Duke 25 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Bez vizira ja ne mogu da izdrzim vise od 5 minuta pri 120km/h na auto putu, jedino da se malko spustim, ali opet nije fino (visok sam 188cm). sa vizirom nemam nikakvih problema, vjetra nema Pa kad si mator. Ja sednem i odem u Kragujevac i ne skidam se ispod 180 km/h. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan video sam da se moze naci dodatni vizircic, ali koliko on stiti ? Imam vizir, jednom sam ga stavio i skinuo jer ne pomaže preko 140 km/h Hoćeš da kupiš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se na sedistu moze izdrzati neprekidno ? Pošto na ovom motoru zabavi nema kraja, može se izdržati neprekidno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan A opet da ponovim, konkretno me interesuje da li neko zna nesto bas o ovom bivsem Srdjanovom motoru ? Zna moj ćale. Učitane su sportske mape tako da u svim brzinama ima linearan odziv na gas, tako da se vozi glatko i bez cimanja, kao da imaš bar dva cilindra. Pazi na oduzimanje gasa. Auspuh je modifikovan pa imaš bar 3 ks više, ne bacaj pare na Akrap. Motor je redovno održavan, samo vidi da li nasleđuješ garanciju. Sedi, vozi i ne razmišljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 18, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan To je i meni bilo receno, sve od reci do reci, al' rekoh, da proverim, I promenjena mu je zadnja plastika, ali kad se skinu plastike sve je novo, bas novo, pa sam se pitao koliko je ozbiljan razlog menjanja plastike, mada je sve ostalo besprekorno, receno mi je da ga je neko zakacio dok je stajao i polomio mu plastiku, a jeftinije mu bilo da stavi novu nego da faba, posto valjda sa tim radi...'''bem li ga.. Ostalo je sve novo, presao oko 8000 km. Da, kupio bih onaj vizir, ako moze i ona sitnica od cene ? Jel' ima mozda veci, da bolje stiti od vetra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 18, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala. Pretpostavljam da nosac kofera i vizir mogu naruciti samo u Pro motu. Znas li mozda cene okvirno ili neki drugi izvor za nabavku delova ? Nema na cemu, vazda Najbolje je u proMoto-u, tamo imas original djelove. Ja sam sve to uzeo u CG, narucio zajedno sa motorm. Nosac kofera je cini mi se 125 eura. Bez vizira ja ne mogu da izdrzim vise od 5 minuta pri 120km/h na auto putu, jedino da se malko spustim, ali opet nije fino (visok sam 188cm). sa vizirom nemam nikakvih problema, vjetra nema Pa kad si mator. Ja sednem i odem u Kragujevac i ne skidam se ispod 180 km/h. ;D Mator? Nisam ja mator nego konformista po tom pitanju, zna se za sta koje vozilo sluzi, necu da mucim sebe, mazohizam ne gotivim. Imam vizir, jednom sam ga stavio i skinuo jer ne pomaže preko 140 km/h Ni jedan vizir ne pomaze preko 140km/h (realno 160 km/h), na svakom motoru moras da zalegnes (cast izuzecima iz touring klasa). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, kupio bih onaj vizir, ako moze i ona sitnica od cene ? Jel' ima mozda veci, da bolje stiti od vetra ? Veći vizir za Duke 3 nema a da je baš za njega pravljen, ovaj sam platio 60 Eur u ProMoto, pošto je samo jednom korišćen i nema ni najmanju ogrebotinu primereno bi bilo 45 Eur :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 18, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno !!! Hvala i na popust na cenu ! Poslacu ti adresu na pp, pa mozes da mi posaljes brzom postom, ili vec nekako drugacije ako imas ti neku bolju ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno !!! Hvala i na popust na cenu ! Poslacu ti adresu na pp, pa mozes da mi posaljes brzom postom, ili vec nekako drugacije ako imas ti neku bolju ideju. o.k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio cene novih motora (KTM) nisu iste kod nas i u CG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih nekako zabranio vizire i kofere za KTM. To je čista jeres. Da se ne uvrede kolege, ali liči kao da se spremamo za put na banjsko lečenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 19, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Zasto, to mu samo povecava upotrbljivost. Ako je za svaki dan po gradu, bez vizira i kofera, ako hocu malo negde i da odputujem, stavim vizir, kofer, gel sediste, prilagodim ga za putovanje. To je kao da imam dva motora ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, ja te znam kao pribranog i razumnog čoveka. Kada se popneš na tu furiju od motora, dođi da se ponovo upoznamo. Ostaće samo sećanje na mirnog i tihog jasminka VIR-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, ja te znam kao pribranog i razumnog čoveka. Kada se popneš na tu furiju od motora, dođi da se ponovo upoznamo. Ostaće samo sećanje na mirnog i tihog jasminka VIR-a... Bas tako vlilis ,proslo ljeto si bio svjedok kako narandzasti motor izvuce iz covjeka njegovu tamnu stranu :D ;D Jedno pitanje za vlasnike KTMa ,kako doci do dijelova u Srbiji ,koja je razlika u cijeni u odnosu na one na njihovom sajtui koliko se ceka na dijelove? Ja sam porucio lamelu i jos neke sitnice kod jednog dilera i na 135e mi trazi jos 50e za uslugu ??? isporuka za mjesec dana ,posto sam glup prihvatio sam , za jos koji euro mogao sam otici do Beca i sam kupiti ;D ,a i prije bi se vratio ,pjeske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano Januar 19, 2010 Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti sad zao sto si prodao Afriku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti sad zao sto si prodao Afriku ;D Jos je rano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 19, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko, ja te znam kao pribranog i razumnog čoveka. Kada se popneš na tu furiju od motora, dođi da se ponovo upoznamo. Ostaće samo sećanje na mirnog i tihog jasminka VIR-a... Za sada ostajem isti,em je zima, em sam sad za Novu godinu operisao herniju ( nekako mi bruh ili kila zvuce nekako kilavo), tako da jos bar mesec i po dana necu (ne bih smeo) sesti na motor. Imao sam ja vec duke II iz 2005, tera te na gas iz dva razloga, prvi je sto ti lepo kad das gas, a drugi sto ako ne das gas, trese, cima, trokira tako da ako hoces da nastavis put moras da mu stisnes gas. Jednom mi je usled vibracija, na sred auto puta otpala poluga menjaca, odsrafilo se , olabavilo pa spalo, sva sreca, stao sam i polako se vratio i skupljao delove po auto putu i sve skupio, nasrafio i nastavio put. Nije Duke za terensku voznju jer kad ti se odsrafe neki delovi i otpadnu ne mozes kasnije da ih nadjes u travi :D ! Jedva cekam da sednem i da se malo provozam. Kad sam ga prvi put video na sajmu, pola sata sam sedeo na njemu i vikao brrrm, brrrm, sve dok me nisu oterali. Sad sam ga kupio i mogu do proleca po ceo dan da sedim na njemu i vicem brrrm, brrrm do mile volje. A kad dodje prolece.....upoznacemo se ponovo, ako da bog ! Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko BRAVO!!!!!!!! ;D ;D ;D A za KTM ekipu, POZDRAV!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan A za KTM ekipu, POZDRAV!!!!! Valjda ćeš se vratiti u ekipu kad završiš SV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 21, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako i gde da kupim nosac kofera za KTM DUKE 690, a da nije u Pro moto-u ? Danas sam zvao i odvalili su mi cenu od 175 eura samo za dve sipkice, bez platforme. Ja sam na svakom motoru imao nosac kofera i kofer, nakupovao sam ih boze pomozi koliko, cak sam imao kofer i na hondi 954, svi su bili novi, uglavnom GIVI, i to je sve, ma koliko komplikovano bili , izlazilo do 90 eura, Evil zoo rece da je njegov platio 125, ajde i toliko, ali me sad bas iznerviralo koliko su zaracunali svoju proviziju. Ne volim te nase uvoznicke vacaroske fore, bas me to iznerviralo. Ne zalim da platim nesto sto vredi. Ako je ta cena priblizna i vani, jbg, o.k. platicu, onda je kriv KTM sto je skup, ali ako nije, i ako sam spao na to da me vacarosi snabdevaju delovima i servisiraju motor, onda mi ni takav motor ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Januar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Scubi, ima da ga opravi da bidne k'o fabrički Jasminko, ja sam mislio da sam najgori ali tebe drma kriza drugog puberteta samo tako ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 21, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ce se javim Scubi ! Moram da ga nadjem negde i da ga snimim kako izgleda da moze majstor da ga napravi. Aj frljni mi tel. na PP. A sto se tice Drugog puberteta, ja sam to odavno prelezao ( nekad i presedeo ili cak prestojao, zavisno od situacije). Ja vise zene i ne gledam, samo motore i... poneku ...devojku... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Januar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, isti si ja ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako i gde da kupim nosac kofera za KTM DUKE 690, a da nije u Pro moto-u ? a nadjes to i ostalo na ... http://www.ktmteamwest.com/oxid/index.php?sid=ea81a719fbdabb1f6c3d1f525124b690&cl=search&cnid=d2da7c459a2ebf901222599d3e609e35&searchcnid=72b14ded5c0927612cf08edce1c1e135&searchmanufacturer=fa6071ddb2e9240964a534212c30903c&pgNr=1 ... i neko ti donese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Januar 21, 2010 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh i sliku, stavlja se na mesto rukohvata za suvozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...