova
  • Motocikl: Air cooled flat six

Ne sviđa mi se ADV i čini mi se da je veći od SE a sa mojom visinom jedva sam stajao na "malom" 640. Na vetar sam navikao :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 795 postova

Motor je preozbiljan i brutalniji je od ADV ali pitanje je da li ti treba ta namena. Vesanje je ozbiljnije nego na ADV, rezervoar 14L i domet je nekih 180-200km. Do 140 km/h prijatna voznja ali preko toga ne mozes da se drzis kao i na svakom nakedu. Na suvom terenu odlican i nudi mnogo vise nego sto tebi treba. Na mokrom 200kg kada krene negde niko ne zaustavi vise. Meni je predobar motor.

I da, visi je od ADV

• Podržavam 1

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

ja ne znam koliko super endura ima u srbiji, mozhda 2 - 3? meni je to do jaja motor... samo je ladno zimi jer nema nikakvu zashtitu od vetra... koma mi je ulepshao par dana kad sam uzeo da ga probam... kad budem imao para da zadrzhim afriku uz njega odmah ga pazarim... nisam se lozhio ni na jedan motor kao na taj... u trecoj na tochak kad sam krenuo da obidjem neka kola :) a visok.. a akrap... majko mila... :D

• I N S T R U K T O R, 1209 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Izgleda da je zalutao u Sbiju i sad, pošto ne zna da se vrati svojoj kući, pokušava ovde da nađe svoj novi dom.

A da bi to uradio možda će čak morati da menja prezime ili broj socijalnog osiguranja :) .

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

smeshno mi je shto gledam taj oglas vec mesecima i totalno sam ubedjen u nelegalnost motora ali nikako da pozovem choveka.... zamisli sve vreme on prodaje legalan motor koji mozhe da se registruje itd... a niko ga ne zove jer je jeftin :D chak je i spustio cenu sa 3500 na 3100 u jednom trenutku :)

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

smeshno mi je shto gledam taj oglas vec mesecima i totalno sam ubedjen u nelegalnost motora ali nikako da pozovem choveka.... zamisli sve vreme on prodaje legalan motor koji mozhe da se registruje itd... a niko ga ne zove jer je jeftin :D chak je i spustio cenu sa 3500 na 3100 u jednom trenutku :)

zovi da ti ne bude žao posle :D :D :D

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

zovi da ti ne bude žao posle :D :D :D

Prodat je motor,zvao sam ja :'(

• Drug član, 1364 postova
  • Motocikl: Air cooled flat six

Ne verujem da je bio čist, al istina tako s vremena na vreme naleti nešto jako povoljno ali to retko ili nikad stigne do oglasa

Nego ne znam gde da nadjem ovakav štender ako bi kupio motor:

WhiteRimTrail015.jpg

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

" Još jedan proizvođač bilježi rekordan porast prodaje u prošloj godini, ovaj put se radi o KTM-u i porastu od gotovo nevjerojatnih 32%. U brojkama bi to bilo 107.142 prodana primjerka. U financijskom rezultatu radi se o 610mil€ fakturirane vrijednosti. Odmah se treba ograditi i napisati da se porast odnosi na nova tržišta, konkretno Indiju i SAD no vrlo agresivan marketing., širok izbor motocikala i najbitnije, vrhunski motocikli očito donose rezultate.

ktmsxaccion201367.jpg

KTM-ov management je među prvima prepoznao tržišne tokove te se vlasničkom strukturom i gamaom novih proizvoda okrenuo ka Aziji koja u ukupnom rezultatu ne samo da pokriva pad prodaje na starom kontinentu nego i u ukupnom rezultatu bilježi porast. Prema statistikama potvrđenim od KTM-ovog CEO, indijsko tržište je u 2012. godini naraslo deset puta a najprodavaniji motocikl je Duke 200. Za one koji prate statitstiku, napomenimo još da je tržišni udio KTM-a u Europi u 2012. godini dosegao respektabilnih 7,5%.

69574390dukeaction02102.jpg

" - motori.hr

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10

Kad bi bili i malo jeftiniji, konkretno za naše tržište, bili bi u još većem porastu. No, puste želje...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja