Jump to content

Moto Zajednica

mozda je trebalo u "video klipove" a mozda i ne

Recommended Posts

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

cesto gledam snimke motora na youtube, medjutim, verovatno zbog montaze, ovaj je na mene ostavio najjaci utisak.

zato sam ga i postavio u "motoristi na drumu"

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 413 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Jedan lepo napravljen spot, od dosta filmića koje sam ranije pogledao na youtube-u. Lepo je stavljeno u kontekst i nosi važnu poruku. Lepo. Hvala za link!

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

onaj deo na kraju sa dukcem objasnjava sve...kontrola vozaca, opreznost i umerene brzine ce nas na putu drzati jos dugo.

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver 750

Odlican spot, bas me naterao na razmisljanje...koliko je u stvari dovoljan sekund nepaznje da se desi neko sr. Meni ovakvi klipovi, kao i clanci koje sam procitao na netu pomazu da ostanem sto je moguce vise skoncentrisan i u dovoljnoj meri "isprepadan" da mislim da nisam neunistiv. Samo oprezno i misliti za druge.

• Zainteresovan, 830 postova

Ja jedino ne mogu da verujem posle svega sto se desava, svaki dan, ljudi ginu, da masa ljudi i dalje vozi bez kacige?!?! Sad dolazim na posao, i preko plavog mosta, a u suprotnom smeru momcina, nije klinac, nov GSX-R, bez kacige naravno, juri baja, nemogu da verujem da toliko nema mozga?

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Ja jedino ne mogu da verujem posle svega sto se desava, svaki dan, ljudi ginu, da masa ljudi i dalje vozi bez kacige?!?! Sad dolazim na posao, i preko plavog mosta, a u suprotnom smeru momcina, nije klinac, nov GSX-R, bez kacige naravno, juri baja, nemogu da verujem da toliko nema mozga?

mozda ne zna koliko boli?

imam drugara punog sipki, pad sa paraglajderom, dve zesce saaobracajke motorom i jedna sa kolima.

njegovo misljenje je da vise voli kad padne pa se ceo polomi nego da se sazulja na asfalt.

a obrazlozenje: kad se polomis ko covek, pod sokom si pa nema bolova, odma te voze u urgentni, daju ti morfijum i ne cekas na red. svi se vrte oko tebe.

kad se samo ogulis, pece ko ludo, bace te u cekaonicu, kad trazis nesto za bolove kazu ti da trpis kad si znao da se glupiras, cekas ceo dan da doktor zbrine onog sto se sjebo ko covek.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Bez uvrede svima... Pogledajte koje su klase 95% motora u klipu.... Brzina ubija najvishe a ne nenoshenje opreme.

(Oprema uvek i svuda)

• Svrati ponekad, 125 postova

Osecam se kao kada sam prvi put posle gledanja filma Ajkula otplivao nesto dlaje od obale! Svakako vise nece biti isto. Sigurno ce i ovo padati na pamet kada ulecem u krivinu i podsecam se sta sve ono znam o...

10x

• Drug član, 1392 postova

Osecam se kao kada sam prvi put posle gledanja filma Ajkula otplivao nesto dlaje od obale! Svakako vise nece biti isto. Sigurno ce i ovo padati na pamet kada ulecem u krivinu i podsecam se sta sve ono znam o...

10x

boli te uvo tebi ni krivina ne moze (ne sme) nista ti si ko cak noris i nosis sjaj u travi sa sobom  ;D  8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja