Jump to content

Moto Zajednica

KDM Systems, Kymco predstavnistvo

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Prodavnica se nalazi blizu novobeogradskog buvljaka, u zgradi blizu Vera.

Prodavci su jako ljubazni, a od programa imaju Nissin plocice (po extra povoljnoj ceni), Karbon Lorejn plocice, Ipon ulja (da li su nam 4litra na test :) ), DID lance i lancanike, gume za skutere, Ipon sprejeve i nesto od moto garderobe...

Utisci su jako dobri, a slozili su se da ce nam biti sponzor u buducim nagradnim igrama (koje cemo jako uskoro lansirati).

Vasi komentari?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ja sam ih zvao pre 10-tak dana, oko 20h covek je bio _izuzetno_ ljubazan, i ako nije bilo radno vreme. Strpljivo je odgovarao, prelistavao kataloge, a ja znam da budem zaista dosadan, kad me nesto interesuje.

Daju razne popuste, zaboravio sam tacno, ali recimo uzmes ulje, dobijas besplatno filter, uzmes DID lanac, dobijas ulje :) (a filter?)...

Jedino ja ne znam nista o Ipon uljima i sprejevima (750ml sprej za ciscenje i isti takav za podmazivanje lanca su po 1300 din).

Sve u svemu, daje utisak da je radnja vise nego OK.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

... kad sam bio tamo da pazarim spray za lanac, bila je ultra gužva, pitao sam 258 pitanja i dobio 516 odgovora :wink: . Pazarismo spray, jedan obièan i jedan ''bezbojni'' i s kezom produžismo. Izbor standardne i dodatne opreme pa potrošnog materijala ZA MEDALJU!!! Ljubaznos' i predusretljivos' osoblja èista desetka. Moderna radnja sa pogledom u buduænos' :P Topla preporuka za svakog prijatelja!!! :wink:

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 200

Evo i moji utisci...bio sam kod njih pre godinu dana kada sam hteo da kupim Dink-a 50ccm. Covek je sve lepo objasnio, nista mu nije bilo tesko, pokazao oko motora, uslovi kreditiranja...tada je bio i popust na te motore, a i ugradjivali su odmah i sportske auspuhe (zimska sezona je cudo :D ). Sve u svemu OK.

• Svrati ponekad, 426 postova

Bio sam kod njih pre neke 3 godine... Iako se lik sa kojim sam razgovarao stvarno potrudio da mi sve objasni, "verodostojnost" informacija mi nije nesto ulila poverenje (npr. 50ccm skuteri su imali snagu vecu od vecine konkurenata, potrosnja ne prelazi 2L, i sl... :) )

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 200

Kada se izadje iz tramvaja ili iz autobusa 95, samo pravo ka zgradi i trebalo bi da se vidi ogroman crveni natpis belim slovima "Kymco".

• Drug član, 1777 postova

Prodavnica je V R H ! ! ! Ja sam odusevljen uslugom i izborom robe. (zato sto prodaju japansku robu xexe...)

Otisao sam da kupim sprej, napricao se sit sa prodavcem i dobio pride nalepnice i prisivke D.I.D.

Stvarno im zelim sretan rad, a uz trud i energiju koju ulazu, mislim da ce upeti.

Moj glas za njih!!! Svaka cast momci!!!

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Evo ja samo da se nadovezem na listu zadovoljnih kupaca! Prodavci su strpljivi, poznaju materiju, spremni da izadju u susret! Uskoro ce poceti da vrse sitnije servisne usluge tipa zamene lanaca i lancanika, ulja, filtera i slicno...

Pohvale, pohvale i samo pohvale. :D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ja vec 3 nedelje cekam plocice za Afriku. Juce sam ponovo zvao, i posto nisu stigle (u stvari jesu, ali su na homologaciji) gazda mi je rekao da u znak izvinjenja dobijam popust za gel akumulator sa 3900 Din na 3300Din.

Svaka im cast!

• jedan od DDMZ, 816 postova
  • Motocikl: R, gsx R

I od mene pohvale za ažurnost. Pre nedelju dana sam poruèio nosaè kofera za XX-a, veæ sutradan sam dobio informaciju kad da oèekujem robu. To isto mi se NIJE desilo u radnji kod autobuske stanice!

Javiæu za 15-ak dana da li je nosaè stigao u dogovorenom terminu. Za sada, pohvale na raèun zaposlenih u KDM-u.

PS. Kupio sam prošlo leto i akumulator kod njih. Pohvala, imali su ga na stanju. :wink:

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Evo i ja da ih pohvalim za uljudnost,kod njih sam narucio lanac i lancanike,posto je kod mene neko cudo od 400ccm,pa tu su bile razne frikombinacije da se kompletira set koji bi po njihovim rijecima trebalo da stigne najkasnije 24-og.

Nadam se da stici na vrijeme.

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Pre par nedelja sam bio sa drugarima u KDM-u i uslikao par slika...

Radnja

MHy8m_radnjaar1.th.jpg

Gazda Deki

cMzk4_img0039kn8.th.jpg

Nissin, kacige, Ipone ulje, DID lanci...

7SFHO_img0047qv9.th.jpg YLL2q_nissinos2.th.jpg Zjxi2_img0048fm8.th.jpg

Novina na nasem trzistu - Ziko plocice koje DID proizvodi (sinter-keramika, ako se ne varam ;) )

Ra5uH_img0049pp9.th.jpg

Momci, samo nastavite ovako :D

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Zadnjih mesec dana jurim gume za skuter,i svi mi pricaju kako je ove godine sezona pre vremena pocela,kako ovo,kako ono,bice.. kad? - zovi za nedelju dana..

Nazvao sam KDM,trazio gume,nisu ih imali u prodavnici,ali su ih par sati kasnije doneli iz magacina,isti dan.Sa zadovoljstvom sam ostavio pare tamo,i ponovo cu.

Takvo je moje iskustvo sa KDM-om.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja