Jump to content

Moto Zajednica

KTM - narandžasta ekipa

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 469 postova

Ajd iskreno i trezveno, ljudi iz narandazastog tabora, dajte misljenje...

Isplati li se, ili kako drugacije formulisati, vredi li tih novaca, kupiti ovde u Srbiji Novog KTM DUKE 390, za trenutno cenu otprilike oko 6000e???

+-registracija servis trtmrt

Ozbiljne su to pare za takvo nesto, jedva cetristotinak kuba, 44 konja, nevoljno suvozacevo mesto, pitanje Plezira za duze relacije, za grad naravno valja al to moze i 10 puta jeftinije...

Treba li biti dovoljno lud ili jednostavno bogat, da bi se takvo nesto opusteno kupilo?

:neznam:

:ktm:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Isplati li se, ili kako drugacije formulisati, vredi li tih novaca, kupiti ovde u Srbiji Novog KTM DUKE 390, za trenutno cenu otprilike oko 6000e???

Ozbiljne su to pare za takvo nesto, jedva cetristotinak kuba, 44 konja, nevoljno suvozacevo mesto, pitanje Plezira za duze relacije, za grad naravno valja al to moze i 10 puta jeftinije...

Treba li biti dovoljno lud ili jednostavno bogat, da bi se takvo nesto opusteno kupilo?

A što ne bi za tih 6000e uzeo znatno bolji (i MALO stariji) motor? Ja bih možda kupio nov motor al' kad mi gubitak vrednosti ne bi bio bitan.

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

Kolega je kupio R1 u savrsenom stanju pa je poslije toga polozio vozacki ispit za motor. Nakon sto je na njega stavio sve sto se moze staviti (Akrapovic, fensi diskove i lancanik, Rizoma rucka i rucice, pancirna crijeva...) i nakon 3 godine borbe s tim motorom probao je moj KTM LC4 sa supermoto kotacima. Nije poslije toga sjeo na R1 i ubrzo ga je prodao. Zasto? Zato sto je na KTM-u konacno poceo voziti, konacno nije preguravao motor kroz krivinu i konacno su ga prestali boljeti zglobovi poslije voznje od straha i stiskanja rucki.

Kad je prodao R1 kupio je Duke690 i na tom motoru se nasao. Brijem da bi sezonu-dvije na ovom manjem 390 jos brze napredovao u voznji i jos bolje se snasao. 44 konja na tu kilazu i za ono za sto je Duke namjenjen uopce nije malo kako se cini.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 323 postova
  • Motocikl: ktm duke 690

Glupo je porediti šta možeš kupiti polovno za te pare jer je u pitanju nov motocikl pa je logično porediti ga sa novim koji košta 6,000(kawasaki er6n recimo). Poenta je da dobijaš laganog nejkeda pristojne snage i odziva na gas koji će biti zabavan za vožnju a opet dobar i kao gradski motor za provlačenje kroz saobraćaj. Svakako nije za duža putovanja ili vožnju po autoputu i sigurno da kome za to treba neće gledati taj motor za te pare. Inače sigurno da nije slab jer XTX(ili bolje mt03) ima 45 ks a značajno više kila pa ga ljudi voze.

• taj sam, 175 postova
  • Motocikl: Bandit 600

@simon 69

U zdravlju da se navozaš

daj molim te kada budeš imao priliku svoje utiske napiši.

Interesuje me ovaj motor.

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Hvala d4do :zdravo:

Danas sam malo isao u voznju,pokusavam ja vec neki put da se nadjem na "cupavim" tockovima i mislim da sam odabrao pravi motor.Bilo sta da ti sad napisem i dam komentar bi bilo prerano a ja sam ti poseban tip(priznajem)pa sam ga ipak poceo rastavljati da to malo zategnem,dostelujem,cacnem :lud:

1051mz.jpg

Kupio sam ga sa namerom da nista ne diram ali je jace od mene.Ne radi mi kontrolna lampica od dugog svetla :stabre:

radovi.jpg

• Podržavam 2

Lijep motor! :takoje:

Imas li sliku kontrolne table? Zanima me sta rade oni prekidaci izmedju lijevog retrovizora i prekidaca grijaca rucki.

To su komande za Tripmaster,u voznji da ne sklanjas ruku sa kormana.Tri crvena dugmeta su zamena za ona tri na tabli a dva plava su komanda za Roadbook,kad imas,da listas gore-dole.

oprema5.jpg

To su komande za Tripmaster,u voznji da ne sklanjas ruku sa kormana.Tri crvena dugmeta su zamena za ona tri na tabli a dva plava su komanda za Roadbook,kad imas,da listas gore-dole.

oprema5.jpg

:takoje:

...nadao sam se da cu vidjeti Roadbook na motoru, zato sam pitao.

Zgodno, razmislit cu o tome. :stabre:

Mozda i bude,polako :hej:

Evo jedan sredjen po mom ukusu iz mozda iste godine. Veliki sam ljubitelj rally motora.

http://www.ebay.de/itm/KTM-640-LC4-Adventure-R-Rally-Roadbook-Tripmaster-SR-Racing-Enduro-Reiseenduro-/300863413349?pt=Motorr%C3%A4der&hash=item460cdb5c65

Bas me zanima na koliko ce aukcija zavrsiti, napucan je sa skupom opremom. :takoje:

Sunce mi danas izvuklo KTM-ove iz garaze. Napravio sam djir od 50-tak km sa Adv i prvi utisci su ipak pozitivni jer sam pomalo bio skeptik da to nece meni bas odgovarati.

Sa SMC prelaz na Adv otkriva velike razlike i saznanje da ta dva motora imaju isto samo ime.Voznja jednog i drugog je potpuno drugacija a to mi i odgovara jer koja je svrha imati dva slicna ili ista motora.

Ovaj "mali" crni je bezobrazan,tvrd,ostar,divlji a Adventura meka,nezna i pitoma kao "jagnje" spram SMCa.

dsc1102nk.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja