lencuga 14938 Napisano Jul 18, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jasno je da je motocikl opasno prevozno sredstvo u urbanoj dzungli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14938 Napisano Jul 19, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan cesto gledam snimke motora na youtube, medjutim, verovatno zbog montaze, ovaj je na mene ostavio najjaci utisak. zato sam ga i postavio u "motoristi na drumu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lepo napravljen spot, od dosta filmića koje sam ranije pogledao na youtube-u. Lepo je stavljeno u kontekst i nosi važnu poruku. Lepo. Hvala za link! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 19, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Realnost ne mora da nam se svidja.... ali moramo je prihvatiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 19, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan onaj deo na kraju sa dukcem objasnjava sve...kontrola vozaca, opreznost i umerene brzine ce nas na putu drzati jos dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roonie 29 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican spot, bas me naterao na razmisljanje...koliko je u stvari dovoljan sekund nepaznje da se desi neko sr. Meni ovakvi klipovi, kao i clanci koje sam procitao na netu pomazu da ostanem sto je moguce vise skoncentrisan i u dovoljnoj meri "isprepadan" da mislim da nisam neunistiv. Samo oprezno i misliti za druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan veoma poucan spot, i trebalo bi dobro da razmislimo kako vozimo i sto je naj vaznije opremu da imamo uvek na sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedino ne mogu da verujem posle svega sto se desava, svaki dan, ljudi ginu, da masa ljudi i dalje vozi bez kacige?!?! Sad dolazim na posao, i preko plavog mosta, a u suprotnom smeru momcina, nije klinac, nov GSX-R, bez kacige naravno, juri baja, nemogu da verujem da toliko nema mozga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14938 Napisano Jul 21, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedino ne mogu da verujem posle svega sto se desava, svaki dan, ljudi ginu, da masa ljudi i dalje vozi bez kacige?!?! Sad dolazim na posao, i preko plavog mosta, a u suprotnom smeru momcina, nije klinac, nov GSX-R, bez kacige naravno, juri baja, nemogu da verujem da toliko nema mozga? mozda ne zna koliko boli? imam drugara punog sipki, pad sa paraglajderom, dve zesce saaobracajke motorom i jedna sa kolima. njegovo misljenje je da vise voli kad padne pa se ceo polomi nego da se sazulja na asfalt. a obrazlozenje: kad se polomis ko covek, pod sokom si pa nema bolova, odma te voze u urgentni, daju ti morfijum i ne cekas na red. svi se vrte oko tebe. kad se samo ogulis, pece ko ludo, bace te u cekaonicu, kad trazis nesto za bolove kazu ti da trpis kad si znao da se glupiras, cekas ceo dan da doktor zbrine onog sto se sjebo ko covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Jul 21, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa u pravu je taj tvoj drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bez uvrede svima... Pogledajte koje su klase 95% motora u klipu.... Brzina ubija najvishe a ne nenoshenje opreme. (Oprema uvek i svuda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan dukati na kraju je najbolje prosao obzirom da vozi u pogresnoj traci svo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan dukati na kraju je najbolje prosao obzirom da vozi u pogresnoj traci svo vreme. Engleska :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 4, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osecam se kao kada sam prvi put posle gledanja filma Ajkula otplivao nesto dlaje od obale! Svakako vise nece biti isto. Sigurno ce i ovo padati na pamet kada ulecem u krivinu i podsecam se sta sve ono znam o... 10x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Osecam se kao kada sam prvi put posle gledanja filma Ajkula otplivao nesto dlaje od obale! Svakako vise nece biti isto. Sigurno ce i ovo padati na pamet kada ulecem u krivinu i podsecam se sta sve ono znam o... 10x boli te uvo tebi ni krivina ne moze (ne sme) nista ti si ko cak noris i nosis sjaj u travi sa sobom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Odličan link, a da li ga je trebalo u "video klipove" ili gde drugo...manje bitno! PozzzZZZzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...