Jump to content

Moto Zajednica

Pomoć u Novom Sadu!

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Imam ja drugara koji to moze da odradi, mada bas ne voli kad na motoru ima mnogo plastike ( tad mnogo psuje, i stalno pominje konstruktorovu majku ) . Javi se, da se dogovorimo da te odvedem kod njega da on to pogleda, pa ako odluci da se prihvati posla - dalje se sami dogovarate.  Sto se mene tice ja cu se zadovoljiti sa Ladnim pivom ( a moze i nekoliko " Ladnih " .

Pusti mi broj telefona na pp, pa se cujemo !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 1974 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

A jel bi mogao i mene da odvedes do tog drugara radi istog posla?  :) Pivo bi se podrazumevalo

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Ja sam dobar sa drumskom lisicom pa moram i ja da prisustvujem da bi lakse ubedili coveka da se

prihvati posla  ;D ;D ;D ;D

pivo se podrazumeva  ;D ;D ;D

Ja sam dobar sa drumskom lisicom pa moram i ja da prisustvujem da bi lakse ubedili coveka da se

prihvati posla  ;D ;D ;D ;D

pivo se podrazumeva  ;D ;D ;D

Ma moze sve  :D U drustvu je uvek zanimljivije :)

• Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Znate sta, aj da se dogovorimo, pa da vas ja sve odvedem do ovog majstora, pa se vi posle sa njim dogovarajte kad ce ko da dodje na red.  Juce sam bio do njega - nestalo mu gasa za varenje, valjda ce to sutra srediti.  Gligo, pusti mi br. telefona na pp radi kontakta . Dzoksov vec znam .

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Znate sta, aj da se dogovorimo, pa da vas ja sve odvedem do ovog majstora, pa se vi posle sa njim dogovarajte kad ce ko da dodje na red.  Juce sam bio do njega - nestalo mu gasa za varenje, valjda ce to sutra srediti.  Gligo, pusti mi br. telefona na pp radi kontakta . Dzoksov vec znam .

Cekam poziv nestrpljivo  ;D ;D ;D

Gligo jesi li mi ti danas slao poruku!?Za onog majstora!?jbg bio sam zauzet(krečim stan) :)!

Ja sam slao poruku , Ti si imao majstore, Dzoks nije primetio poruku, jbg odveo sam samo Gligu, dogovorio se sa majstorom, sutra " grunfuju ", valjda ce biti i neka slika do uvece .

Vredi majstor. Lepo radi, dosta detaljno. Ja nisam imao tacnu ideju kako bi trebalo da izgleda pa mi se sad cini da je premasivno odradjeno za moj motor. Jos nije potpuno zavrsen jer ne znam kakav sistem kacenja ima ploca od kofera pa nismo hteli napamet raditi. Fali jos par poprecnih cevi i to ce biti to. Nije ofarban (bice plastificiran ako nadjem nekog u okolini da to radi) bas zbog toga a sutra idem na put pa ce i to malo sacekati.

Na slikama nosac deluje krivo ali je to samo opticka iluzija... Zapravo je kriva ta zadnja plastika i tu nema pomoci  :D. No ionako ce to biti ispod kofera pa nije ni nesto previse vazno. Ovi srafovi sto se vide na slikama ce biti zamenjeni imbusima pa ce i to lepse izgledati.

post-5612-1287904352471_thumb.jpg

post-5612-12879043525562_thumb.jpg

post-5612-12879043526687_thumb.jpg

post-5612-12879043527752_thumb.jpg

post-5612-12879043528647_thumb.jpg

post-5612-12879043529394_thumb.jpg

• Drug član, 3087 postova

A качење кофера или неких меких бисага са стране ниси предвидео? Мислим, пошто не возиш само по локалу, да имаш да натовариш како ти је воља.

• U prolazu, 13 postova

Ja sa strane ne mogu ništa da stavim jer imam saputnika ŽENU ;)(tako da samo kofer dolazi uobzir).A bisage sam video i nisu nimalo loše-nove dodju oko75€!

• Drug član, 3087 postova

Ma питам Глигу - он има, колико видим, навику да натовари мотор к'о да је магаре. А имати могућност, па макар се никада не користила, да се стави и нешто више осим "топ кејса" није лоша ствар.

A качење кофера или неких меких бисага са стране ниси предвидео? Мислим, пошто не возиш само по локалу, да имаш да натовариш како ти је воља.

Tek sad videh ovo... Jedno vreme sam razmisljao da uzmem bisage ali lagano odustajem od te ideje. Kada putujem solo zaista nema potrebe za toliko tovarnog prostora pa su kofer i zadnje sediste dovoljni. U dvoje ce da bude problem ali se i to sa malo dobre volje resava :)

I da odgovorim na pitanje :) Nisam ni razmisljao da bude i nosac sa strane, nije ovo motorce za to.

• U prolazu, 13 postova

Evo i moj nosač je konačno gotov!Jedino sam ostao dužan ladno pivo drumskoj lisici :)

Zadovoljan sam kako je majstor inače super lik to odradio!

Evo nekih sličica pa presudite i sami!

post-7828-12879044786614_thumb.jpg

post-7828-12879044787983_thumb.jpg

post-7828-12879044789941_thumb.jpg

post-7828-1287904479166_thumb.jpg

post-7828-12879044793204_thumb.jpg

To je to! Ne izgleda lose a radi posao za sve novce :) Steta jedino sto ti nije obrusio varove kao kod mene sto je radio...

Nema tu procenta, Djurika je i ovako jeftin. Moj procenat je eventualno u tome sto meni kasnije nesto odradi dzaba .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja