Зорге 695 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Намеравам да пазарим неку отворену кацигу (немо'да ме је ко пит'о: "А што не фул-фејс... или преклопну...?" - јер ето, баш такву 'оћу) и кадгод сам био у прилици да негде набасам на отворену кацигу у мојој XXL величини, стављао сам је на главу и са свим тим плитким џет кацигицама себи сам личио на оног "Хајвајера" из прве сезоне "Бекства из затвора", када он на главу натакне дечију кацигу за амерички фудбал и побегне у ноћ на бициклу. Дакле, интересује му дубоке џет кациге, или као се правилно зову - деми-џет, па још да су у велики бројеви... па још да су у доступнијем ценовном сегменту... па да нису дизајна а-ла "Веселе седамдесете"... и наравно - да их има код нас. Има ли ко неку информацију? Верујем да ће у овој теми неко и касније наћи корисну информацију за себе, као што сам и ја сам до сада налазио на овом форуму, тако да вас молим да се не устручавате да у овој теми пишете о деми-џет кацигама уопште. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...