Ivan x 69 Napisano Decembar 8, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ponudu za kupovinu doticnog motora.Inace uradjena mu je generalna u avgustu,nove su mu gume,fabricke boje(jedva da je negde ogreban)...ide kao pomahnitao,nase table ali mu je neispravna mesalica pa ulje mora rucno da se sipa.Vase misljenje-isplati li se kupiti ovaj motor,na sta jos obratiti paznju i uopste misljenje o ovom motoru...meni izgleda primamljivo pa sam hteo da cujem jos neko misljenje,posto mi se cini da bi ovaj motor u sezoni mogao da se proda i za vece pare?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Isplati se, uzimaj vise! :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Isplati se' date=' uzimaj vise! :x[/quote']Kratko i jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 8, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma cekam...mozda mi spusti na 500 eura salim se-verovatno cu ga uzeti.(nisu neke pare i ako se zaj...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma cekam...mozda mi spusti na 500 eura A možda i na 300E spusti... :x Èekali tako i ZZR-a neki... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 8, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da mi stigne iz Nemacke XT600,a KLX-a bi uzeo samo zbog povoljne cene...da nece mozda neko da ga kupi za 900 evrica-onda bi ga na1 uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan moras se malo i oznijiti za koji euric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Decembar 8, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan eeeEEEeeeeEE...lijepo li je bit bimismem :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ponudu za kupovinu doticnog motora.Inace uradjena mu je generalna u avgustu' date='nove su mu gume,fabricke boje(jedva da je negde ogreban)...ide kao pomahnitao,nase table ali mu je neispravna mesalica pa ulje mora rucno da se sipa.Vase misljenje-isplati li se kupiti ovaj motor,na sta jos obratiti paznju i uopste misljenje o ovom motoru...meni izgleda primamljivo pa sam hteo da cujem jos neko misljenje,posto mi se cini da bi ovaj motor u sezoni mogao da se proda i za vece pare?Pozdrav[/quote'] Prije æe biti KMX ili KDX, to su cvaje, dok je KLX 4T serija i mislim da u izvedbi od 125 ccm nije prodavana u Europi. A ako i je, to motorche sigurno ne ide kao pomahnitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 10, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dosta je startniji od xt350(znam to jer mi drugar ima xt350)-pa ti vidi... :wink: pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Decembar 10, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan I dosta je startniji od xt350(znam to jer mi drugar ima xt350)-pa ti vidi... :wink: pozdrav To je onda vjerovatno KMX ili KDX :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 10, 2006 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu sliku na forumu ako ga uzmem sutra ili prekosutra...a dotle -KLX bre! :evil: salim se ali ne za slike(verovatno cu ga kupiti) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...