Mr.M 1 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih napraviti nosač kofera za CF Moto V3 ali nemam pojma ko to radi ili ko mi može pomoći u Novom Sadu! Svaki komentar je dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 21, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja drugara koji to moze da odradi, mada bas ne voli kad na motoru ima mnogo plastike ( tad mnogo psuje, i stalno pominje konstruktorovu majku ) . Javi se, da se dogovorimo da te odvedem kod njega da on to pogleda, pa ako odluci da se prihvati posla - dalje se sami dogovarate. Sto se mene tice ja cu se zadovoljiti sa Ladnim pivom ( a moze i nekoliko " Ladnih " . Pusti mi broj telefona na pp, pa se cujemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Jul 26, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A jel bi mogao i mene da odvedes do tog drugara radi istog posla? Pivo bi se podrazumevalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobar sa drumskom lisicom pa moram i ja da prisustvujem da bi lakse ubedili coveka da se prihvati posla ;D ;D ;D ;D pivo se podrazumeva ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Jul 26, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobar sa drumskom lisicom pa moram i ja da prisustvujem da bi lakse ubedili coveka da se prihvati posla ;D ;D ;D ;D pivo se podrazumeva ;D ;D ;D Ma moze sve U drustvu je uvek zanimljivije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Znate sta, aj da se dogovorimo, pa da vas ja sve odvedem do ovog majstora, pa se vi posle sa njim dogovarajte kad ce ko da dodje na red. Juce sam bio do njega - nestalo mu gasa za varenje, valjda ce to sutra srediti. Gligo, pusti mi br. telefona na pp radi kontakta . Dzoksov vec znam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znate sta, aj da se dogovorimo, pa da vas ja sve odvedem do ovog majstora, pa se vi posle sa njim dogovarajte kad ce ko da dodje na red. Juce sam bio do njega - nestalo mu gasa za varenje, valjda ce to sutra srediti. Gligo, pusti mi br. telefona na pp radi kontakta . Dzoksov vec znam . Cekam poziv nestrpljivo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gligo jesi li mi ti danas slao poruku!?Za onog majstora!?jbg bio sam zauzet(krečim stan) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan danas i ja omasih, ali sledeci put....ne treba mi majstor, samo to ladno pivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Gligo jesi li mi ti danas slao poruku!?Za onog majstora!?jbg bio sam zauzet(krečim stan) ! Ja sam slao poruku , Ti si imao majstore, Dzoks nije primetio poruku, jbg odveo sam samo Gligu, dogovorio se sa majstorom, sutra " grunfuju ", valjda ce biti i neka slika do uvece . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Jul 28, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo krecem kod majstora, nadam se da ce ispasti kako treba. Slika ce naravno biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Jul 28, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad napravite,postavite slike da vidimo kako je ispalo!Da vidimo jel vredi majstor ili ne ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Jul 28, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vredi majstor. Lepo radi, dosta detaljno. Ja nisam imao tacnu ideju kako bi trebalo da izgleda pa mi se sad cini da je premasivno odradjeno za moj motor. Jos nije potpuno zavrsen jer ne znam kakav sistem kacenja ima ploca od kofera pa nismo hteli napamet raditi. Fali jos par poprecnih cevi i to ce biti to. Nije ofarban (bice plastificiran ako nadjem nekog u okolini da to radi) bas zbog toga a sutra idem na put pa ce i to malo sacekati. Na slikama nosac deluje krivo ali je to samo opticka iluzija... Zapravo je kriva ta zadnja plastika i tu nema pomoci . No ionako ce to biti ispod kofera pa nije ni nesto previse vazno. Ovi srafovi sto se vide na slikama ce biti zamenjeni imbusima pa ce i to lepse izgledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan "Nije li ti ova tabla malo ukrivo?!" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Jul 29, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše,kad ga ofarbaš biće prva liga !Nisi nam rekao koliko ti je majstor uzeo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan A качење кофера или неких меких бисага са стране ниси предвидео? Мислим, пошто не возиш само по локалу, да имаш да натовариш како ти је воља. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Jul 29, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa strane ne mogu ništa da stavim jer imam saputnika ŽENU (tako da samo kofer dolazi uobzir).A bisage sam video i nisu nimalo loše-nove dodju oko75€! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ma питам Глигу - он има, колико видим, навику да натовари мотор к'о да је магаре. А имати могућност, па макар се никада не користила, да се стави и нешто више осим "топ кејса" није лоша ствар. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Avgust 7, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A качење кофера или неких меких бисага са стране ниси предвидео? Мислим, пошто не возиш само по локалу, да имаш да натовариш како ти је воља. Tek sad videh ovo... Jedno vreme sam razmisljao da uzmem bisage ali lagano odustajem od te ideje. Kada putujem solo zaista nema potrebe za toliko tovarnog prostora pa su kofer i zadnje sediste dovoljni. U dvoje ce da bude problem ali se i to sa malo dobre volje resava I da odgovorim na pitanje Nisam ni razmisljao da bude i nosac sa strane, nije ovo motorce za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj nosač je konačno gotov!Jedino sam ostao dužan ladno pivo drumskoj lisici Zadovoljan sam kako je majstor inače super lik to odradio! Evo nekih sličica pa presudite i sami! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Avgust 7, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan To je to! Ne izgleda lose a radi posao za sve novce Steta jedino sto ti nije obrusio varove kao kod mene sto je radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Varovi se ni nevide kad je kofer na nosaču,uostalom i čvršće je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 7, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste zadovoljni . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lale ti bi trebao procenat da uzimaš .Da tebe nema,majstor bi ostao bez posla :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu procenta, Djurika je i ovako jeftin. Moj procenat je eventualno u tome sto meni kasnije nesto odradi dzaba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...