Jump to content

Moto Zajednica

Grad Novi Sad policiji poklonio skutere

Recommended Posts

• Drug član, 1694 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

Sretao sam ih juce po Novom Sadu i meni bas odlicno izgledaju. Mislim da ce ovaj potez definitivno uticati na povecanje bezbednosti saobracaja u gradu. Mene slobodno mogu da zaustavljaju radi rutinskih kontrola. Ne smeta mi to kao nekima ovde. Ljudi samo rade svoj posao. Iskreno se nadam da ce konacno uvesti red u moto saobracaj u gradu. Pun mi ku*ac vise onih pozera sto zadnjace i napaljenih skuter klinaca bez kacige.

Neka u tvom selu uvode sta hoce ,neka ti tamo izgledaju odlicno i neka te rutinski kontrolisu i drkaju i uvode red a nas pozere sto vozimo na zadnjem neka ostave miru  ,namerno im necu stajati iako imam sve legalno i svu opremu  8)

Interesantan stav....vredan razmišljanja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Slusajte sada ovo...bio ja malopre na moto skupu u Vajskoj i lepop se zabavio sa prijateljima i izvadim ja isprave da pogledam nesto i vidim da imam saobracajnu od Super Tenere??????????????????????????????????????????????? samo sto me slog nije udario...ja promislim i setim se da je ta DEBILCINA NA TOM SKUTERU...pored mene zlostavljao i nekog decka na Teneri...i da mi je GLUPI MAJMUN dao saobracajnu od Tenera a moju je verovatno dao njemu.......okrenem 988 da nadjem coveka ono nista niko mi se nejavlja na fon....posle dobijem informaciju da je motor prodat NN licu........i koga sad boli k....c sto je mene neki MAJMUM NA SKUTERU sjebao.......ja sutra treba da putujem za Kraljevo a nema saobracajnu sbog GLUPOG KRETENA koji nazna da radi svoj posao.....a bitno je da mi se bacio pod tockove da me zaustavi........i sta sad??????? NISTA

Bitno je da meni pojedinci kazu da ce ti DEBILI voziti te skutere za koji dan bolje nego ja svoj motor......a kada sam im odgovorio koliko sam na drumu ADMINISTRATOR mi je poslao poruku na PP da ovo nije kafana nego fino motorasko drustvo gde niko nepsuje i svi su jako fini a da cu ja biti banovan ako valjda jos nekome odgovorim na prozivku??????????????????????????????????

Strasno nema reci a ni svoju saobracajnu koju sam platio pre 10 dana 18000 smrdljivih dinara.........a ko me i jebe kada sam kretenu uopste i stao da me drka....a sad ce verovatno oni da mi donesu saobracajnu i da se izvine zbog neprijatnosti koje sam doziveo........

I Sta sad?????????????

• Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

Slusajte sada ovo...bio ja malopre na moto skupu u Vajskoj i lepop se zabavio sa prijateljima i izvadim ja isprave da pogledam nesto i vidim da imam saobracajnu od Super Tenere??????????????????????????????????????????????? samo sto me slog nije udario...ja promislim i setim se da je ta DEBILCINA NA TOM SKUTERU...pored mene zlostavljao i nekog decka na Teneri...i da mi je GLUPI MAJMUN dao saobracajnu od Tenera a moju je verovatno dao njemu.......okrenem 988 da nadjem coveka ono nista niko mi se nejavlja na fon....posle dobijem informaciju da je motor prodat NN licu........i koga sad boli k....c sto je mene neki MAJMUM NA SKUTERU sjebao.......ja sutra treba da putujem za Kraljevo a nema saobracajnu sbog GLUPOG KRETENA koji nazna da radi svoj posao.....a bitno je da mi se bacio pod tockove da me zaustavi........i sta sad??????? NISTA

Bitno je da meni pojedinci kazu da ce ti DEBILI voziti te skutere za koji dan bolje nego ja svoj motor......a kada sam im odgovorio koliko sam na drumu ADMINISTRATOR mi je poslao poruku na PP da ovo nije kafana nego fino motorasko drustvo gde niko nepsuje i svi su jako fini a da cu ja biti banovan ako valjda jos nekome odgovorim na prozivku??????????????????????????????????

Strasno nema reci a ni svoju saobracajnu koju sam platio pre 10 dana 18000 smrdljivih dinara.........a ko me i jebe kada sam kretenu uopste i stao da me drka....a sad ce verovatno oni da mi donesu saobracajnu i da se izvine zbog neprijatnosti koje sam doziveo........

I Sta sad?????????????

ništa....nikom ništa....verovatno češ drugi put proveriti koje ti dokumente vračaju,zar ne?

Preporučujem da odeš u SUP i prijaviš da si izgubio saobračajnu,izvadiš duplikat i voziš dalje.....a možeš i bez saobračajne....tako je zanimljivije i više adrenalinski... ;)

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

1.Otvori novu temu Tipa:"Trazi se Tenerista",nema ih bas tako puno u NSu.

2.Ostavi broj telefona u Sajkaskoj na prijavnici,verovatno ce i Tenera traziti svoju saobracajnu.

3.Pusti buvu po Miseluku,kod drugara,po komsiluku,...NS je mali grad ima sanse da ga nadjes.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Nasao sam ga....decko nije imao pojma da nosi moju saobracajnu, sutra cemo se naci i zamenicemo se........a o pandurima na skuterima vise necu nista komentarisati....a potrudicu se sada da ja  njega nadjem na drumu pa da ga pitam gde mu je mozak?????

Nisam 3 godine napravio nikakav prekrsaj ni sa motociklom a ni sa autom.......a onda mi se budala baca pod tockove da pogleda moje isprave i sta je video???? samo je napravio sranje a nije ni svestan......

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

I Sta sad?????????????

ništa....nikom ništa....verovatno češ drugi put proveriti koje ti dokumente vračaju,zar ne?

Preporučujem da odeš u SUP i prijaviš da si izgubio saobračajnu,izvadiš duplikat i voziš dalje.....a možeš i bez saobračajne....tako je zanimljivije i više adrenalinski... ;)

A zasto bi decko vadio duplikat i ponovo placao drzavi zbog neprofesionalnosti sluzbenika kojeg placa ta ista drzava? Zasto sluzbeno lice nece snositi ama bas nikakve posledice za svoju gresku? Eto ja vec osecam adrenalin a nisam ni blizu motora...

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

po novom zakonu policajac je uvek u pravu. i ako ti je on dao saobracajnu od super tenere ko si ti da njegov sud dovodis u pitanje? valjda on zna. ;D ;D ;D ;D

A zasto bi decko vadio duplikat i ponovo placao drzavi zbog neprofesionalnosti sluzbenika kojeg placa ta ista drzava? Zasto sluzbeno lice nece snositi ama bas nikakve posledice za svoju gresku? Eto ja vec osecam adrenalin a nisam ni blizu motora...

nisam ni rekao, da bi morao to da uradi........mogao je i da ode na policijsku stanicu, napravi prijavu protiv dotičnog policajca (ako naravno zna ko je on ) i čeka da se reši stvar (ako opet ima vremena naravno).predložio sam mu samo najbrži način, ako se dečko sa njegovom saobračajnom ne bi našao....isto tako je mogao i da bira da se vozi bez...

Inače tu nije pitanje neprofesionalnosti službenika (jer je službenik verovatno korektno i profesionalno obavio postupak) več je to čista ljudska pogreška, koja se nažalost dešava.....

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

E vidis u mom "selu" ima preko 150 klinki/zenskih osoba koje vozaju skutere a samo DVE (2) od njih 150 nose kacigu. Ostalih 148 od opreme ima samo fensi cvike, sorcic, top i supercool drugaricu pozadi. Nedo bog da im kaciga pokvari sminku ili frizuru. Njihove vozacke sposobnosti koje su skoro ravne nuli. Svake godine se desi da neka od tih fensi riba njuskom popase asfalt i unakazi se i izlomi za ceo zivot. A da ne spominjem muske skuterase koji su daleko agresivniji.

Samo pukom srecom u zadnje 2-3 godine u mom "selu" nije niko poginuo na skuteru/motoru.

I sada ti reci meni jel nije bolje da se malo poostre kazne i poveca bezbednost nego da po ko zna koji put ovu nasu omladinu umesto u zivot mi pratimo na groblje. Pa jel ti nije dosta 1.000 ljudi godisnje koji poginu u saobracaju? I to sve zbog necije gluposti, inata, nepaznje, neznanja ...

Ja se večeras vratih iz Trs'a i prva stvar koju sam video tamo je : NIKO ne vozi nikakvog dvotočkaša bez kacige!!! To "niko", znači upravo to-niko! A ima ih kao mrava i svih vrsta motocikala, godina starosti i oba pola.

Ja se večeras vratih iz Trs'a i prva stvar koju sam video tamo je : NIKO ne vozi nikakvog dvotočkaša bez kacige!!! To "niko", znači upravo to-niko! A ima ih kao mrava i svih vrsta motocikala, godina starosti i oba pola.

vožnja bez kacige se kod njih kažnjava oduzimanjem motornog vozila i prodajom na licitaciji te novčanom kaznom od 1000 eura (ako se ne varam...ili je 1500 eura)za prva dva meseca sprovođenja tog zakona zaplenili su preko 15000 motora po celoj Italiji.....

pitanje : dali su Italijani našli efikasan način stavljanja kacige na tvrdu glavu?

odgovor : bogami jesu

pitanje : dali bi to isto palilo i u Srbiji?

odgovor: bogami bi...posle par zaplenjenih motocikala i baja bih stavljao kacigu.....

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

I Sta sad?????????????

Izvini ali ti si veći MAJMUN od njega kao i DEBIl a ti razmisli zašto, da ne bih ovde pisao tvoj postove javno (15 godina, 3 godine). Ti vrlo dobro znaš o čemu pričam

• Drug član, 1193 postova

Može. Nvosadski panduri dobili najskuplje skutere

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

pa i da su kupili najjeftinije,platili bi ih kao najskuplje...pa mu dodje na isto

• U prolazu, 74 postova

Uvodjenje policijskih skutera u saobracaj je odlican potez. Jedva cekam da to uvedu i u BGu.

1. Uvek ce biti polemike kako treba trositi pare iz budzeta i da li bi ovo ili ono trebalo da ima veci ili manji prioritet.

Ovo posmatram kao dobar potez, u zdravoj nameri da se poveca bezbednost prvenstveno motorciklista.

2. Ne vidim kakve veze ima kako bilo ko od nas vozi sa povecanim brojem policije na motorima/skuterima i da li sluzbeno lice moze ili ne moze nogom    da  dohvati tlo ili ne. Nadam se da ce svi oni voziti dobro i sigurno.

3.Novcana kazna je odlican metod, i to narocito u Srbiji.

Vreme ce pokazati koliko njih ce pasti, ko ce u medjuvremenu od nas pasti, ko je bolji vozac, ko ne moze da dohvati tlo jer je nizi(pa mu se zato kolega(e) iz prethodnih postova podsmeva), koliko ce se kazni napisati i kome.

Jos jednom-odlican potez, trebalo bi da sto pre zazivi u BGu i ostalim gradovima u srbiji!

Pozdrav

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

...

2. Ne vidim kakve veze ima kako bilo ko od nas vozi sa povecanim brojem policije na motorima/skuterima...

Tja, pošto je Lion država za sebe i ne plaćate porez u istu kasu kao mi, ostali, onda te potpuno razumem. Mene se ipak tiče i vređa me što se pare od mog poreza bacaju na idiotsku kozmetiku za pandure a mnogo važnije stvari ostaju bez fondova. Važno je da se pubovi vozikaju i prže moje gorivo, troše moj kiseonik, habaju moje puteve i maltretiraju me, a što porodilišta i bolnice liče na svinjce, to nema veze.

Stvarno nemamo nikakve veze sa time i jedva čekam da bace pare i u Beogrdu

• U prolazu, 58 postova

Ne, ne izvini prijatelju Scuba. Pare se uvek bacaju u Beograd i Beogradski pasaluk, a sad da ne ispadne providno, ajd da malo i ode u Vojvodinu, da se vojvodjanski kerovi ne osecaju zapostavljenim.

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

...

2. Ne vidim kakve veze ima kako bilo ko od nas vozi sa povecanim brojem policije na motorima/skuterima...

Tja, pošto je Lion država za sebe i ne plaćate porez u istu kasu kao mi, ostali, onda te potpuno razumem. Mene se ipak tiče i vređa me što se pare od mog poreza bacaju na idiotsku kozmetiku za pandure a mnogo važnije stvari ostaju bez fondova. Važno je da se pubovi vozikaju i prže moje gorivo, troše moj kiseonik, habaju moje puteve i maltretiraju me, a što porodilišta i bolnice liče na svinjce, to nema veze.

Stvarno nemamo nikakve veze sa time i jedva čekam da bace pare i u Beogrdu

Opet govor mrznje ;D ;D ;D ;D ;D

• U prolazu, 74 postova

a što porodilišta i bolnice liče na svinjce, to nema veze.

klasicna zamena teza.. jel onda moj odgovor treba da bude: ako njih bude vise nas ce manje da zavrsava po bolnicama i to?

Ja iskreno mislim da je to dobar potez.

• U prolazu, 74 postova

Mene se ipak tiče i vređa me što se pare od mog poreza bacaju na idiotsku kozmetiku za pandure

Kozmetika je vec druga tema, mozda vise za podforum vozili smo, ili motori.

Verujem da i tu postoje podeljena misljenja, al ok ;)

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Ajde  da se upecam u polemiku. Nije zamena teza nego mišljenje o tome za šta i na šta treba potrošiti pare iz budžeta. Nećemo mi biti zdraviji ako panduri voze ili ne voze skutere ali bi onim jadnicima koji su već zaglavili bolnicu bilo mnogo lakše ako bi iste bile čiste, sređene, klimatizovane i sa novom opremom. A pandurski skuteri u takvoj situaciji su čista kozmetika i bacanje para. Ovo znači da nas posmatraju kao stoku koja treba da crkava po svinjcima od bolnica u kojima se čeka po pola godine na usrani skener a bar tri skenera su bačena na pandurske skutere. O tome ja pričam. Čisto sumnjam da će se smanjiti broj provalnih krađa zato što nemamo tri skenera a imamo pandure na skuterima. Ali bi se čekanje na skener makar mao skratilo da imamo još tri skenera a panduri dobijali nove cipele svake godine (otprilike bi održavanje skutera moglo da podmiri jedne cipele).

Mada, aj neka se i vojvođanski panduri malo ponove, i oni su nečija deca  :-X

ministar za govor mržnje se neće više oglašavati u ovoj temi

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ja na to gledam ovako :  Mislim da je to dobar potez jer do sad su se automonilisti pravili da nas ne vide.  Policiske motorcikle su uvek primecivali.  E sad kad postoji gomila policiskih skutera crne boje sa civilnim tablicama - ti isti automobilisti ce morati da obracaju mnogo vise paznje na dvotockase, a to za mene znaci mnogo vecu bezbednost za mene i moje prijatelje koji voze motore.  Samim tim se smanjuje mogucnost da odem u bolnicu - kakva god ona bila !

Bolje da se ja vozim lepo i bezbedno mojim motorom - nego da me neko polomi kolima pa da lezim u klimatizovanoj sobi i da me opsluzuju gole medicinske sestre !  Takodje ako budemo manje lezali po bolnicama, ostace vise para, pa ce valjda biti i za skenere i sve ostalo !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja